Şimdi Ara

Tek itunes ile 2 iPhone senkronize etmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendi bilgisayarımdan arkadaşımın telefonunu jailbreak yapacağım ama merak ettiğim birkaç soru var.

Kendi kullandığım itunes'da haliyle kendi programlarım, rehberim, mesajlarım vs kayıtlı şekilde. Diğer iphone backup aldığımda nasıl olacak? Ondaki programlar, rehber vs benimkiyle karışır mı? Benimkiler silinir onunkiler mi yüklenir? Yoksa 2 ayrı gruba ayırıp ayrı ayrı mı backup alır? Benim rehber, programlar falan silinirse pek güzel olmaz hani :)

Yoksa hiç uğraşmayın bilgisayarda 2. kullanıcı açıp tüm işlemleri onunla mı yapayım? Veya benim derdime deva olacak mac os'de çalışan bir uygulama var mı?

• Bende aynı işlemi yapacagım , cevap verecek yokmu arkadaslar
  • Kardeş ben bir bilgisayarda işyerinde 10 dan fazla kişinin iphone yedeklemesini yapıyorum itunes aracılığı ile. Program, oyun, mp3, video v.s. yüklüyorum rehber yedekliyorum. (rehber çok önemli olduğu için genelde herkese türkcell yedeklemeyi kullanıyorum. Kendim de google den yedekliyorum.)

Daha önceden hepsi birbirine giriyordu. Tabi işi öğrendikten sonra iş değişti

Her gelen telefon için ayrı bir app id al ve ona göre bilgisayarına her bağladığında yetki ver. Ayrıca her iphone için farklı isim ver pc de çakışmaması için. Birde şuna dikkat etmen gerekiyor; eğer kişiler jb ile uygulama yüklüyorsa ve bu uygulamalar senin pc de yoksa onlara elveda demelisin (tabi uygulama yüklemek istediğinde geçerli bu)

Yani yapılabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Arkadaşlar kendi bilgisayarımdan arkadaşımın telefonunu jailbreak yapacağım ama merak ettiğim birkaç soru var.

Kendi kullandığım itunes'da haliyle kendi programlarım, rehberim, mesajlarım vs kayıtlı şekilde. Diğer iphone backup aldığımda nasıl olacak? Ondaki programlar, rehber vs benimkiyle karışır mı? Benimkiler silinir onunkiler mi yüklenir? Yoksa 2 ayrı gruba ayırıp ayrı ayrı mı backup alır? Benim rehber, programlar falan silinirse pek güzel olmaz hani :)

Yoksa hiç uğraşmayın bilgisayarda 2. kullanıcı açıp tüm işlemleri onunla mı yapayım? Veya benim derdime deva olacak mac os'de çalışan bir uygulama var mı?

Aslında jbden sonra veri kaybı olmuyor,back up almazsınız arkadasınız eve gidince kendi bilgisayarından back up alır.
    illede back up alacak iseniz,

xp
    C:\Documents and Settings\Hakan\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup

buradaki back up dosyası size aittir(1den fazla varsa hepsini silin isterseniz tekrar back up alın,en güncel olanı alsın)
    oradakini farklı yere kopyalayıp silin,ardından arkadasınızın telefonu baglayıp back up alın,jb den sonra back up'ı geri yüklersiniz.sizdeki uygulamaları atmak isteyince iptal edersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.