Şimdi Ara

Voge SR4 Max Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her yıl 3 milyondan fazla motosiklet üreten Loncin Grubun markası olan Voge, Türkiye ve Avrupa'da ilgi gören SR4 Max modeli ile 350 cc motosikletini geçen sene satışa sundu. Aslında Loncin firması Voge SR4 Max scooterı BMW C400 GT olarak 2018'den beri üretiyor ve geliştiriyor. Bu yüzden motor, şanzıman ve bir çok diğer parçaları ortak. Motor bloğu gibi bir çok yerinde BMW logosu da görülebiliyor.


    Ben de Ocak 2024'te bir Voge SR4 alarak 350 cc macerama başlamış oldum.




    Voge SR4 Max Kullanıcıları


    Voge SR4 Max Kullanıcıları


    Voge SR4 Max Kullanıcıları


    Voge SR4 Max Kullanıcıları



    Marka ülkede henüz yeni. Aslında bu motoru alarak biraz risk almış oldum. Ancak üreticisi çok büyük ve tercih edilen parçalar da kaliteli olunca almaya karar verdim. Zaten ben bugüne kadar motorlarımı al sat için değil kullanmak için aldım. Bu motoru da uzun yıllar kullanmayı diliyorum.


    Voge SR4 kullanıcılarının sayısı henüz az. Eminim yakında çoğalacaktır. Bu başlığı da bu yüzden açtım. Teknik özellikleri oldukça iyi olan bu motorun ivmelenmesi, duruşu, sürüşü ve görünüşü bana inanılmaz keyif veriyor.


    Voge SR4 Max Kullanıcıları


    Teknik özellikleri oldukça iyi olan motosiklette J.JUAN (Brembo’nun markası) tarafından tedarik edilen fren sistemi, çift kanallı ABS sistemi ve TCS sistemi mevcut.


    Ön ve arka amortisörler, Japon KYB tarafından sağlanmış.


    Sürüş kaydı yapan kamera, sinyale bağlı ayrı bir viraj aydınlatma farı, oldukça geniş sele altı, sele ve elcik ısıtma, bluetooth ile telefon bağlantısı, elektrikli yüksekli ayarlı ön cam, lastik basınç sensörü gibi bir çok özelliği de 300 bin liranın altına sunuyor. (Ocak 2024, $:30 TL civarı)


    Egzoz sesi gerçekten çok tok ve çok hoşuma gitti. Artçı selesi de çok rahat.


    Umarım Voge kullanan arkadaşlarım sorunlarını ve tavsiyelerini bu başlık altında paylaşır.


    "Çin malı" algısının yıkılması gerektiğini düşünüyorum. Çin'de herhangi bir parçası üretilmeyen tek bir seri motosiklet markası yoktur sanırım. Umarım servis ve satış sonrası desteği düzgün olur. Bu scooter yazılım güncellemeleri de alıyor çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 17 Ocak 2024; 23:32:58 >







  • Voge SR4'ün kamerası için sağ torpidoda yer alan kapaklı microsd kart yuvasına class10 bir kart taktıktan sonra telefonumuza BOSHI uygulamasını kuruyoruz. Uygulamayı çalıştırınca karşımıza gelen ilk ekranda aşağıda işaretli kısma tıklıyoruz. Wifi ayarlarında "wifi_camera_ac57" yazan kablosuz ağa bağlanmak için şifre olarak 12345678 yazıyoruz. Böylece kamera bağlantısı kablosuz olarak sağlanıyor. Uygulama üzerinden bağlandıktan sonra kameranın ayarlarına, kart formatlama bölümüne, wifi şifresi değimine ve görüntülere ulaşmak mümkün. Ben bu şifreyi bilmediğim için motosiklet ekranında ayarlar bölümünde baya uğraşmıştım.



    Voge SR4 Max Kullanıcıları



    Telefonunuza "Voge Global" uygulamasını kurarsanız Bluetooth ile bağlanıp sürüş bilgilerini telefonunuzda da görebilir ve kayıt tutabilirsiniz.


    Düzenleme: Ek bilgi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 19 Ocak 2024; 20:56:18 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.