Şimdi Ara

technopat site adminleri takıntılı mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
2
Favori
25.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berbat ötesi bir forum zaten. Gelip şurdan ders almaları lazım. Adminler seni dinliyor en azından direk süresiz ban yemiyosun saçma sapan şeylere
  • 1 bu teknopat 2 şift delet net
    bunlar kadar itici site kanal forum yok birisi kendini tdk sanar birisi ilk video atabilmek için gider 17.000 ₺ öder marifet gibi ilk diye yayınlar.
    webtekno da diss atmış şift delete hayatta 17.000 ₺ etmeyecek telefon diye video yüklemiş içlerinde en iyisi webteko lütfi ve çağdaş reis..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknopat adındanda anlaşılacagı üzere psikopat ve ağır ruh hastalarını barındıran bir sitedir.

Hırs yaptım bi keresinde ulan bu sefer doğru düzgün yazacam dedim çünkü acil yardıma ihtiyaç vardı. Yazdım sorunumu . 1 hafta banlandım

Gerekçe: İç içe girişik bileşik cümlerde virgül koyulduktan sonra noktalı virgül koyulur. Ayrıca fiilimsilere virgül koyulmaz.

Küfürü basıp üyeliği sildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çikko kullanıcısına yanıt
    Shift ilk zamanlar hakan bana çok samimi geliyordu . O herif sonradan artık cıvığını çıkardı antipatik oldu. Sanki dünyada iphoneden baska telefon yok kendini ürünlerini öve öve bitiremiyor. Geçen sene 20 bin tl ye aldık diye başlık açmıştı X için

Geçen 17 bin tl lik açtı başlık. Bide ne diyor biliyonmu? “ Yhaaa abiiiii süper yhaaa kutunun kendi kendini kapatmasına bakın bidaha açacam kutuyu yhaaa kesimlikle 8 plusu olan Xs maxa geçsin yhaaaa harika yhaaaaaaaaaaa”

midem bulandı valla

• Adam gibi bir site mi istiyorsunuz. Kesinlikle reklam değil . Teknoseyiri izleyin. Levent abi murat gamsız harika olgun kendi halinde insanlardır.

• yazmayın o zaman zorlamı mesaj attırıyo adamlar size sitelerine.
  • rockndarkk R kullanıcısına yanıt
    Bu mesajına baktım ve ben olsam ben de banlardım.banlanmayacak gibi değilsin.
  • Adamların amacı zaten sizin gibileri sitelerinden arındırmak. Bunu yapmak için seçtikleri en "kibar" ve başarılı yol ise Türkçe kurallarının doğru kullanımını şart koşmak. Mesela devletimiz, zeka seviyenizi kimliklerinize işleyen bir sisteme sahip olsaydı, muhtemelen kimlik ibrazı ile siteye üye alımı yapacaklardı. Ne yazık ki mevcut şartlarda en iyi aptal turnosolu doğru Türkçe kullanabilme yetisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 23 Eylül 2018; 17:29:15 >
  • Bu ruh hastası irecebe facebooktan ' ivit ali 16 gigibayt remi müthiş yonga setli anakartımıza monte ediyoruz 'diye bir ireceb taklidi yaptığım sesli mesaj attım engellemiş beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustalation -- 23 Eylül 2018; 17:38:44 >
  • ben o forumdan imla kuralı yüzünden 7 günlük ban yediğimde kusura bakmayın türkçem çok iyi değil almancıyım diyince bu sefer sınırsıza çevirdiler banı
  • çikko kullanıcısına yanıt
    17 bin tl nin 4 katını kazanacak olsan sende ilk yüklersin :)
  • Hakkı Bey konusunca cidden haklısın hocam.Evli bir kız çocuğu babası adam "abii yaa ıPhone yaaa ıPhone 8 şimdiden eski gözüküyor yaa" şeklinde konuşması son derece cıvık ve meymenetsiz olduğunu düşünüyorum.Ekstra olarak sürekli kızı doğduğundan beri duvar kağdında kızının fotoğrafı var bu normal bişey olabilir hakkıdır ama sürekli olarak her seferinde atıfta bulunarak alara reis alara vs vs konuşmasıda baydı.ıPhone elitistliği yapmasıda cabası.Yani kalite yerlere yaklaştı diyebilirim.Videolarda içerik olarak son derece vasat.Ben direk kanalı blcokladım kafa rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Acayip takıntı sahibi insanlar. Bir kurallarıda şu; "virgül ve noktalama işetlerinden sonra boşluk koyun" İlginç bir kural :)
    Bu dediğiniz kurallar zaten Türkçe'nin temel yazım kurallarından. Doğal olarak site yönetimi de hassas olduğu bu konu hakkında ciddi bir duruş sergiliyor, hata yapan üyelere ikaz, uzaklaştırma, ban gibi cezaları sırası ile uyguluyor. Yani ortada sizin dediğiniz gibi ilginç bir durum yok, olması gerekeni yapıyorlar...

• Evet haklısın. Zaten dısarda da TDK uyeleri gezip insanların nasıl bir türkçe kullandığını yokluyor, daha sonra banlıyor türkiyeden onları falan.

• Ayrıca hassaslıklarını baska yollar deniyerek yapabilirler. Madem oyle, bu konunun tam uzerine gitsinler. Ne bileyim türkçe dil kursları açsınlar. Hazır millet türkçeyi cok iyi kullanmak icin can atıyorken daha genis bir kitleye hitap edeceklerini düşünüyorum :))))))

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    yoo hiç alakası yok
    17 bin verip 4 katını alabilirler ama daha büyük bir kanal webtekno.
    12 bin verip 6 katını alırlar.
    önemli olan ilk yükleme değil hocam kendilerini kazıklamışlar resmen sırf “ölk köz böz yöklödök” diyebilmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Evet haklısın. Zaten dısarda da TDK uyeleri gezip insanların nasıl bir türkçe kullandığını yokluyor, daha sonra banlıyor türkiyeden onları falan.
    Adamlar bu konuda hassas, kuralları hoşunuza gitmiyorsa o foruma yazmazsınız, olur biter. Ayrıca kendi dilimize göstermeniz gereken hassasiyet için ne TDK'ya, ne de başka birine gerek var, kendinizin yetmesi lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 23 Eylül 2018; 21:13:55 >
  • İyide bak dogru diyorsun peki ben daha öncede soyledim. Besinci sınıfta okulu bıraktım. Türkçem bu kadarına el veriyor. Napayım bu durumda sitede barınamam mı? Ztn o tip bir sitede asla isim olmaz artık. Bu arada besinci sınıf terk etmeme gore gayet iyi durumdayım. Benim mantıken yazı bile yazamam gerekirdi. Simdi sen cevap ver bana

• Onu bunu bilmem de, senin Türkçen de cidden sorunlu. Adam belki başka bir şeyden banladı ne biliyorsun? Bu kadar hata yaparken sadece MSI yazdın diye ban yiyeceğini sanmam. Yukarıda arkadaşın da dediği gibi, afterburner'ın ilk harfini küçük yazdın diye de olabilir.

Bu kadar abartılmasına karşıyım, fakat bir dilci olarak dilin doğru bir şekilde kullanılması gerektiği kanaatindeyim.

• Bence yazdığın yorumdan dolayı değilde kullanıcı adından dolayı banlamışlardır .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.