|
Telefonlarımıza kotasız ve ücretsiz TV yayını geliyor (4. sayfa)
-
-
Evet, ben de konu ile ilgili makaleler okudum. Bu frekanslara uzun süre maruz kalmanın etkileri halen insanlar üzerinde yeteri kadar araştırılmamış. Laboratuvarda bazı çalışmalar mevcut ama bu konuda insanlar üzerinde uzun vade etkileri hakkında yeterli veri yok. Bu basitçe geliştirilecek bir konu değil ama kanımca sektör baskısı ve yoğun talep daha baskın olacaktır. Belki 10-20 sene sonra biz nerede yanlış yaptık densin istemiyorum. Çok masumca insanların kullanımına sunulan ama sonra zararları ortaya çıkınca eyvah dediğimiz bir çok mesele var. Belki bunu da ileride bu açıdan değerlendirmek zorunda kalacağız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknolojinin anavatanı olmayan ülkelere +5 yıl sonra gelir. Yani Türkiye'ye 2032 yılında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 2 Eylül 2025; 15:53:18 >
*geliştirilecek yerine geçiştirilecek olacaktı.
Dijital karasal yayın diyorsunuz siz.
Onun ihalesine bile çıkmadılar neymiş telsiz frekansını etkiliyormuş yeterli band genişliği yokmuş falan filan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
Ağzını hayra totonu bayıra aç -.- ...
Pardon fazla samimi bir ifade oldu. Özür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 4 Eylül 2025; 11:43:8 >_____________________________ -
başlığı gördüm koptum
Turkiye = ücretsiz aynı cümlede hayali bile mümkün değil.
_____________________________ Profili gizli olan bana da özel mesaj atmasin. -
Geç gelirse senden bilirim gudubetsin derim içimden kulağını da çınlatırım -.-
_____________________________ -
Yav, lan he he! Ücretsiz değil başka bir şey verir ücretsiz yerine. Ücretsizse ya zaten bir boka benzemeyecek hizmettir almasan da olur sadece höz boyama için yapılmıştır ya da yükselen vergilerden sağlanacaktır -eveg daha da vergiler yükseltilecek ve yenileri eklenecektir- fakat yine de verilen hizmet içerik kalitesinin leşliği sebebiyle bir boka benzemeyecektir. Bomboş, göz boyama amacıyla verilen propaganda haberinden başka bir şey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
TV yayınından vazgeçtik...
Radyo yayınlarını verseler yeter.
Nostalji şarkıları dinler kafamızı buluruz.
Evet ucuz Çin malı telefonlarda vardı anteni açıp karıncalı karıncalı izleyebiliyordun. Radyo sinyalleri ya bildiğin anten. Şu TV'lerin üstüne konulanlardan farkı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
4K gelirse güzel olurda TRT payına %200 zam gibi yorumladım haberi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick_Yıldız -- 2 Eylül 2025; 22:56:1 >
Dvbt 2005 yılında hizmete girecekti 20 yıl olmuş
-
Yapılmıyor işte bu kadar. Hiç bir altyapı sağlayıcı bu yayını yapmayacak. Buna ancak kerizler inanır. Geçmiş olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Iphone 16 Pro Max Vodafone TR - Turkcell TR - Telekom MK - Telekom ME - A1 SRB - Telenor RS - Kievstar UKR - Lifecell UKR - Geocell GE - BeeLine GE -
Bu hükümet a haberi ücretsiz yapıp diğerlerine abonelik ücreti istemezse şaşırmam gerçi onuda yapmazlar milletin hayrına olcak herşey akp ve MHP oy birliğiyle red ediliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Avrupa, 2006’dan itibaren karasal sayısal yayın sistemi olan DVB-T’ye geçti. Almanya, bu teknolojinin eski kalması nedeniyle 2017’de DVB-T yayınlarını tamamen durdurarak DVB-T2’ye geçti. Günümüzde Avrupa’nın büyük bölümünde DVB-T2 üzerinden karasal yayınlar yapılmakta ve HD yayınlar izlenebilmekte. Hatta İspanya, 2025 itibarıyla bu sistemle 4K yayınları da başlattı. Türkiye hala DVB-T2’ye geçecek...
Yine Avrupa genelinde 2019’da 5G kullanılmaya başlandı, Türkiye’nin ise 2026’da 5G’ye geçmesi öngörülüyor. Dolayısıyla 5G Broadcast (5GB) gibi yeni nesil teknolojileri Türkiye'de görmek şimdilik hayal. Türkiye en az 10 yıl geriden geliyor. Kişisel kullanım amaçlı satışa sunulan ticari ürünler dışında Batı'daki teknolojiye ancak eskiyince, maliyeti düşünce sahip olunabiliyor.
dijital karasal yayın da geliyordu, uydu antenlerini çöpe atacaktık. ama maalesef gelmedi. geleceği de yok. sırf bu yüzden dijital karasal yayın anteni olan tv almıştım.
bu arada internete gelince o da çöp türkiye'de. hala düşük upload hızlı adsl/kablonet ile boğuşuyoruz. arkadaş herkes film izlemiyor bu ülkede!!! ben uzaktan çalışıyorum. sık sık yavaşlıyor ya da duruyor kablonet. cep telefonumdan bağlandığım zaman çok daha hızlı. yahu kablolu bağlantı nasıl olur da cep telefonundan yavaş olur ben bunu anlayamıyorum. bu nasıl rezil bir hizmet. cep telefonunda ucuz paketler olsa sürekli cep telefonundan çalışacağım ama yok maalesef. hem upload-hem download'da paket gittiği için hızla tükeniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 3 Eylül 2025; 13:35:24 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı