Şimdi Ara

Tekirdağ Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekirdağ hakkında birkaç sorum olacak...

1. Ortamı nasıldır ? İnsanları iyimidir (İstanbullu olabilirim ama hiç gitmedim oraya) ?

2. Ev durumları nasıldır ? Fiyatları falan...

3. Gezilecek, görülecek tarihi yerleri, parkı, eğlence mekanları varmıdır ( vardır da yani böyle sağlam birşey olsun)?

4. Ulaşım olanakları nasıldır ?

İnternetten araştırdım ve resimlerede baktım fakat oralı olan birisinin görüşleri daha önemlidir benim için.

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Tekirdağ hakkında birkaç sorum olacak...

1. Ortamı nasıldır ? İnsanları iyimidir (İstanbullu olabilirim ama hiç gitmedim oraya) ?

3. Gezilecek, görülecek tarihi yerleri, parkı, eğlence mekanları varmıdır ( vardır da yani böyle sağlam birşey olsun)?

İnternetten araştırdım ve resimlerede baktım fakat oralı olan birisinin görüşleri daha önemlidir benim için.

1 - Ortam süper , insanlar sıcak ve canayakındır.

2 - Bilmiyorum ( hiç sormadım :) )

3 - Baya gezilcek yerleri var.

4 - Minübüs

• quote:

Yazın bizim yazlağa gelirsin.Havuz , deniz felan var.Karşılıklı pes atarız.Ortamlar iyidir güzeldir.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • quote:

1- İnsanlar güleryüzlü hep aynı gıcık sinir hep aynı.
    2- Evler İstanbul'a kıyasla bedava.
    3- Yok. En azından ben öyle bir yer göremedim 10 yıldır.
    4- Şehir içi minibüs halk otobüsü. Şehir dışı otobüs de var gemiyle de ulaşım var ama az.

• Saros Körfezi diye bir yer var yanlış bilmiyorsam Tekirdağ a bağlı.5 yıl önce gimtiştik çadırda kalmıştık çok süpedi ya....
    Gezilecek görülecek yer olarak yazları kumbağ iyi gider ve merkez sahil kordonunda gezebilirsin.Ama insan ve hareketli aktif yaşamı seversen yazları kumbağ iyidir. Kışlarıda tekira avm ye gidebilirsin maxi avm var.Ama maxi artık öldü gibi.Gezilip görülecek yer olarak istanbuldaki gibi ünlü yerler pek yok ama birkaç yer var oraları gezebilirsin.
    Ulaşım olarak şehir içinde halk otobüsü ve minibüsler ulaşımı sağlar.Ulaşım kolaydır yürüyerek bile gidersin şehir içinde.
    Çanakkale yi gördünmü bilmiyorum ama orası gibidir şehir planı yalnız o kadar düz arazide değil.Merkez için konuşuyorum bu noktada.
    Şehir dışına çeşitli otobüsler ve gemi ile ulaşım sağlayabilirsin.

Sana tavsiyem ev alacaksan burdan çınarlı mahallesininde fevzi çakmak iöo dan sonra ki ana caddeye yakın taraflardan al.Fevzi çakmağın arka tarafı malum insanlarla doludur.Çoğu bayburt göçmeni ve kötü niyetli halktır.

İstanbuldan gelenler burayı çok beğeniyorlar ama eğer yaz için bir yerler arıyorsan yazlık gibi,Şarköye bak orası olmassa kumbağı çok beğeniyor istanbullular.Ama sana tavsiyem sadece yazlık istiyorsan akçay'dan almandır.
    Teşekkürler...

• 4- silivri -çorlu tekirdağ keşan gelibolu eceabat hattına taksi dolmuslar var eskiden aksaraydan bile geliyodu ama durduruldu su anda.. yakında izmire kadarda gidecek bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 2 Eylül 2009; 16:01:08 >
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saros Edirne de değilmi yaw ?

@DarkDevil_

Ayıpsın hocam.

@b3rkhan

Sağolasın müdürüm . Ev fiyatlarına alışmışız İstanbulda. Tekirdağ bedava gelebilir evet .

@xfurix

Hocam İstanbulda alıştık apaçilere. Zibidi nüfusunun bol olduğu bir şehir olduğu için Tekirdağda aynı şeylerle karşılaşmak istemiyorum. Sonuçta saçlar uzun ve küpe falan ve takılar bol bende. Yaşım gereği kimse kalkıp birşey diyemez fakat İstanbulda durum böyle değil. 15 yaşındaki veletlerde nasıl bir yürek varsa toplanıp böyle öküz gibi bakıyorlar.

Rakısıda var hani .

• Hocam burada seni öyle gören apaçiler seni idol olarak belirleyebilirler.Ama yinede kaçamak bakışlar alıcaksındır.Bu tür insanlar heryerde var.Çınarlı apaçi mahallesidir.Ama zararsızdır bu tipler.Senin oturacağın mahalleler 100.yıl hürriyet mahallesi vb gibi yerler olsun aklında bulunsun.Yavuz mahalleside iyidir.Adliye'nin oralar falanda iyidir.Şimdi bilmediğin için yadırgayabilirsin ama aklında bulunsun bunlar.

Orijinalden alıntı: swashbucker

İnsanları yardımseverdir sıcak ve canayakındır.İstanbuldan iyi olduğunu düşünüyorum.
    Ev fiyatları ortalama bir evi 50bin-70 bin arası bir fiyata alabilirsin.
    Gezilecek görülecek yer olarak yazları kumbağ iyi gider ve merkez sahil kordonunda gezebilirsin.Ama insan ve hareketli aktif yaşamı seversen yazları kumbağ iyidir. Kışlarıda tekira avm ye gidebilirsin maxi avm var.Ama maxi artık öldü gibi.Gezilip görülecek yer olarak istanbuldaki gibi ünlü yerler pek yok ama birkaç yer var oraları gezebilirsin.
    Ulaşım olarak şehir içinde halk otobüsü ve minibüsler ulaşımı sağlar.Ulaşım kolaydır yürüyerek bile gidersin şehir içinde.
    Çanakkale yi gördünmü bilmiyorum ama orası gibidir şehir planı yalnız o kadar düz arazide değil.Merkez için konuşuyorum bu noktada.

Sana tavsiyem ev alacaksan burdan çınarlı mahallesininde fevzi çakmak iöo dan sonra ki ana caddeye yakın taraflardan al.Fevzi çakmağın arka tarafı malum insanlarla doludur.Çoğu bayburt göçmeni ve kötü niyetli halktır.

İstanbuldan gelenler burayı çok beğeniyorlar ama eğer yaz için bir yerler arıyorsan yazlık gibi,Şarköye bak orası olmassa kumbağı çok beğeniyor istanbullular.Ama sana tavsiyem sadece yazlık istiyorsan akçay'dan almandır.
    Teşekkürler...

Bilgiler için çok sağol. 50-70 bin liraya ev diyorsun... İstanbulda bu fiyata gecekondu alamıyorsun .

Ben tikky takılan bir insan olmadığım için öyle bar disko falan işim olmaz. Ama bir rock bar veya canlı müzik yapan bir yer varsa gerçekten harika olur. İstanbula yakın festivallere falan gidebilme olayı olduğu için tercih ediyorum. Hemde İstanbul içinde yaşamak istemiyorum.

Çanakkale'yi gördüm güzel yerdir eğer ora gibiyse harika.

Ulaşım açısından sordum çünkü bende ehliyet yok ve almayıda düşünmüyorum. Arabalardan nefret ediyorum. O nedenle şehiriçi otobüslerini kullanmayı yeğlediğim için o soruyu sordum.

Yazlık değil devamlı kalmayı düşünüyorum.

quote:

Hocam burada seni öyle gören apaçiler seni idol olarak belirleyebilirler.Ama yinede kaçamak bakışlar alıcaksındır.Bu tür insanlar heryerde var.Çınarlı apaçi mahallesidir.Ama zararsızdır bu tipler.Senin oturacağın mahalleler 100.yıl hürriyet mahallesi vb gibi yerler olsun aklında bulunsun.Yavuz mahalleside iyidir.Adliye'nin oralar falanda iyidir.Şimdi bilmediğin için yadırgayabilirsin ama aklında bulunsun bunlar.

Hocam önemli değil bakmaları. Zaten kalkıpta laf edemezler. İstanbul'da çok insan var benim gibi. Taksim'de ki Emoları bilirsin belki. Onlara benzemiyoruz yani .

Üniversitede okuyan bir arkadaşımın dediğine göre Tekirdağ'da pek yokmuş böyle tipler. Gezersin ve kimsede dönüp bakmaz dedi. Yahu baksınlar diyorum ne fark edecek.

İdol olarak kastın nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 2 Eylül 2009; 16:10:00 >

• Sosyal hayatın olmadığı bir şehire geliyorsun, bir daha düşün.
    Tekirdağ güzeldir bence.Ancak bir sıkıntın olacak.İstanbuldaki gibi çok marka alternatifi yok.Yine çoğu bilinen markayı bulursun ancak, gitar vb gibi ekstra aletlerde biraz sıkıntı yaşayabilirsin.Elektronk açıdan yaşamassın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Sosyal hayatın olmadığı bir şehire geliyorsun, bir daha düşün.

Zaten bende bunu istiyorum . Sosyal ortamı ben yaratırım o problem değil. Çevre geniş, istediğim zaman çağırırım arkadaşları gelirler. O konuda hiç bir sıkıntım yok.

quote:

İdol derken vayy adam king olmuş be ağğbi..
    Gibi bir replik geçebilir aralarında.Bu işin şaka tarafı zaten.
    Anneme sordum 50-70 bin lira arası ortalama evlerden bahsedyorum sobalı bir ev alabilir dedi.
    Tekirdağ güzeldir bence.Ancak bir sıkıntın olacak.İstanbuldaki gibi çok marka alternatifi yok.Yine çoğu bilinen markayı bulursun ancak, gitar vb gibi ekstra aletlerde biraz sıkıntı yaşayabilirsin.Elektronk açıdan yaşamassın.

Gitarım mevcut zaten ve gerekirse tel vs. getirtirim İstanbuldan. İnternet ne güne var . Para sıkıntım yok pek. O nedenle kaloriferli bir daireye veya alttan ısıtmalı bir yere geçebilir olmazsa iyi fiyattan bir villa benzeri birşeyler tutabilirim.

Marka meraklısı değilim. bütün kıyafetlerimin arasında en pahalısı ayakkabımdır. Genelde rock/metal tekstil ürünleri satan mağazalardan alışveriş yaparım. Zaten orda fiyatlar 50 lirayı geçmez. En pahalı t-shirt 20 ytldir. Zaten gerisini internetten sipariş ederim.

Quiknet varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 2 Eylül 2009; 16:25:16 >

• quote:

İnsanları yardımseverdir sıcak ve canayakındır.İstanbuldan iyi olduğunu düşünüyorum.
    Ev fiyatları ortalama bir evi 50bin-70 bin arası bir fiyata alabilirsin.

Teşekkürler...

sen nerelisin? aslın nereli.

• kardeş ben yanlışmı anladım sen komple Tekirdağ dan evmi alacaksın yaşamak için...İStanbuldan oraya gidersen çılgınlık yapmış olursun....İstanbuldamısın sen...
  • İnsanlık için İstanbul ile karşılaştıranlara bir şey diyemeyeceğim, Trakya insanı iyidir, yardımsever ve cana yakındır. İstanbulda insanlık mı var arkadaşlar, yapmayın, tek başına yere düşseniz kaldırmazlar(misal)

Orijinalden alıntı: vocador

kardeş ben yanlışmı anladım sen komple Tekirdağ dan evmi alacaksın yaşamak için...İStanbuldan oraya gidersen çılgınlık yapmış olursun....İstanbuldamısın sen...

Öyle diyelim. İstanbulluyumda şu an Erdekteyim (Balıkesirin şirin bir ilçesi).

Zaten amacımda İstanbuldan kopmak. Yeteri kadar çektim oraları. Bir dakika daha durmaya niyetim yok.

Kadıköy'de ikamet ediyorum.

Düzeltme: Saçma bir cümle kurduydum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 2 Eylül 2009; 16:28:56 >
  • Hocam sakın öyle birşey yapma....Çocukluğun gençliğin İstanbulda geçti ise taşrada yapamazsın...buna Ankara İzmirde dahil...Aynı şeyi 3 yıl önce biz yaptık Balıkesir gittik ev aldık..maddi durumumuz iyiydi araba falanda vardı ama patladık...yazın kurtarıyor edremit falan ama geri kalan zaman sıkılıyosun...döndük tekrar buraya...İstanbulun canı cehenneme diyen ben bile artık şikayet etmiyorum İstanbuldan....tekrar söylüyorum çocukluk ve gençliği İstanbulda geçen taşrada yapamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnequaL™

Lüleburgaz'ı öneririm.İstanbul'a 138 km.Kırklareli'ne bağlı.

lüleye gelene kadar çorlu var
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.