Şimdi Ara

Tek Kurtulusum Universiteyi kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene son beyler 1 yil daha kendimi zorlayip iyi bir universiteye gircem.Nedeni ise ailem oturmama, uyumama,banyo yapmama,yurumeme,her seyime karisiyolar vallaha biktim.Yav sizin aileniz diyomu; "Sen nasil uyuyosun,Ogle uyunurmu,Yamuk uyuyorsun" Dik dur oyle yapma boyle yapma.Disari cikacam ablam diyo anne pcLog disari cikacak.Annem diyo napican nereye gidiyosun.Yeter vallaha burama kadar geldi.Arkadaslarla sinemaya gittik aradilar hangi filmdesin vs. vs. yav sinemadan ciktik annemle babami kapida buldum.Bi sey olur direk beni sorgularlar.Vallaha yeter cocuk ayrimciligi bile yaptilar bazen diyorum evlatlikmiyim yoksa evlat olsam sevilmezmiyim.İnsan ablasini sinavi girerken 2. kez basarilar demedi diye babasi kizip dover mi oglunu.Yemin ederim boyle hayati zevkle yasarken bi anda kabusa donusuyo.Bi ara kizla bulustum bizim kiraca beni gormus direk anneme soylemis.Dedi daha yasin kucuk vsvsvs. zorla kizdan ayrildim.Ulan arkadaslar disari cikiyorum eve geliyorum nerdeydin saat kac millet sahura kadar disarda ben saat 12de evde olurum.Universiteyi bi kazanayim eve ayda yilda bi kere gelirim.En son ciktigun kiz 7.siniftaydi suan 12ye gectim.Dusunun halimi ogun bugundur 1 tanr bile kiz arkadasim olmadi sevgili anlamda degil normal arkadas anlaminda.Normal bi arkadasim bile yok artik cevrem yok vallaha kavga olsa tek kalirim durum o kadar vahim.Sinifta tek oturuyorum.Her seyde yanlizim.Artik cocukluk arkadaslarim bile benle takilmiyo.Ulan marti kasliyim diye bi ara alay konusu oldum.Ve aldim bu sefer ailem basladi ne oyle ,sen naptin.Vallaha yok yav ulan bu yaz staj yaptim babam beni bolumumle alakasiz biyere sokturdu. 40 gun nefret icinde gittim.Ordakilerde dedi senin ne isin var.Kucuklukten beri disladilar beni durum suan bu asosyal bir genc ulan insan acaba bendemi sorun var otostik flmmiyim diye dusundum vallaha dusumdum ulan arkadisim yok biseyim yok arasira kendi kendime konusuyorum.Tek dostum bilgisayar ona bile laf yapiyolar.Disari cikiyorum sen nerdeydin.Bilgisayar oynuyorum kac saattir basindasin.Ders calisiyorum kendini kandirma.Ulam tuvaletimi yapiyorum bukadar uzun kalinirmi.

Tek kurtulusum universiteyi kazanmak.Yav insan oglumu akrabalari veya arkadaslari onunde yerin dibine sokmaya calisirmi.Uzakta ve iyi bi universite kazansam bide ise girsem ne iyi olur insallah dileklerim gercek olur.Uni bitsin ilk firsatta yurt disina cikacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç kurtul, bu ne biçim aile böyle hepsi ayrı delirmiş, senin yerinde olsam yaşamam böyle insanlar la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk ailesinin tipik durumu çocuğu rahat bırakmazlar çocuğun hayatını yönlendirirler istedikleri meslek olsun isterler her dakika rahatsız etmek isterler özel hayatı olmasın isterler fap fap yaparken kapıyı kırmak isterler

Deniz çok derin olabilir bazen okyanus kadar ama hangi balık suda boğulmaktan korkar?
  • pcLog P kullanıcısına yanıt
    o geç gelme, kendini kandırma, pc, dışarı çıkma vb. aynısı bendede var. Ve üstelik iyi bir üniversite için 2. seneye kaldım Ama dert etme alışıyor insan bir süre sonra
  • pcLog P kullanıcısına yanıt
    Herşey gelip geçici sen üni.deki ortamı çok mu iyi sanıyorsun aile herşeyden önce gelir onların kalplerini kırmadan durumu konuş bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sorun eğitim.

Pyhon Veri Bilimi &amp; Makine Öğrenimi (Acemi)

"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake
  • Yaw sorun su hep ben ulan bana para vermedikleri gun oluyo,unuttuklari gun oluyo utanip istemiyorum.Ablama lisede 50 tl verdiler haftalik ,dediler az gelir diye okula gittiler kebab fln yaptirmislar bi tane daha 50 tl verdiler.Dedim bunu.Ulan ayakkabi alirken bile insan kendi tarzinda giyinemezmi arkadas 14 yasima kadar kiyafetlerimi hep ailem secti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

edit : şimdi okudum lise sonmuşsun . İyice asıl kazan üniversiteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 17 Ağustos 2014; 22:30:54 >
  • ulan arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ailene güven veremiyorsan sorun sende.Çoğu kişi bu sorunu çeker ve kafasına takmanın en büyük olayıda ergenliktir.Çok fazla takıyorsunuz herşeyi.Üniversiteye gittiğiniz zaman sorunlar çözülmüyor.İstersen uzaya çık onlar senin annen ve baban.Seni bu yaşına getirmiş insanlar.Sana önem vermeseler seni bu kadar kasmazlar zaten emin ol.Üniversiteyi kazan,onlara yeteri kadar güveni verdikten sonra aynı şehirde okusan bile aynı şeyler yapılmaz emin olabilirsin.Bütün gününüzü bilgisayar başında geçireceğinize gidin annenize babanıza sarılın,ablanız/abiniz varsa dertleşin.Sorun kalmayacaktır eğer onlara yetişkin birey olduğunuzu kanıtlarsanız bu tür sorunları aşarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 17 Ağustos 2014; 22:38:40 >

PSN:Darkhate90
  • Eve erken gelsem neden geldin diyor bizimkiler.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.