Şimdi Ara

technopat site adminleri takıntılı mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
25.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Recep Baltaş korkağın teki. İnsanlarla muhattap olmaya yüreği yok.

Banlar geçer, kilitler geçer çapsız! Küçük insanlara yetki verdimi böyle olur. Sinsirella!

Bu forumdaki adminlerin-modların tırnağı olamaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 23 Eylül 2018; 10:38:29 >
  • Birkaç yıl önce üye olup teknik bir soru sormuştum yorumda değil belki cevap bulurum diye dilbilgisinden banlandım birdahaki girmedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockndarkk

Birkaç yıl önce üye olup teknik bir soru sormuştum yorumda değil belki cevap bulurum diye dilbilgisinden banlandım birdahaki girmedim:)
    Sizi de haklamakta banlılarmış ama hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube kanalında termal macunu sürerken sıvadıklarını görünce yorum olarak işlemcinin üzerine leblebi kadar bırakmalarını ve soğutucuyu o şekilde takmaları gerektiğini yazmıştım. cevap olarak çok ukala bir şekilde yazdıkları için o anda takibi bıraktım. takip etmeye değecek bir grup olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 23 Eylül 2018; 11:34:49 >
  • cool_recep

https://forum.donanimhaber.com/profil/106122

COOL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de üyeliğim vardı mac adresini MAC diye yazmadım diye ban yemiştim açılınca her konuda adminlere sövüp üyeliğimide konularımıda silin dedim. Ertesi gün bir baktım yetkileriniz süreli olarak kısıtlanmıştır yazıyor girdim baktım ban süresi kalıcı...

En son galiba sildirmek için şikayet etmek gerekicek bilgilerimi kullanıyorlar diye...

• Artı olarak beğenmedikleri işine geşmeyen mesajları neden göstermeden silebilirlermiş technopat sosyal kurallarında yazıyor...

• Orjinal windows 10 kurun. Tüm güncellemeleri yapın. Geçer.

• Sözelci teknoloji sitesi acmıssa demekki

• Virgülden sonra boşluk koyma kuralını TDK koymuş olmasın 🙃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • silik tipler işte ne desek boş. göklerden gelen bir karar vardır.

• Admini Recep Baltaş olan siteden ne beklenir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yapan resmen ruh hastası. Ben de Türkçe sever ve elimden geldiğince hem Türkçe sözcüklerle hem de imla kurallarına dikkat ederek yazmaya çalışıyorum ama bunun için bir insanın üyeliğini yasaklamak nedir? Ufak bir uyarı verirsin (ki ona da gerek yok) olur biter. Kalp kırmaya ne gerek var?
  • Seç sende. Niye oraya yazıyorsun ki bu forumdan yardım talep edemiyor musun?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 21 Mart 2021; 12:57:51 >
  • Recep olan şu sesi 40 yaşında ergen gibi çıkan garip görünümlü hasta gibi duran tip mi yoksa öbür gözlüklü mü? İkisi birbirinden garip görünüyorlar ben ilk gördüğümde özürlü sandım bunları belki de öyledirler gerçi. Özellikle sesi vik vik vik çıkan hangi büyük cesaretle videolara falan çıkıyor anlamadım. Bilgileri de çok acayip değil niye izliyorsun bunları arkadaş
  • Çok kaliteli ve bilgili insanların olduğu bir platform. Ama kurallar çok katı. Bunun sebebi de saçma sapan içeriklerin önüne geçmek. Bir şey aratırken kelimeleri doğru yazdığında tam sonuç bulabilmen. Kurallara uyarsan gerçekten iyi hissedebildiğin bir site. Saçma insan pek yok.

Bir anımı anlatayım. Yeni üyeyken hiç bir kuralı bilmiyorum tabi. Smod beni banlamış. Bende facebooktan buldum. Mesaj attım falan banı kaldır vs. Bir baktım ki smod ile diyalogdan bir kaç gün daha ban yemişim. 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.