Şimdi Ara

technopat site adminleri takıntılı mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
25.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır olay şöyle :D Hastalıklı ve aşırı saplantılı, ve büyük olasılıkla gündelik hayatında ezik olan biri gelip seni admine şikayet ediyor. Üşenmeden ona diyor ki "bak admin öğretmenim MSI büyük yazmış" ya da bak öğretmenim noktayı unutmuş falan diyor, ve adminde seni cezalandırıyor. Bu işsizin işi gücü yok ve böyle bir şeyi şikayet ediyor. Eminim yani hemde adım gibi, bu şikayet edende adminde gündelik hayatında zeki müren aksanı ile konuşuyor. Burada kimseyi aşağılamıyorum özellikle zeki müreni, keşke herkesin öyle bir dili olsaydı. Ama bunlar aşmış işte :) İşsizi görüyormusun. Hani bir şahısa hakaret etsem neyse onu edersin. Cinsler ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Hayır olay şöyle :D Hastalıklı ve aşırı saplantılı, ve büyük olasılıkla gündelik hayatında ezik olan biri gelip seni admine şikayet ediyor. Üşenmeden ona diyor ki "bak admin öğretmenim MSI büyük yazmış" ya da bak öğretmenim noktayı unutmuş falan diyor, ve adminde seni cezalandırıyor. Bu işsizin işi gücü yok ve böyle bir şeyi şikayet ediyor. Eminim yani hemde adım gibi, bu şikayet edende adminde gündelik hayatında zeki müren aksanı ile konuşuyor. Burada kimseyi aşağılamıyorum özellikle zeki müreni, keşke herkesin öyle bir dili olsaydı. Ama bunlar aşmış işte :) İşsizi görüyormusun. Hani bir şahısa hakaret etsem neyse onu edersin. Cinsler ya
    Şikayet üzerine ceza verdilerse birde of ki ne of. Üyeleriyle, adminleriyle cidden numunelik bir tür bunlar.

Buradan bir üyenin başından geçen bir mouse olayı da vardı . Admin'in biri mouse'a çöp diyor bu arkadaşta neresi çöp tarzı bir mesaj atıyordu sanırım sonra admin bunu banlıyordu falan.

Bir tane gözlüklü admin var. Böyle arada bilgisayar ile ilgili bir problem olduğu zaman google'da aratıyorum haliyle technopat'ta çıkıyor . Giriyorum siteye çözüm aramak için. O gözlüklü admin her konuda var adam bir satır cevap veriyor , 3 satır imla uyarısı yapıyor . Hatta o mouse olayında ki admin de buydu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Şikayet üzerine ceza verdilerse birde of ki ne of. Üyeleriyle, adminleriyle cidden numunelik bir tür bunlar.

Buradan bir üyenin başından geçen bir mouse olayı da vardı . Admin'in biri mouse'a çöp diyor bu arkadaşta neresi çöp tarzı bir mesaj atıyordu sanırım sonra admin bunu banlıyordu falan.

Bir tane gözlüklü admin var. Böyle arada bilgisayar ile ilgili bir problem olduğu zaman google'da aratıyorum haliyle technopat'ta çıkıyor . Giriyorum siteye çözüm aramak için. O gözlüklü admin her konuda var adam bir satır cevap veriyor , 3 satır imla uyarısı yapıyor . Hatta o mouse olayında ki admin de buydu sanırım.

Alıntıları Göster
    Zaten belli bu tipler küçükken çok çekmişler. Sanırım en hassas oldukları, ve ezildikleri konu bu olsa gerek, ki gelip internet üzerinde böyle kurallar koyuyorlar. Yani başka türlü kendini nasıl tatmin edebilir ki, ya da kendini nasıl saklayabilir. Tam tersi psikoloji uygulayarak, ya da öyle görünerek falan değişir yani. Sitede herkes özen göstermeye çalışmış. İyi anladıkta dışarıda annene babana karşı nasılsın ? Hayır kasmışlar da yine eline yüzüne bulaştırmış herkes. Banane yani bundan sonuçta kendini ifade ediyorsun. şiir yazmıyorsun kitap yazmıyorsun. bu işleri yapsan dikkat et derdim. ama sen normal sıradan bir insansın. tamam güzel kullansaydık şu durumdan daha iyi olurdu. ama ne yapalım. aha ben söylüyorum beşinci sınıftan terk ettim okulu. bu kadar olması bile mucize. en azından kendimi kitap okuyarak geliştirdim. tabi yinede güzel türkçe kullanıcam diye takılmıyorum. bi kere dışarda aksanımız bile oturmuş artık. bilmiyorum yerine bilmiyom diyoruz. aksanımız oturmuş. buna ne çözüm bulacağız ?

• Technopat Türkçe dil kursu
  • Recep Baltaş çok ilginç birisi. Eskiden çok genç görünüyordu biraz kadınsıydı şimdi saç sakalı çıkmış stil yapmış çok entelektüel bir insan havalarında takılıyor. Tehnopatta zaten herkes Zeki Müren türkçesi ile konuşan Atatürkçü dehalar. Bir harfi yanlış yazdan ya da büyük yazsan anında ban yiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatın yok galiba bir siteye bu kadar kafayı taktığına göre ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh en iyisi içki kumar sokak dili erotizm ortam piyasa rap dili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recep Baltaş'ın bu forumda hesabı var aslında.Bulursam editlerim.Tam hatırlamıyorum ama "cool_recep" gibi bir şey olacaktı.

Edit:11 sene önce sınırsız ban yemiş.
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=106122

Edit 2 :Bir hesabı daha varmış ve son giriş 3 gün önce.Recep Baltaş bizzat onaylamış.
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=516249

technopat site adminleri takıntılı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Eylül 2018; 3:17:25 >

• her forumun kendi uygulamaları var ,beğenmeyen oraya girmez
    misal bu forumda mükemmel değil yani ,bazı arkadaşlar belirtmiş
    alenen küfür eden birisi 4 gün ceza alıyor (anında üyeliği silinmesi gerekir)
    lakin çok daha hafif bir söze de aynı veya daha fazla ceza veriliyor

bakın bu konuya mesaj yazacağımız zaman en üstte çıkan uyarılara ,küfür edene 4 gün ,aşağıdakileri yapana 15 gün bölüm kısıtlaması

"takam kafana, sana puanım 9 kanka, ow yea man,
    -..... dediler geldik,
    -kangal alır, anladık .... var,
    -ibretlik paylaşım, cCc .... cCc,
    -.... detected,
    -küfürlü resimler,
    -ben gülüyommu lan vb resimler,
    -sakin ol şampiyon " gibi mesajların yersiz bir şekilde ve alakasız hallerde konulara yazılması hem konu sahibine saygısızlık olacak hemde konuların içerisindeki muhabbeti olumsuz yönde etkileyecektir. Bu tür mesaj sahiplerine 15 gün süre ile bölüm kısıtlaması verilecektir.

bunlara yapanlara ise 7 gün uzaklaştırma verileceği belirtiliyor

Forum dahilindeki smileları ya da resimleri (özellikle You_Rock_Emoticon.gif) amacı dışında kullanıp harf veya hece ekleyerek farklı anlamlara taşımak yasaktır. Bu tür kullanımlarda üyenin hesabı 7 gün süre ile kapatılacaktır

gördüğünüz gibi her forumun değişik uygulamaları var

• quote:

Orijinalden alıntı: lautream0nt

Tamam kardeş haklı olabilirsin. Seni technopat sitesinde adminliğe davet ediyorum. Ne biliyim en azından bu kadar ayrıntıları görüp, ve onları düzelttikten sonra kendini tatmin edebilirsin. Yani en azından sessiz kalabilirdin. Çünkü bizim kusursuz bir varlık olabilmemiz bir dilin doğru kullanımına ya da kusursuzluğumuz kötü kullanıma bakmamalı. Ama malesef insanlar bu kadarını yapıp kendilerini her şekilde tatmin etme yolları içerisinde. Takıntı büyük olsa gerek. Çünkü bu kadar kücük bir şeyi insan görmezden gelebilirdi :) Yani geçip gidebilirsin kendi yoluna. Başka şeyler yazmanı isterdim. Ama sende anladığım kadarı ile az çok bu sitenin adminlerin kafasını yaşıyorsun. Madem bu kadar kücük şeylere takıntılısınız, büyük olan şeyler hakkında bu sorgulamaları niçin ve ya neden yapmıyorsunuz. Şimdi sırf laf olsun diye bana "yapmadığımı nerden biliyorsun" deme. Hem yani biz sonuçta yaşamak için geldik. Huzur ister bir insan önce, böyle takıntılar insanı garip bir psikolojiye sokar. Boştur. Dolu tarafı yoktur. Anlamsızdır. Ne kaybettim yani şimdi ben, özellikle insanlığımdan ?

Bak bu mesajında da paragraf kullanmadan etmeden Orhun Kitabeleri gibi yazmışsın. Neyin ne olduğu belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 23 Eylül 2018; 5:33:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daimon88 kullanıcısına yanıt
    evet. oradaki üyelerin muthiş bir dil bilgisi var (!) bunu fark ettim. özellikle kelime hazneleri çok geniş, bir nevi kendimi okyanusta yüzüyor gibi hissettim. sanırım sitenin forumuna hiç göz atmadın. recep baltaş kim bilmiyorum ama kurallara uymayan kişi sayısı neredeyse herkesi ilgilendiriyor diyebilirim. bu şekilde kurallara sahip olması saçmalık değilde nedir ? sen şunu diyebiliyorsun mesela "ayrıca sitenin ismi ingilizce diye..................." o zaman ayrıca türkçeyi iyi bilmiyorum diye önem vermediğim anlamına mı gelecek ? ya da illa zorla önem mi vermem gerekecek ? böyle bir kural mı var ? bu baskı değildir de nedir ?
  • Sadece şu yazında bile 15-20 tane hata var, önce Türkçe yazmayı öğren sonra millette laf at.

Google üzerinden, MSI Afterburner programının adını yazdığınızda çıkan linkin başlığında "Afterburner | MSI Global" yazıyor. Görüldüğü üzere ''MSI'' büyük yazılmış, yani yazım hatası yok değil mi? Ben de bir konuda arkadaşın birisine bir şeyler yazdım, yazının bir kısmında "MSI afterburner" (Afterburner yazılır!) yazıyordu ve bu sebepten dolayı forumdan uzaklaştırıldım. Sırf msi'ı MSI yazdım (Daha neyi yanlış yazdığını bilmiyorsun!) diye forumdan uzaklaştırıldım. O sitede adminlik yapan biri varsa, benim üyeliğimi kalıcı olarak silebilir mi? Kullanıcı adım "lautreamont" silerse çok sevinirim.

Türkçe bilginiz ilk okul çocuklarından daha kötü...
  • hem burada yanlış olan nedir. herkes gibi ben de orada iki cümle kurdum. bir cümlemin içinde "MSI" yazdığı için ceza aldım. bu saplantılık değildir de nedir ? yani bu siteye sadece belli sınıfta insan çeşitleri mi üye oluyor. bunuda açıklasınlar madem; siteye girdiğimiz zaman "türkçe bilmiyorsanız defolun" gibi bi yazı fln assınlar. kısaltma kelime bile kullanmayın diyorlar. oldu olacak gündelik yaşantımızda ne yaşıyoruz onlarıda sorgulasınlar. ne bok yiyoruz, ne içiyoruz, ne zaman uyuyoruz, neler yapıyoruz, biz kimiz aslında ? bakalım siteye uygun mu. amma kendilerini beğenmişler ya. MSI yazdık diye ceza alıyor insan. hayır o değil bunu admin gözlemlemiyor, boş bi işsizin biri şikayet ediyor. kim bilir şikayetin içeriğinde ne yazıyor, ve bir başka saplantılı admin olacak kişide cezamı kesiyor. bunlar nasıl bu kafalara ulaşmışlar. kendilerini ne sanıyorlar? iyiki bi siteleri varmış. uyarı falan diye de bir şey yok, çünkü onlara göre yanlış büyük :D direkt ceza veriyorlar.

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Ben forumda birisine cahil dediğim için 11 gün ağlayan çocuk dediğim için 9 gün ban yedim senin karın annen milletin kucağına oturup milleti mutlu ediyordur diyen adam bu forumda ban yemedi başka bir adam bana cahil dedi ban yemedi bana kimse donanım haber adminlerini savunmasın kalbini kırarım hic birisi adaletli değiller kafasına göre ban atıp kafasına göre mesaj siliyorlar ekran görüntüleri ile ıspatladım bir adam 4 gün küfür etti sadece mesajları silindi küfür eden adama seviyeni belli ediyorsun seviyesiz dediğim için ban yedim tek tek ekran görüntülerini'de topladım ki birisi adaletliyiz derse suratına vurmak için burda eline yetki almış adamlar anca ego tatmini yapıyorlar başka birşey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: vivalavida59

Sadece şu yazında bile 15-20 tane hata var, önce Türkçe yazmayı öğren sonra millette laf at.

Google üzerinden, MSI Afterburner programının adını yazdığınızda çıkan linkin başlığında "Afterburner | MSI Global" yazıyor. Görüldüğü üzere ''MSI'' büyük yazılmış, yani yazım hatası yok değil mi? Ben de bir konuda arkadaşın birisine bir şeyler yazdım, yazının bir kısmında "MSI afterburner" (Afterburner yazılır!) yazıyordu ve bu sebepten dolayı forumdan uzaklaştırıldım. Sırf msi'ı MSI yazdım (Daha neyi yanlış yazdığını bilmiyorsun!) diye forumdan uzaklaştırıldım. O sitede adminlik yapan biri varsa, benim üyeliğimi kalıcı olarak silebilir mi? Kullanıcı adım "lautreamont" silerse çok sevinirim.

Türkçe bilginiz ilk okul çocuklarından daha kötü...
    ben zaten türkçe bilgimi göklere çıkarmıyorum. bunu yansıtmaya çalışmadım. seninde belli ki böyle basit takıntıların var ve insanları bu şekilde değerlendiriyorsun. ama ben insanları bu şekilde değerlendirmem. benim türkçem ilk okul okuyan çocuklardan daha kötü olabilir. hayatta bu yüzden çekinmem. hele çocuklarla asla yarışmam, ve çocuk zekasını her zaman bilirim nasıl bir şey olduğunu. senin bu yakıştırma biçimin bile çok sıradan. yani sende çok sıradansın. ben zaten ilk okul beşinci sınıfta terk ettiğimi söyledim. çok kitap okudum. ama yinede bu gibi şeylere pek önem vermedim. biraz olsun verdim ama daha çok beni ildilendiren kısım algı olayı oldu. kitabı nokta ve virgül öğrenmek yerine, hem kitabı yazanı, hem de bu sayede başka insanları anlamak için faydalandım. öğrendim bir nevi okuduğum kitapların yazarları benim öğretmenim oldu. yani benim demek istediğim bir insanın böyle mi ayrı olacak mı ayrı olacak, yoksa sizi cezalandırırım bakın türkçeyi doğru konuşun gibi kurallar koyup abuk subuk işler yapanlara karşı tepkim oldu. bunu vurgulamaya çalıştım. yoksa ben bu türkçeyi daha iyi kullanıyorum, onlar daha kötü kullanıyor diye konuşmadım. sende bana laf atacağına git siteyi kontrol et milyon tane hata bulursun. ki ben bunu derken bu hatayı yapan hiç kimseyi kücük görmüyorum. benim garipsediğim ve alaya aldığım konu site sahipleri,yöneticiler, adminler, kısacası yetkili olan, ve özellikle bu kuralları koyan kişidir. hadi git şimdi daha millete boş yere ceza veren insanların sitesine bak :))))))))

• düşüncenize bu uygulama her yerde olduğunu. zaten bizim milletin baskısı hep bu yönde. kişiliğe ve karaktere bakmazlar. sadece belli başlı bir şeyleri vardır. mesela bir insana sorsunlar "sen müslüman mısın" gerekli olumlu cevabı aldıktan sonra size kardeş gibi davranabilir. ama olumsuz bir yanıt aldığınızda ilk işi "neden değilsin, sen türk değil misin" sorusu olacaktır. bizzat bunu sayısız kere yaşadım. kardeşim ben bu ülkede yaşıyorum diye vatansever olmak zorunda mıyım ? zorla sevmeyeceğim insan türünü sevdirecek misiniz bana ? bu söylediklerimide çarpıştırma hemen gaza gelme. sadece saçmalık demek istiyorum bu tür şeyler. ve türkiyede nedense hep bir sınıf ayrımı yapılıyor. neredeyse herkes kendini en iyisi sanıyor. ne bilim en iyi müslüman olduğunu, en büyük türk olduğunu. ama örnekleri ortadadır. bunu diyenlerin nasıl vicdanları olduğunu, ve nasıl bir yaşam türü olduğunu görüyoruz. he içinde insan olanları var mı ? zaten işte insanda böyle bir baskı yapmaz sana, herkesi olduğu gibi kabul eder. tamam kuralları olabilir. kısacası şunu diyebilirler. "türkçeyi lütfen doğru kullanın" e bizde elimizden geleni yaparız. madem bunu istiyorlar insan gibi yapmaya çalışırız. ama ben bu tür baskılara gelemem. çünkü birincisi ben ilk okul beşinci sınıf terk ettim. inanın bana neredeyse kalemle yazmayı unuttum. bu mu ayıp olan. bu mu yanlış olan. madem bu kadar hassaslar. böyle site ile uğraşmasınlar. daha yapıcı kafalara ulaşıp türkçe dil kursları açsınlar. parada almasınlar karşılığında, madem manevi bakıyorlar olaya, yapsınlar o zaman. saçma sapan iş çeviriyorlar. sitede herkes imla hatası yapmış, ben bile çok anlamadığım halde bunu görebiliyorum. TDK'dan siteye giriş yapıp biri baksa beyni yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 23 Eylül 2018; 6:5:23 >

• technopat site adminleri takıntılı mı?

• aynısı yıllar once basıma gelmişti o gunden beri hiç girmedim:) sanki Bana TDK nin sitesi a.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.