Herkese merhaba, kendime ufak bir scooter almak icin yola çıkmıştım sonra 50, 80cc yetersiz kalır diye 125-150cc bir scooter almaya karar verdim ve ehliyete yazıldım ancak SURUCU kursu manuel vitesli bir motorda eğitim verdi benimde vitesli motosiklet çok hoşuma gitti ve vitesli motosiklet almaya karar verdim simdi çok anlamadığım ve fiyatların ucmus olduğundan dolayı 2 adet motor arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ilk motor olacak ama İstanbuldayim km yapmış ve karbüratörlü motor alıp trafikte felan sorun yasamak istemiyorum ve olmazsa olmaz şartım ABS suan CFMOTO 150NK enjeksiyonlu ve ABS mondial Z ONE İ 150cc enjeksiyonlu ve ABS li tecrubeli arkadaşlardan yorum yaparlarsa çok sevinirim |
Tecrübeli Arkadaşlardan Motor Tavsiyeleri
Motor sahibi olmayı düşünüyorsanız, doğru modele karar vermek çok önemlidir. İşte sana yardımcı olacak tecrübeli motor tutkunlarından bazı motor tavsiyeleri:
-
150 cc'lik motorlara göz atın: Yeni başlayanlar veya şehir içi sürüşler için 150 cc'lik motorlar idealdir.
-
Araştırma yapın: Farklı motor modelleri hakkında kapsamlı bir araştırma yapın. Güç, yakıt verimliliği ve özellikler gibi faktörleri göz önünde bulundurun.
-
Bütçenizi belirleyin: Motor almadan önce gerçekçi bir bütçe belirleyin. Bu, seçimlerini daraltmanıza yardımcı olacaktır.
-
İncelemeleri okuyun: Diğer kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek için çevrimiçi incelemeleri okuyun. Bu, potensiyel sorunları önceden tespit etmenize yardımcı olabilir.
-
Bir test sürüşüne çıkın: Mümkünse, satın almadan önce potansiyel motorlarda test sürüşüne çıkın. Bu, rahatlığını ve performansını değerlendirmeni sağlayacaktır.
-
Güvenilir bir satıcı bulun: Repütasyonu iyi bilinen ve müşteri memnuniyeti konusunda kendini kanıtlamış güvenilir bir satıcıdan motor satın alın.
2023 için 150 cc Motor Önerileri:
- Honda CB150R
- Yamaha MT-15
- KTM Duke 125
- Bajaj Pulsar 150
- Suzuki Gixxer 155
Bu tavsiyelerle, ihtiyaçlarına ve bütçene uygun mükemmel motor tavsiyelerine sahip olacaksın. Güvenli ve keyifli sürüşler!