< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Rica etsem Pm üzerinden emailinizi atabilirmisiniz. teknik bir sorundan dolayı PM mesaj atamıyorum |
|
Arkadaşımızın her sözüne katılıyorum çok doğru. Bu yaşanan maduriyetide çok kolay çözersiniz biliyorum Burak bey. Bir satıcı olarak değil bir vatandaş olarak yaklaştığınız içinde teşekkür ederim. |
|
Hayret ediyorum ya, burada 4 sayfa olmuş tcl markasında sorun yaşamış bir formdaşın yazısı var, hatta özel konu açmış, en üstte ,ama ne hikmetse, Sözde tcl fanmı/satıcımı neyse , o vatandaşlar halen TV TAVSİYELERİ başlığında insanları yönlendirmeye çalışıyorlar. |
|
|
|
@exseri, neden tcl çağrı merkezine kayıtlı olarak tv'nizn tamiri için başvurmuyorsunuz? Cevap almazsanız thh'ye başvurabilirsiniz. Limit iade işlemleri için konulmuş, sizin gibi tamirat isteyenler için değil.
gerçi büyük olasılıkla sorununuz çözülmeyecek, çünkü tcl cihazınızın şu an piyasadaki güncel eşit tv'sinin liste fiyatı üzerinden % 80 panel bedeli isteyecektir, ve siz de taksitsiz, kampanyasız sadece panele 1 yıl garantili olacak bu metod yerine yeni tv satın almayı tercih edeceksiniz. Ayrıca tcl'den bu şekilde kırık paneli için teklif alan var. Size denen farklı davransınlar ? TCL TV Panel Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi https://www.sikayetvar.com/tcl-televizyon/tcl-tv-panel-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-deneyimi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber |
|
|
Bence panel yok o yüzden böyle davranıyolar. Ayrıca bir ürünün tamir bedeli fatura bedelini aşamıyor belli bir oranı var diye biliyorum. Zaten ona sinirlendim ben beni neden oyalıyorsun aha 4 ay olacak 3 kere çağrı merkezine 2 kere servise kayıt açtım. Neden biliyormusun kanuna uymuyorlar Sattıkları ürünün yedek parçasını bile tutmuyorlar kanuna göre 10yıl bulundurmak zorunda |
|
|
Kanunen 10 yıl boyunca yedek parça bulundurmak zorundalar, ama günümüzde lcd-led-oled tv üretim teknolojisindeki yeni gelişmeler nedeniyle paneller 2-3 yılda eskiyor, eski anakarta'da yeni panel uymuyor. Bu gibi durumlarda kullanıcıya yeni tv satın alması teşvik ediliyor. Ve küçük de olsa bir indirim teklif ediliyor. Bütün markalarda aynı. 4 yıl öncesinin panelini hiçbir firma stokta tutmaz. Tamir bedeli fatura bedelini aşamaz diye birşey yok. Türkiye gibi yüksek enflasyon ülkesinde 9 sene önce 3-5 bin tl'ye satın aldığınız 65 inç tv'nin panelini 9 sene sonra size aynı fiyata hiç kimse satmaz, satamaz. 2-3 yıl önce LG ile davalık olan bir arkadaş vardı, onun TV'sinin paneli de eskimişti ve bulunamıyordu. LG kore'den sipariş etmişti, ama tek panel olduğu için hava yolu ile getirmek çok masraflıydı, gemi ile gelmiş ve 3-4 ay uzamıştı diye hatırlıyorum. Bu gibi sorunlar her markada yaşanabiliyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 1 Mart 2025; 6:36:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 1 Mart 2025; 9:21:50 > |
|
|