Şimdi Ara

DVB-S2 tuner kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 50PK350 model bir Tv aldım istanbul bilişimden, bütün yabancı sitelerde ve IB'nin site detaylarında DVB-S2 uydu alıcısının olduğu yazıyor . Bildiğim kadarıyla DVB-S uydu receiver görevi goruyor DVB-S2 ise bu işin HD kapsamlısını yapıyor. Fakat cihazın üzerinde uydu için anten girişi göremedim sadece modül girişi var. İşin içinden çıkamadım hd uydu receiver alacağım henüz alamadım ama eve uydu sistemi kurdum eğer bu mümkünse mevcut şu anda hali hazırdaki çanaklar ile HD yayın izlemek istiyorum en azından HD receiver alana kadar bu konuda bilgi sahibi arkdaşlar yardımcı olabilir mi acaba ?

• bende dvb-s2 li tv alacaktim merak ettim arkasinda uydu girisi yoksa nasil hd uydu kanallarini seyredecez? ozellikle onun icin aldigimdan ilgimi cekti...
    mesajim dursun ... takip ederim konuyu...
  • DVB-S2 tunerının olduğundan emin misin? Ben ne ist.bil.imin sayfasındaki bilgilerde ne de Lg nin Türkiye ve İngiltere sayfalarında göremedim. Hatta kılavuzunu indirdim. Orada da rastlamadım. DVB-T var gözüküyor. O ise uydu yayınını değil digital karasal yayınları ifade ediyor.

Tabii benim de gözümden kaçmış olabilir.
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_50PK350-PLAZMA-TV,16306.html
    arkadaş karıştırmış uydu alıcı ozelliği yok.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox
    Arkadaşlar 50PK350 model bir Tv aldım istanbul bilişimden, bütün yabancı sitelerde ve IB'nin site detaylarında DVB-S2 uydu alıcısının olduğu yazıyor . Bildiğim kadarıyla DVB-S uydu receiver görevi goruyor DVB-S2 ise bu işin HD kapsamlısını yapıyor. Fakat cihazın üzerinde uydu için anten girişi göremedim sadece modül girişi var. İşin içinden çıkamadım hd uydu receiver alacağım henüz alamadım ama eve uydu sistemi kurdum eğer bu mümkünse mevcut şu anda hali hazırdaki çanaklar ile HD yayın izlemek istiyorum en azından HD receiver alana kadar bu konuda bilgi sahibi arkdaşlar yardımcı olabilir mi acaba ?

dostum arkadaslar hakli... :(

yanliş bakmişsin :(

zaten arkasinda uydu alici kablo girisinin olmamasi bunu anlatiyordu,sadece baska bir teknolojimi kullanilmis diye dusunduydum dvb-s2 icin...

• Bağlantıyı sağlamak için kart gerekli sanıyorum,ama nerden bulursunuz bilmem,fakat modül satan firmalardan gerekli yardımı alacağınızı sanıyorum !

Bağlantı mümkün,internette tledünya için mdül satan firmalar var,bu arkadşlar size gerekli desteği verirler !
     DVB-S2 tuner kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 10 Eylül 2010; 2:23:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

DVB-S2 tunerının olduğundan emin misin? Ben ne ist.bil.imin sayfasındaki bilgilerde ne de Lg nin Türkiye ve İngiltere sayfalarında göremedim. Hatta kılavuzunu indirdim. Orada da rastlamadım. DVB-T var gözüküyor. O ise uydu yayınını değil digital karasal yayınları ifade ediyor.

Tabii benim de gözümden kaçmış olabilir.

DVB-S2 tuner kullanımı

Cihaz aynı zamanda DVB-C Destekli

KAblonetten gelen mail ;

LG PK 350 serisi, örneğin LG 50PK350 full HD plazma TV DVB-C ve CI desteklidir. Şuan kampanya dahilinde 90 TL'ye satmakta olduğumuz Teledünya HD conax modül ile ülke seçimi yapıldıktan sonra kanal taraması yapılarak Teledünya yayınlarını sorunsuz izleyebilirsiniz. Kurulum sırasında gerekirse telefonla teknik destek verebiliriz.

Ürünlerimiz faturalı ve 2 yıl garantilidir. Memnun kalmazsanız 10 gün içinde iade edebilirsiniz.

Selamlar.

Kabloteknik Bilişim Teknolojileri
    Türksat A.Ş Çözüm Ortağı

Yurtdışı bir satış sitesi

DVB-S2 tuner kullanımı

Türkçesi cihazda Freeview tuner vardır ve bu şu anlama geliyor Televizyonunuz için ayri bir dijital receiver almanıza gerek yok. Yanliz devamında bu freeview tuner ile ilgili birkaç bilgi ilginç bölgesel 50 radio ve televizyon kanalını izleyebilirsiniz diyor. Nette freeview diye aratınca set top box gibi bir alet çıkıyor ve ingiltereye ozel bir yayın olabilir ve bu altyapıyı da destekliyor olabilir fakat IB nin sitesinde bu bilginin olması kafa karıştırıcı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Bağlantıyı sağlamak için kart gerekli sanıyorum,ama nerden bulursunuz bilmem,fakat modül satan firmalardan gerekli yardımı alacağınızı sanıyorum !

Bağlantı mümkün,internette tledünya için mdül satan firmalar var,bu arkadşlar size gerekli desteği verirler !
     DVB-S2 tuner kullanımı

Uydu bağlantısının mümkün olduğu söylüyorsunuz değil mi ? Eğer TEledunya modul kullanımı için DVB-C kullanımını diyorsanız bu modulle zaten mümkün fakat uydu kanallarını izlemek mümkün diyorsaniz modülü yerine taktiktan sonra uydudan gelen kabloyu nereye bağlıyoruz bunu söylerseniz daha iyi olur çünkü burada kilitleniyorum. Mesela benim cihazım DVB-S yi CI slotundan destekliyorsa ve sallıyorum ben D smart yasal kartı alıp bu yuvaya taktıysam uydu sinyalini nereden alacağım onu merak ediyorum ?

• quote:

Arkadaşlar 50PK350 model bir Tv aldım istanbul bilişimden, bütün yabancı sitelerde ve IB'nin site detaylarında DVB-S2 uydu alıcısının olduğu yazıyor . Bildiğim kadarıyla DVB-S uydu receiver görevi goruyor DVB-S2 ise bu işin HD kapsamlısını yapıyor. Fakat cihazın üzerinde uydu için anten girişi göremedim sadece modül girişi var. İşin içinden çıkamadım hd uydu receiver alacağım henüz alamadım ama eve uydu sistemi kurdum eğer bu mümkünse mevcut şu anda hali hazırdaki çanaklar ile HD yayın izlemek istiyorum en azından HD receiver alana kadar bu konuda bilgi sahibi arkdaşlar yardımcı olabilir mi acaba ?

Dostum bende İB den 50pk750 almıştım wifi dlna vs. var diye anladımki ülkemize gelen ürünlerle avrupanın bazı ülkelerinde vede amerikadaki ürünler farklı bize gelen ürünlerde hep eksik var halbuki fiyat olarak biz daha pahalıyız yapacak birşey yok lg Türkiyedende alsan aynı ürün değişmiyor bizi 3. dünya ülkesi görüyorlar.

• Pk 750 ' nin arkasında uydu girişi var mı peki ?
  • quote:

Pk 750 ' nin arkasında uydu girişi var mı peki ?

Maalesef yok kart girişi var normalde çok özellikli bir tv ama türkiye versiyonunda bu özelliklerin hiçbiri yok.
    50pk760 da bu özellikler mevcut.
  • 50pk760 da dvb/s2 tuner var görünüyor. Ama pk350 ile arasında 400tl gibi bir fark var ki bu fiyata bir atlanta hd cihaz alınıp çatır çatır izlenir zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Bağlantıyı sağlamak için kart gerekli sanıyorum,ama nerden bulursunuz bilmem,fakat modül satan firmalardan gerekli yardımı alacağınızı sanıyorum !

DVB-S2 tuner kullanımı

Uydu bağlantısının mümkün olduğu söylüyorsunuz değil mi ? Eğer TEledunya modul kullanımı için DVB-C kullanımını diyorsanız bu modulle zaten mümkün fakat uydu kanallarını izlemek mümkün diyorsaniz modülü yerine taktiktan sonra uydudan gelen kabloyu nereye bağlıyoruz bunu söylerseniz daha iyi olur çünkü burada kilitleniyorum. Mesela benim cihazım DVB-S yi CI slotundan destekliyorsa ve sallıyorum ben D smart yasal kartı alıp bu yuvaya taktıysam uydu sinyalini nereden alacağım onu merak ediyorum ?

Aslında dediğim gibi modulcart satanlar dahada iyi yardımcı olacaklardır,fakat bu sistem yinede biraz detaylı seneni ise Ülkemizdeki sinyal önemli bu kartlar bazen siyalleri şifreleyebiliyor,kartı pcye takıp güncelleştiriyorsunuz,kendisi otomaktik olar hangi yayınlar varsa onları hafıza alıyor biryerde bildiğiniz modeul card !

Tavsiyemse,Türkiyede satılıyormu bilmem ama olması lazım,DVB-S2 (USB-S2 BOX) DVB-T, DVB-S, DVB-C connectorler mevcut,kendisi otomaktik olarak tvnizde desteklenen modullere uyum sağlar,bu kutu ile pc uydu reciver ile bağlantı yapmanızda mevcut !

Bulamazsanız,DVBS desteği sunan uydu reciverlardan bulabilirsiniz !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.