Şimdi Ara

Iphone'u powerbank ile sarj etmek üzerine bir sorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony gibi kaliteli üreticiler bu cihazlara artık 1 amperlik soketler koymamaya başladılar, hepsi quikcharge yüksek voltajlı yada en azından 5v 2.4a lık soket barındırıyorlar, iphone yüksek ampele sarj edince doğal olarak ısınıyor esasında hiç iyi bir şey değil, bu konuda ne yapılabilir acaba yada bildiğiniz güzel 1a çıkışlı cihaz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 31 Mayıs 2017; 16:36:7 >

• Hocam iphone hizli sarj desteklemiyor ki 5 amper çıkışlı sarj aleti bile olsa cekecegi 1 amper yine iphone nun
    Sadece ipad lerin buyuk basliklari ile biraz daha hizli sarj olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

Hocam iphone hizli sarj desteklemiyor ki 5 amper çıkışlı sarj aleti bile olsa cekecegi 1 amper yine iphone nun

Demek öyle değil o büyük başlıklılar 2 amper o yüzden hızlı şekilde sarj oluyor anladığım kadarıyla 5v 2 amper gibi bir limiti var iphone'nun ama yine de ısınıyor 2 amperde, iphone hızlı sarj desteklemiyor zaten sorun da o, voltajı farklı o hızlı sarj yuvalarının 9 voltu var, 12 voltu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 31 Mayıs 2017; 0:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSG1

quote:

Hocam iphone hizli sarj desteklemiyor ki 5 amper çıkışlı sarj aleti bile olsa cekecegi 1 amper yine iphone nun

Demek öyle değil o büyük başlıklılar 2 amper o yüzden hızlı şekilde sarj oluyor anladığım kadarıyla 5v 2 amper gibi bir limiti var iphone'nun ama yine de ısınıyor 2 amperde, iphone hızlı sarj desteklemiyor zaten sorun da o, voltajı farklı o hızlı sarj yuvalarının 9 voltu var, 12 voltu var.

Kaliteli bir şarj aleti kullanırsanız ve şarjda iken kurcalamazsanız, 2 Amper de olsa ısınma olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayaemrah

quote:

quote:

Kaliteli bir şarj aleti kullanırsanız ve şarjda iken kurcalamazsanız, 2 Amper de olsa ısınma olmayacaktır.

Apple'ın ipad için olan adaptörünü denemiştim fark ediyor ısı artıyor, ama zaten benim sorum sarj aleti değil powerbank.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 31 Mayıs 2017; 1:23:43 >

• quote:

iPhone 6 Plus, iPhone 6S, 6S Plus, 7 ve 7 Plus destekliyor hızlı şarjı. 2A'lık iPad şarj aletiyle çok daha hızlı şarj oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 31 Mayıs 2017; 2:13:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone de hizli şarj desteği yok ipad şarjlari ile iphone şarjlari arasinda 25-30 dk oynuyo kisacasi iphone şarjlari %80-90 dan sonra cihaz kendini korumaya alip yavaş şarj etmeye başlar..ipad şarjlari tavsiye edilmez her ne kadar iğad şarjlari iphone de destekliyor dese de inanmayin öyle bişey olmuş olsa apple iphone amh yükseltirdi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

İphone de hizli şarj desteği yok ipad şarjlari ile iphone şarjlari arasinda 25-30 dk oynuyo kisacasi iphone şarjlari %80-90 dan sonra cihaz kendini korumaya alip yavaş şarj etmeye başlar..ipad şarjlari tavsiye edilmez her ne kadar iğad şarjlari iphone de destekliyor dese de inanmayin öyle bişey olmuş olsa apple iphone amh yükseltirdi..

Sadede gelirsek o zaman ayfonumu 2a yuvalı powerbank ile sarj etmem doğru değil öyle mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 31 Mayıs 2017; 15:33:55 >
  • DSG1 kullanıcısına yanıt
    Aynen istersen denemeyi yap iki yerde ayri şarj et kaç dk oynuyo görürsün değmez dersin:))

• quote:

Aynen istersen denemeyi yap iki yerde ayri şarj et kaç dk oynuyo görürsün değmez dersin:))

Aslında konunun başında yazdığım gibi ben 1a yuva ile sarj etmek istiyorum ama 1a yuvalı kaliteli powerbank yok gibi, sony alsam hepsi 2a yuvalı fazla fark etmiyorsa artık gözümü kapatıp bu 2a yuva ile sarj etsem fazla bir şey olmaz herhalde powerbank almam lazım ama tatmin edici bir cevap gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 31 Mayıs 2017; 16:40:33 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Twitterdan apple müşteri temsilcisine sordum abd hesabına bana güvenle kullanabilirsiniz dedi ipad şarj adaptörünü iphonelarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Twitterdan apple müşteri temsilcisine sordum abd hesabına bana güvenle kullanabilirsiniz dedi ipad şarj adaptörünü iphonelarda.

O zaman kaliteli olmak şartıyla herhangi bir 2 amper yuvaya sokabiliriz anlamına mı gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 31 Mayıs 2017; 16:36:35 >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Tmmda orjinali varken macera aramaya ne gerek var fazla bi süre oynamiyor o yüzden gerek yok:)

• DSG1 kullanıcısına yanıt
    2a takabilirsin cihaz istenilen amh alicaktir zaten rahat ol ama hizli etmez etse dahi fazla bi süre bekleme kaliteli olaun için rahat ol..

• quote:

2a takabilirsin cihaz istenilen amh alicaktir zaten rahat ol ama hizli etmez etse dahi fazla bi süre bekleme kaliteli olaun için rahat ol..

Tamam anladım iphone'nun içindeki devre daha fazlasına izin vermediği için pil istenilenden fazla amper çekmiyor ama arada devre olmasa pile istediğin kadar yük verebilirsin ve belli bir amperden sonra şişer, peki bu powerbanklerde destekleyen android telefonlar için quikcharge adında 9v-12v usb portlar var onlarda voltaj yüksek ve daha tehlikeli onlara karşı bir koruması var mıdır iphonun bunlara taksak ne olur, iphone 5v ile sarj oluyor normalde çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 31 Mayıs 2017; 18:20:57 >
  • quote:

quote:

• quote:

İphone de hizli şarj desteği yok ipad şarjlari ile iphone şarjlari arasinda 25-30 dk oynuyo kisacasi iphone şarjlari %80-90 dan sonra cihaz kendini korumaya alip yavaş şarj etmeye başlar..ipad şarjlari tavsiye edilmez her ne kadar iğad şarjlari iphone de destekliyor dese de inanmayin öyle bişey olmuş olsa apple iphone amh yükseltirdi..

• Apple zorlu centerda ben kendim sordum kesinlikle orjinal şarj cihazıyla şarj edin dedi. İpad şarjı ile arada bir takıyordum, ayrıca powerbank 2a ilede şarj etmişliğim var. Şunuda belirteyim ipad şarjı ile daha fazla whatt gidiyor. Telefonu hem orjinal hemde ipad şarjı ile deneyin Battery Pro programını açıp bakın aradaki farkı göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 1 Haziran 2017; 22:49:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Apple zorlu centerda ben kendim sordum kesinlikle orjinal şarj cihazıyla şarj edin dedi. İpad şarjı ile arada bir takıyordum, ayrıca powerbank 2a ilede şarj etmişliğim var. Şunuda belirteyim ipad şarjı ile daha fazla whatt gidiyor. Telefonu hem orjinal hemde ipad şarjı ile deneyin Battery Pro programını açıp bakın aradaki farkı göreceksiniz.

Ben de akasyada sordum kesinlikle ipad şarjı ile edebilirsiniz. Hiçbir sorun olmaz özellikle telefonunuz 6s ve üzeri bir modelse bu modeller ipad şarjını destekler dedi. Anlıycağınız biri öyle diyor biri böyle diyor. Ben kullanıyorum şahsen herhangi bir sorun yaşamadım. Kullananlardan da hiç kötü bir yorum almadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.