Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrcesar

valla cok teşekkür ederim

Rica ederim arkadaşım ne demek
  • Merhaba

Kaplama dosyaları başlı başına bir cehennemdir! İnsanı canından bezdirir. Orada birçok teknik uyguladım tabii ki. Ama iki büyük kaplama dosyası içinde ve haricinde de kaplama dosyaları var. Ayrıca o büyük kaplama dosyaları içinde minik minik onlarca ufak kaplama parçası var. Onları hazırladım. Zaten modellemeye bir başladığında aynı bir orkestra gibi oluyorsun, kopup gidiyorsun. Sonra da ortaya birşeyler çıkmaya ve sen tatmin olmaya başladıktan sonra da, dünyalar senin oluyor. Yaptığın çalışmaları görmeyi çok isterim. Ben her zaman 3d çalışan ve oyun geliştirmeye yönelen insanlara destek olmak istedim.
    Oyunu temin etmek için benimle buradan veya aktas.safak@gmail.com adresimden benimle temasa geçebilirsiniz...

• bu oyunmu ya
    :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

bu oyunmu ya
    :S

Bu oyun değil!!!! Simulatör Train similatör ve add onsw yaması
  • quote:

Orjinalden alıntı: *GloaToVeR*

şafak abi ya şu 2001 de ilk bedava yayımladığın de24000 di sanırım onu birdaha yayımlasan ? gerçekten bi kullansam çok güzel olucak

Krdeşim bence sen oyunu satın al orada ne 24000 ler var hatta daha kaliteli..
  • Hocam Rail Simulatoru Aldım
  • Fena değil görüntüler de
  • Hayırlı olsun hocam
  • arkadaşlar ben bu işte yeniyim türkiye haritası varmı bu oyunda ve yükliyebileceğim türk add-onlarını nerden bulabilirim toplu olarak cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dix1

arkadaşlar ben bu işte yeniyim türkiye haritası varmı bu oyunda ve yükliyebileceğim türk add-onlarını nerden bulabilirim toplu olarak cevaplarsanız sevinirim

Türkiyem rotası var kısacawww.railsimturkiye.com a üye ol sonra ordan şafak abiyle iletişime geç veya herhangibir arkadaşlar onlar sana yardımcı olur saygılarla..
  • ücretsiz elde edebileceğim herhangi bir paket yokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dix1

ücretsiz elde edebileceğim herhangi bir paket yokmu ?

Malesef yok.
  • nese o zmn rail simulator 2007'i çekiorum şimdi umarım tatmin edici olur
  • hocam rail simulator de newcastle & york istikametinde ilerlerken yarı yolda cok keskin bir dönüş vardı hızım 140 idi o hızla tren devriliyordu hızımı aniden kesince düzeldi tren gittim... trenin adı inter city 125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrcesar -- 24 Şubat 2008; 17:46:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrcesar

hocam rail simulator de newcastle & york istikametinde ilerlerken yarı yolda cok keskin bir dönüş vardı hızım 140 idi o hızla tren devriliyordu hızımı aniden kesince düzeldi tren gittim... trenin adı inter city 125

Dikkat et Tren tehlikeli Deraysız günler
  • hocam yeni tren falan nerden indirebilirim
  • www.railsimulator.com burada bir sürü tren var

Umarım yrdmcı olmuşmdr.
  • hangi bolumunde bulamadim
  • Ne tarz tren arıyon ne için msts veya auran trz2006 veya rail simulator forumumuzda Şafak abi tarafından yapılan add ons paketi var msts için.
    Bir aktivite resmi paylaşıyorum. Gerisi sitemizdehttp://www.railsimturkiye.com
     TCDD tren similatörü
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.