Şimdi Ara

Tekrardan üniversiteye hazırlanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen senen üniversite okuyordum yatay geçişle başka üniversiteye geçtim ama bir türlü alışamadım bırakmayı düşünüyorum sizce 20 yaşından sonra tekrar hazırlanmak mantıklı olur mu bir kaç kişi yaş geçmis diyor kafam çok karışık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Bende Üniversiteye ilk başladığımda alışamadım bırakma aşamasına geldim ama biraz daha sabrettim şu an 4.sınıfım.Karar senin ama alışmayı denemeni tavsiye ederim ben.

Alışmasına yine belki alışırım ama alttan bir sürü ders verdiler 2.sınıfın çoğu dersini alamadım asıl kafama o takılıyor

• Eğer insanlardan onay alıp hayatını şekillendirceksen ölülerden bir farkın kalmaz senin hayatın kendinden eminsen kim tutar seni git çalış emeğinin karşılığını al tabi ki insanların fikirlerini al saygı duy ama uygula raddesinde kendi iradenle karar ver sonuçta insanız konu dışına çıktım biraz ama durum böyle kendine güveniyorsan git çalış ve başar.

Orijinalden alıntı: Pablo Osvaldo

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Bende Üniversiteye ilk başladığımda alışamadım bırakma aşamasına geldim ama biraz daha sabrettim şu an 4.sınıfım.Karar senin ama alışmayı denemeni tavsiye ederim ben.

Alışmasına yine belki alışırım ama alttan bir sürü ders verdiler 2.sınıfın çoğu dersini alamadım asıl kafama o takılıyor

Valla kardeşim şimdi ne desem boş ben hala bölümü sevmiyorum, istemiyorum ama işte alışıyor insan bi şekilde.

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşında ne var ki? daha 20 yaşındasın maddi açıdan imkan varsa hazırlanıp çok rahat yapabilirsin ancak şuan hali hazırda okulun var ona verdiğin emek ne olacak?

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Yaşında ne var ki? daha 20 yaşındasın maddi açıdan imkan varsa hazırlanıp çok rahat yapabilirsin ancak şuan hali hazırda okulun var ona verdiğin emek ne olacak?

Verdiğim emek boşa gidecek ama işte son pişmanlık fayda etmiyor.Vizeler başladı gram ders çalışmak gelmiyor içimden bazen düşünüyorum ben bunun için mi sabah akşam sınava çalıştım diye

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.