Şimdi Ara

Irlanda'da Yasamak - Irlanda'da Gecen 5.5 yil Ve Tecrubelerim- En Kolay Avrupa Pasaportu Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2020 Şubat Ayından Beri İrlanda'da Yaşıyorum. Yurtdışında Dil Eğitimi Ve Çalışma İzni Konularını Araştırırken İrlanda'nın Daha Kolay Vize Verdiğini Öğrendikten Sonra Bu Ülkeye Yoğunlaştım. Amerikadan F1 Dil Okulu Vizemin Sebepsiz Ret Olmasıda Beni Bu Duruma Hazırladı.

2020 Şubat Ayında İrlanda'ya Dil Okulu Vizesi İle Geldim. İrlanda'da 6 Aylık Dil Eğitimi Alırsanız , Çalışma İzninizde Oluyor. Ayrıca İrlanda'da Türk Anlaşması Yada Bilinen Adıyla Ankara Anlaşması Hala Devam Ediyor.

İrlanda'da 3 Yıl Aynı Şirkette Çalışan Bir Türk Vatandaşı Stamp-4 Vizesi İle Kalıcı Oturum Hakkı Elde Ediyor. Bende 3 Yılın Ardından Türk Anlaşması İle Kalıcı Oturum Vizemi Aldım.

İrlanda'da 2025 Yılı Asgari Ücret 13.20 Euro Olarak BelirlendiAncak İrlanda'da Sadece Halkın %10'u Asgari Ücretle Çalışmakta. İrlanda'da Kuryelik Yaparak Şuanda 14-15 Euro Saatlik Net Kazanabilirsiniz.

Irlanda"da 5 yil boyunca suc islemeden kalan ve vergilerini aksatmadan odeyen herkes irlanda vatandasligi yani avrupa pasaportu ( eu ) aliyor.

Bende herkes gibi sifirdan kuryelik ile baslayip suanda kendi ticari taksi firmami kurdum ve resmi olarak taksicilik yapiyorum. Ozellikle muhendis , doktor , hemsire , yazilimci gibi alanlarda hem maaslar cok yuksek hemde kariyer planlamasi icin avantajli. Ben maliye lisans 2. sinifta universiteyi birakip irlandaya geldim bu yuzden lise mezunu olarak vizeye basvurmustum.

Sorulara Göre Güncellemeler Yapacağım Arkadaşlar .

Sorulara Göre Güncellemeler Yapacağım Arkadaşlar .

• size nasil ulaşabilirim su an itibariyle dil okulu ucretleri nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.