Şimdi Ara

Tek Kurtulusum Universiteyi kazanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk kez duyuyorum boyle bırseyı allah sabır versın ne dıyım ınsan cıldırır heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Saka fln degil.Ablam o zaman oks giricekti basarilar didek o siraya gecti.Babam bana dedi tekra git basarilar dile dedi.Aradim bulamadim arabaya binene kadar sovdu arabaya bindiktem sonra evde gozlerimi actim.

• Benim de ailem yaklasik olarak boyle surekli elestiriliyorum. Sonuc olarak kendisiyle barisik olmayan kendisini tanimayan ozguvensiz bir birey. Ustelik uniyi de onlarin yaninda okuyorum. Kac kurtul

• Yazdiklarinin bir cogu bende de vardi, sonuc İstanbuldan ayrilip ankaraya gittim sehir degisikligi icin pismanim ama aileden kurtuldugum icin mutlu, yinede bazen karsi yakada bir universiteye gitseydim keske diyorum, neyse seni cok iyi anliyorum kac kurtul

İ.D BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Computer Science
  • Benimde bi kac sene onceki planim oyleydi fazla masraf olmayayim diye yakin bi yeri kazanip yanlarinda kalmakti.Ama bugunden sonra asla.Ulan insan oglu icin dermi kizim pclog biyeri tuturamaz sen intel tran midir ne haltsa onu yap dedi.Ulan deli oldum.Yav babam kendi kafasindan bi yalan uydurur kendi inanir sonra bizede inandirir.Yemin ederim eziyet cekiyorum.Ulan kahve iciyodum elimde kupa duruyo babam yeter artik kldir onu diye kizdi.Gecen foto makinsi almislar urun kusurlu cikmis elimde kaldi diye bana patladilar.Yav daha neler neler var.İnsanin dertlesecegi bi arkadasi olmazmi arkadaslar.Yemin edirim hoslandigim kizi artik hayal ediyorum cildiriyorum arada yastikla konusuyorum mal oldum bildiginiz.Ulan koca dunyamda bi siz varsiniz.Siniftaki arkadaslarda anca hesap odedikleri ortamlara girerken cagirirlar kiseye dusen payi azaltmak icin.Kimsede sevmez beni zaten.Bugun ben x i izledim agladim yemin ederim agladim.

• Valla kusura bakma,kahkaha atarak okudum.Özellikle şu başarı olayında baya baya sesli güldüm.Gece gece uykum bile kaçtı nerdeyse.Tabi bunlar doğruysa Allah yardımcın olsun. Bu arada aynı tayfadayız,bende sınava gireceğim :D

Ha bu arada babanın psikolojik sorunları olabilir.Doktora da gösteremezsin.Zor bir durum. Valla doğruysa çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakallı ördek yavrusu -- 17 Ağustos 2014; 23:22:18 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.