Herkese selamlar; 2023 ağustos ayında TCL 65C825 miniled bir TV aldım Amazon üzerinden. TV'yi kasım 2024 gibi kırdım. Evet kırdım diyorum tamamen benim hatam. Duvara montajını kendim yapmıştım amatör olarak ve TV 1 sene sonra düştü kırıldı. TV'nin 2yıl normal garantisi ve 3 yılda uzatılmış garantisi var. Tabi benim durumumda garantini geçerliliği yok farkındayım. Sorun burada başlıyor. Ben yetkili servisi tanıdığım için gidip yüz yüze TV yi yaptırmak istiyorum paramla, lütfen fiyat alıp bana bildirirmisin dedim. 2 hafta geçti cevap gelmeyince tekrar gittim dedim ne oldu. Unutulmuş sanırım tekrar sorduralım falan dedi. Neyse yine bekledim 2 hafta ve yine arayan soran yok. 1 ay böyle geçti. Neyse dedim o zaman TCL müşteri hizmetleri yani Bilkom üzerinden kayıt oluşturayım dedim. İlk aramamdan 10 gün geçti geri dönüş yok. Tekrar aradım dedim bir panel fiyatını öğrenmek 10 gün sürmemeli ne oluyor dedim. Yine tabi hemen ileteceğiz yetkili birimler vs vs. Neyse 10 gün yine dönülmeyince tekrar aradım hanımefendiye bakın beni oyalamayın neden 20 gündür TV mi param ile panelini yenileyemiyorum. Hanımefendi de ben kendim bugün bu işi halledeceğim size bilgi vereceğim merak etmeyin falan filan... Sonuç bu konuşmadan da 1 ay geçti. 3 aydır bu adamlar benim TV mi para ile ücreti ile tamir ya da panel değişimi yapamıyorlar ve sanki yokmuşum gibi davranıyorlar. Yani bir müşteri hizmeti yok. Muhtemelen panel temin edemiyorlar. Ağustos 2023 de aldığımda faturam 34bin tl. Elimde ne bir servis fişi kaydı hiçbir şey yok. Sadece müşteri hizmetleriyle görüşmem ve servisle görüşmem var. Onları da haliyle kayıt falan etmedim. TCL nin böyle yaptığını Türk milleti öğrensin. Benim canımı yakan parası şusu busu değil koca koca firmaların bize bunu reva görmesi. Ama yine de insanın kanına dokunuyor. Bunun duyulması bilinmesi gerekiyor. 1- TCL MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİYE BİRŞEY YOK 2- KANUNLARIMIZI SAYMIYORLAR. KANUNLARIMIZA GÖRE 10 YIL PARÇA VE TAMİR HİZMETİ SUNMAK ZORUNDALAR 3- KOÇ GURUBU BİLKOM DİYE BU FİRMAYA GÜVENMEYİN 4- BİRAZ DAHA PAHALI OLSADA SERVİS HİZMETİ OLAN YERLİ YADA KORELİ FİRMALARA YÖNELİN |