Şimdi Ara

APP STORE'dan alınan programlar aynı anda 2 cihazda kullanılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
6.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle yeni konu açmak durumunda kaldığım için kusura bakmayın ancak forumu taramama rağmen bir türlü soruma cevap bulamadım. Hem kardeşim hem de ben aynı app store hesabını kullanıyoruz. Bu hesaptan satın aldığımız programlar aynı anda mükerrer ödeme yapmadan iki cihazda birden kullanılabilir mi ?

Teşekkürler

• Her iki telefonda da ayni Apple İD'yi kullanirsaniz, evet mumkun. "Bu uygulamayi daha onceden almistiiz, ucretsiz yeniden yuklemek istermisiniz?" diye uyari verir, evet deyip devsm edebilirisiniz..
  • Madem öyle uygulama satın aldınız zaten. İki cihazı da takıp senkronize ettiniz mi hiç?
  • Ben soriyim o zaman konu açtım ama restoredan başka çare yok gibi ben aynı uygulamaları gene aynı telefona kopyalasam da +1 cihaz diye sayar mı acaba ?
  • Arkadaşlar diğer cihazda satın alınan uygulamayı indirmek için bastığımda öyle bir uyarı çıkmıyor ben de.. Hesaplar da aynı halbuki ama artık yükleyip bakacağım bir sonraki ay ekstreye..
  • benim ipad2 ye yüklediğim avplayerhd (ücretli)
    iphone4 e yüklenmiyor,
    yani her iki cihazda aynı hesapta.

ipad bağlı olunca,
    apps da görünüyor,
    iphone bağlanınca görünmüyor.
    (hesap apps kastediyorum, yukrda olan)
  • Bir kere indirdiginiz ucretli uygulamayi 4 defa daha indirebiliyorsunuz yani toplamda 5 kez indirme hakkınız var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 kez indirme degil 5 farkli cihaza yüklenebiliyor, bunlara pcde dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi
    5 kez indirme degil 5 farkli cihaza yüklenebiliyor, bunlara pcde dahil.

5farkli cihaza yuklemesi icin once indirmesi gerekiyor
  • Ben denedim bunu. Kredi kartını ilk kullanan cihazda bedava uygulama bile indiremedik, Apple'a e-posta attık da düzelttiler. Neden olmadı, hâlâ anlamış değilim. Cihaz ismiyle felan bir alakası yoktur sanırım? (Ayarlar - Hakkında'daki isimden bahsediyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon
    benim ipad2 ye yüklediğim avplayerhd (ücretli)
    iphone4 e yüklenmiyor,
    yani her iki cihazda aynı hesapta.

ipad bağlı olunca,
    apps da görünüyor,
    iphone bağlanınca görünmüyor.
    (hesap apps kastediyorum, yukrda olan)

Sadece ipad icin oldugundan olmasin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

İndirme sınırının olmadığını söylemek istedim , sadece 5 cihazda apple id kayit edebiliyorsun , bu cihazlarda da istediğin kadar indirip silebiliyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

İndirme sınırının olmadığını söylemek istedim , sadece 5 cihazda apple id kayit edebiliyorsun , bu cihazlarda da istediğin kadar indirip silebiliyorsun.

Bu kural tam olarak nerde yazıyor hocam?Arkadaslarıma hesabımı veriyordum ben öyleyse daha fazla dagıtmıyım

• Şimdiye kadar cok kez iphonelarimi sattım ve her seferinde ücretli programlar da üzerinde idi mesela İgo, su an 2 iPad ve 1 iPhone da da var hatta primo guncellemesiyle ipad'deki HD kalitesinde oldu ve hepsinde sorunsuz kullanıyorum. Sunu da belirteyim, farklı bir cihazda aynı kullanıcı ismini kullandığınızda 1 $ kesiliyor ve kullanabiliyorsunuz.
  • baktım,
    avplayerhd ipad için,
    avplayer ise iphone için.
    hayret,
    .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

quote:

quote:

quote:

Bu kural tam olarak nerde yazıyor hocam?Arkadaslarıma hesabımı veriyordum ben öyleyse daha fazla dagıtmıyım

PC yetkilendirmede authorized this computer yazısı cıkınca,kalan hak yazılır, 4 pc ye daha yetki verebilirsiniz gibi.
    hesabınızda kredi kartı tanımlı mıydı ? 5 kişiden fazla verdiyseniz basınıza iş acabilir.

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 15 Haziran 2011; 21:00:30 >
  • hocam o farklı birşey değil mi? İtunes'u ayrı 5 bilgisayarda aktif edebiliyorsun en fazla?Onun Ücretli aldıgın uygulamalarla alakası var mı ki Ama ben onları sıfırlamıstık suan sadece 1 pc'de kullanılıyor.Ayrıca kredi kartı bilgilerimide jb yaptıktan sonra silmiştim.
  • Şimdi kısaca benim iphone 4 16 gb kardeşimdeki iphone 4 16 g ve kız arkadaşımdaki iphone 4 16 gb

1 oyun indirsek 3 telefonada atılıyormu yada aynı kullanıcı adı ile mi açıp indirmem lazım app yi

3 telefonda şuanda masada :)

Oyuna göre para toplicam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Şimdi kısaca benim iphone 4 16 gb kardeşimdeki iphone 4 16 g ve kız arkadaşımdaki iphone 4 16 gb

1 oyun indirsek 3 telefonada atılıyormu yada aynı kullanıcı adı ile mi açıp indirmem lazım app yi

3 telefonda şuanda masada :)

Oyuna göre para toplicam :D

ben indirdiklerimi arkadaslarıma hesabımı verip yükletmiştim.Ek ücret kesilmedi.Kesilemezde zaten kredi kartı bilgilerini kapattım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.