Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
483.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Şafak abi Gerçekten Rail Simulator n videoları çok güzel EA gerçekten adına yakışır bir oyun çıkaracak.Bu arada Şafak Abi Bende DE 24060 ı görüyorum şuanda İstanbul(Sirkeci)-Trakya arasında çalışıyor olması lazım ve gıcır gıcır ilk gördüğümde çok şaşırdım yepyeni olmuştu.Makiniste bir selam verdim oda sağolsun DE 24060 ın kornasıyla beni selamladı ama fotoğraf görüntüleme şansım olmadı bayramda görürsem eski dostun fotoğrafını çekecem.Bu arada
    DE 24023 ün resmini koyuyorum daha önce koymuştum
     TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 27 Aralık 2006; 17:02:42 >

• az önce ayagımın tozuyla cenneten geldik naim kardeşle birlikde adana tren istasyonu esen şitteli rüzgara karşı gezdik resimler cektik önce gar dışından bazı binaları resimledik sonra istasyonun binasını resimledik ve arkasından gara girdik dizel depoya girdik ilk gördügümüz ise de33000 cenneti 6 tane birde depoda vardı bol şekilde de33000 lik vardı sagı solu resimledik tapii görselligide unutmadık bir kac de33000 ligede yok demedik ve cektik resimlerden yarın eklerim güzel resimler...tapii...bir tanede çetin kardeşin istedigi gibi uzak dan de3300 lik dış kaplama için resim cektim de2400 ligin kapakaları acıkken cektim...
    T.C.D.D 2.BÖLGE KIRIKKALE
  • HaberTurk
    (DHA) 11 Ağustos 2006 Cuma

Haydarpaşa Garı Taşınıyor:
    Haydarpaşa İşletme Binası Yapılması Uygun Görülen Planda
    Haydarpaşa Garının (Tren İstasyonunun) Gebzeye Taşınması Planlanmıştır Bu Planda
    İşletme Binasının Tamamıyla Bir Otele Dönüştürülmesi Planlanmaktadır Bu İhale Gerçekleştiği
    Takdirde Haydarpaşa Gebze Arasında Kalan Tüm Bölge İstasyonlarının Kaldırılması Planlanmaktadır Ayrıca
    Zaten Banliyo Trenlerinin Kaldırılacağı Göz Önünde Bulundurularak İhaleye Dayanarak Tüm Expresler Gebzeden Sonra İşlem Görüceklerdir
  • arkadaşlar bana yardımcı olun oyun bugün elimeulaştı ama ben hiç bir şey yapamıyorum oyunu kurdum yükledim vol.4.0 ıda kurdum ama tcdd trenlerini açamıyorum trenler yok ortada ne olacak nasıl yapacaz anlatsın birisi bana

Bu oyun, Microsoft'un 2001 yılında çıkardığı Microsoft Train Simulator oyununun, Turkish Trains 3D Team tarafından değiştirilerek TCDD trenlerinin ve yeni birçok özelliğin eklenmesiyle oluşturulan yeni versiyonudur. Oyunun adı MSTS Turkish Trains Add-ons'dur. Şu anda Vol 4.0'ı mevcut. Daha detaylı bilgiyi önceki sayfalarda görebilirsiniz.

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 27 Aralık 2006; 20:39:53 >

• arkadaşlar fotoğrafta görülen yan kaportada görünen o çubuk ne işe yarıyor söylermisniz?

TCDD tren similatörü
  • 2e3a akradaşım o kol un ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum ama o koldaki zincir bojiye kadar gidiyor.Bana kalırsa Dinamik Fren Sistemiyle ilgili olabilir çünkü sadece DE 22000 ve DE 33000 lerde var

Orjinalden alıntı: Faivelley

2e3a akradaşım o kol un ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum ama o koldaki zincir bojiye kadar gidiyor.Bana kalırsa Dinamik Fren Sistemiyle ilgili olabilir çünkü sadece DE 22000 ve DE 33000 lerde var

evet aşağıya kadar iniyor ama o kol elle müdahale edilmesi için gibi bişe bence başka birşey bi arkadasımda fren dedi ama bilemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 27 Aralık 2006; 22:19:44 >

TCDD tren similatörü

2e3a sanıyosam Gökçen abi sana bu soruyu yönelti elfreni diolar evet ama dediğin gibi kabinde niye deil

tanıyormusun Gökçeni? evet
  • Tabi Gökçen abiyi tanıyorum bende msn de konuşuyodum onunla oradan böyle bir soruyla iki defa karşılaşınca şaşırdım

Tabi Gökçen abiyi tanıyorum bende msn de konuşuyodum onunla oradan böyle bir soruyla iki defa karşılaşınca şaşırdım

evet merak ettim bende çok. Gökçen ah!!! kafamıza soktun bi merak cık cıkabilirsen!
    arkadaslar yardım hadi... planda da yok... orjinal plan var 33000liğin ama sağ tarafı yok solu var ne olduğunuda yazmamışlar. zaten ingilizce herşey...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.