Şimdi Ara

Düzce Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailem düzce gölyaka civarından arsa aldı yaklaşık 2 sene sonra taşınacağız ama ben şimdiden sormak istiyorum
    1-Genel olarak insanı nasıldır
    2-Mesela istanbula ne kadar zamana ne kadar fiyata gelebilirim otobüsle falan
    3-Yaklaşık olarak düzce şehir merkezine 15-20 dakikalık otobüsle yada minibüsle gidebiliyomuşuz zaten şuanda istanbulda bi yere gitmek istesem ortalama bende o sürede inebiliyorum mesela kartala, asıl sorum bu şıktaki düzce merkezi nasıl bi yerdir mesela nasıl şartları vardır avm açısından falan istediğim bir ürüne ulaşabilirmiyim hemen yoksa internetten mi sipariş etmemmi gerekir çoğu şeyi
    Uzun oldu biraz cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1) insanlari farkli olur genelde iyisi cok iyi kotusu de cok kotudur kimse sevmez.Genellikle tatli insanlardir ama anadolu insanina yakindir.Sadece merkezde derenin karsisinda bir mahalle var yanlislikla bile olsa girme oraya cok tehlikelidir.

2)Istanbul otobusle 2 saat 20 dakika bilet 25 30 tl civari.Arabayla 1 saat 45 dk

3)Yeterli dukkan yok bir tek mavi falan var sanirim bilinenlerden.Bagdat caddesine gittiysen duzce merkez de ayni oyledir duz bir cadde tum dukkanlar orada sonunda da avm var.Avm fena degil orta kalite bir yer sinemasi guzel,ancak giyim magazasi yok.Takilcak mekan olarak farkli yerler var her ey istanbuldan daha ucuzdur.Yani 5 tlye tavuk doner aliyorsan duzcede 3 tldir,veya pahali mekanlar icin de gecerli 30 tlye kahvalti yapiyorsan istanbulda duzcede 22 tl falan.

Gidilcek kaliteli yerler de var yeni yeni,duzcenin sosyetesi de var cunku hatri sayilir derecede oto galerilerin buyuk bir kismi duzceliler tarafindan acildigi icin para da biraz orada.Yerinde olsam hatta ek is olark duzcede biseyler satardim.Yani istanbuldan urun alip duzcede bulamayacaklari seyler.Sik kaliteli kiyafetler gibi.Internetten satabilirsin.Cunku sehirin cok eksigi var.Bir kuzenim o ise giristi istanbula gidiyordu kaliteli markalarin urunlerini alip duzcede satiyordu ustune kar koyup,gayet de iyi gidiyor isleri.

Bir baska kuzenim de duzceye solarium merkezi acti normalde duzcenin yarisi solaryum ne bilmez riskli is ama cok saglam para elde etti istanbula tasindi altinda arabalar vs.

O yuzden disaridan gelen bir goz icin duzcede para kazanmak kolay,bence dediklerimi yap tasinacak olsaydim kacirmaz yapardim

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter

• Alışveriş vs. Olarak merkeze gitmeniz lazım.

Gezme olarakta akçakoca ya

Deniz kafeler falan hepsi orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için çok tesekurler

• İstanbula geliş gidiş Her gün her saat(sabah 6-akşam 10 arası) düzce güven ve metro firmalarıyla var. Fiyatları ikisinin de aynı. Anadolu yakası 40 Avrupa yakası 45 tl. 2.5-3 saat sürer yol. Düzceden ne beklediğine bağlı durum. İstanbul gibi bi yer beklediğini düşünmüyorum zaten. Ama büyük ihtimal köy gibi bi yerdir düşüncesindeysen fazlasıyla memnun olursun. İnsanları ehhh işte. Merkezde krempark avm var aradığın bi çok şeyi bulabilirsin. Özdilek avm de bu yıl içinde açıldı orası da fena değil. Merkez dışı sessiz sakin güzeldir. Memnun kalacağını düşünüyorum

Orijinalden alıntı: SKRILLEX

İstanbula geliş gidiş Her gün her saat(sabah 6-akşam 10 arası) düzce güven ve metro firmalarıyla var. Fiyatları ikisinin de aynı. Anadolu yakası 40 Avrupa yakası 45 tl. 2.5-3 saat sürer yol. Düzceden ne beklediğine bağlı durum. İstanbul gibi bi yer beklediğini düşünmüyorum zaten. Ama büyük ihtimal köy gibi bi yerdir düşüncesindeysen fazlasıyla memnun olursun. İnsanları ehhh işte. Merkezde krempark avm var aradığın bi çok şeyi bulabilirsin. Özdilek avm de bu yıl içinde açıldı orası da fena değil. Merkez dışı sessiz sakin güzeldir. Memnun kalacağını düşünüyorum

Tesekkurler

Yok zaten ne istanbul gibi bi yer bekliyorum ne köy bekliyorum

Orijinalden alıntı: Binarywriter

quote:

Orijinalden alıntı: SKRILLEX

İstanbula geliş gidiş Her gün her saat(sabah 6-akşam 10 arası) düzce güven ve metro firmalarıyla var. Fiyatları ikisinin de aynı. Anadolu yakası 40 Avrupa yakası 45 tl. 2.5-3 saat sürer yol. Düzceden ne beklediğine bağlı durum. İstanbul gibi bi yer beklediğini düşünmüyorum zaten. Ama büyük ihtimal köy gibi bi yerdir düşüncesindeysen fazlasıyla memnun olursun. İnsanları ehhh işte. Merkezde krempark avm var aradığın bi çok şeyi bulabilirsin. Özdilek avm de bu yıl içinde açıldı orası da fena değil. Merkez dışı sessiz sakin güzeldir. Memnun kalacağını düşünüyorum

Tesekkurler

Yok zaten ne istanbul gibi bi yer bekliyorum ne köy bekliyorum

Köy bekle ama.

Halkı çok yobaz ve fırsatçı.

Evi arsası olan kendini bi bok sanır 1000 lora kira ister öğrenciden filan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok zaten arsamız var evide yapacağız kira derdi falan olmyacak

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.