Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şafak beyin gönderdiği oyunu ve vol 4.0 cd sini kurdum fakat bitane daha
    hatlar ve proğramlar diye cd var onu nasıl kuracağımı soracaktım.
    zati oyunda activeteleri ve manevra gibi şeyleri çıkaramadım.
  • önce oyunu kuracaksın hasan abi oyunu kurdukdan sonra vol 4 sıfırı kuracaksın o oyunun üstünen kurar oyunu hatlar sonraki iş..tam nasıl kurdugunu baştan anlatımısın neler yaptın...
  • Download
    Trs 2006 kullanıcıları için gökçen arkadaşımızın trs için de22000 ve tvs vagonları üzerinde çalışmaları war isteyenler indirebilir ilk çalışmadır şuanda autocadde e43000 in çizimleri yapılıyor de22000 geliştirilecek şuanda başka bir lokomotifin üzerinde değişiklikler yapılarak oluşturuldu ama şuan dediğim gibi autocadde orjinali gibi olacak bildiğim kadarıyla
     TCDD tren similatörü

• Bu resimdeki E43000'lik mi??

Arkadaşlar, Autocad 3B modelleme için uygun bir program değildir. Maket yapımı veya mimari için kullanılabilir, ama 3B özellikle lokomotiv veya vagon gibi detaylı çizimler için uygun değildir. Onun yerine, ilk başta zor gelebilecek ama sonrasında alışınca oyuncak gibi elinizde oynayabileceğiniz bir çok çizim programı var. Onları kullanmanızı tavsiye ederim, çünkü Autocad'den veya benzeri cadcam programlarından oyunlar için hiçbir zaman kaliteli bir model elde edemezsiniz.

Hasan Bey, size gönderdiğim hatlar ve programlar CD'si direkt kurulacak bir şey değil. O CD'nin içinde, birçok hat ve program bulunmakta. Siz hele bir MSTS'in kontrollerine ve görüntülerine alışın, ben size o CD'dekilerin nasıl kurulacağını da açıklayacağım. Bu arada liste olarak yazayım, Vol 4.0'da bulunan modeller:

LOKOMOTİFLER:
    - DE11065
    - DE18115
    - DE22044
    - DE24023
    - DE24331
    - DE24390
    - DH3611
    - DH33119
    - E14050
    - E43007
    - E43037
    - E43040
    - E43042
    - MT5503

VAGONLAR:
    - Balast Vagonu
    - E Vagonu
    - Fad-wu Vagonu
    - GBS Vagonu
    - Habis Vagonu
    - Fals-wu Vagonu
    - Kl-Ks Vagonu
    - Uadgs (Tahıl) Vagonu
    - Uagoos (Tahıl) Vagonu
    - Standart Yolcu Vagonları
    - TVS2000 Yolcu Vagonu, Yemekli Vagonu ve Jeneratör Vagonu

MSTS'DE OLMAYIP, SONRADAN EKLEDİĞİM ÖZELLİKLERİN LİSTESİ:
    - E43000 gibi lokomotiflerde ön-arka kabin değiştirebilme,
    - Tüm lokomotiflerde ön-arka farları ayrı ayrı açıp-kapatabilme,
    - Aynı dizideki birden çok lokomotife içinden ayrı ayrı kumanda edebilme,
    - Aynı dizideki birden çok yolcu vagonunun içine ayrı ayrı girebilme,
    - 500m'ye kadar kamerayı uzaklaştırma ve tünel içindeyken dışarıdan izleyebilme,
    - Gece ve tünel içindeyken, kabindeki ışıkların kapanması ve gece moduna geçebilme,
    - (Şimdilik) TVS2000 vagonlarının kapılarını bağımsız olarak açıp kapatabilme,
    - Grafiksel olarak MSTS'i günümüze uygun hale getirme,
    - Değişik tipteki lokomotif ve vagonların ikonlarını tipine göre gösterebilme,
    - Ön koşum takımını kullanarak lokonun ön tarafına vagon bağlama sırasında oluşan kilitlenme ve çözülme sorunlarının giderilmesi,
    - MSTS'de gizli kalmış bazı özelliklerin kullanılabilmesi, örneğin F5'e 3 defa bastığınızda karşınıza çıkan detaylı loko ve vagon bilgileri gibi.
    - Burda sayamayacağım birçok ufak çaplı iyileştirme.

Vol 4.0'daki yeni özellikleri de içeren bir Genel Kullanım Kılavuzu Hazırlıyorum. Bu kılavuz ile herkes tüm özellikleri öğrenecek ve kullanabilecek. Gelişmeleri bildiririm, görüşmek üzere...

• 33000lik AutoCAD çalışmam bitmek üzere, işte ----GerçeK Ölçüleriyle---- 33000 lik

TCDD tren similatörü
  • ben geldim sessizliğimi korudum ama............suprise
  • DE 24093 1.Bölgeye Kayıtlı Loko Bugün Tülomsas a Revizasyon için gönderilirdi.Okulların YarıYıl Tatilinde 1.Bölgeye Revizesi Bitmiş olarak gönderilecektir.
    Caner kardeşim hoşgeldin özlettin heee

TCDD tren similatörü
  • yazılılardan (sınav) daha yeni kurtuldum artık şubat 15e kadar burdayım ondan sonra allah kerim
  • Merhabalar

Caner, hoşgeldin! Nerelerdesin ya? Ee madem burdasın artık çalışmalarını bekliyorum. Ya arkadaşlar, siz benim zavallı lokomotiflerimden ne istiyorsunuz? DE24093'ün hali ne öyle? Garibimin canına okumuşsunuz ya! Gönder çabuk revizyona, bir an önce DE24122 gibi gelsin!
    Şaka bir yana, valla forumda bir ateşlenme var. Bu beni çok mutlu ediyor arkadaşlar, lütfen bundan sonra birbirimizle daha saygılı ve daha sıcak bir muhabbet kuralım. Unutmayın, biz televole izleyen, boş boş geyik muhabbetleri yapan bir topluluk değiliz. Biz, ortak bir amaç için bir araya gelmiş, hepsi de eminim birbirinden değerli cin gibi zeki ve azimli insanlardan oluşan asil bir topluluğuz. Bizim Trenler@yahoogroups.com'u biliyorsunuzdur çoğunuz. Orda da, kuruluşundan beri yaklaşık 5 senedir aktif olarak bulunuyorum. Beni tanıyanlar iyi bilirler, ben arkadaşlığa dostluğa çok önem veririm. Bu nedenle, bundan sonra birbirimizle daha samimi ve hoşgörülü olacağız. Bu sayede, emin olun 33000'lik de olur, Türkiye hat(lar)ı da olur, hatta bizim kendi simülatörümüz de olur (Yok canım daha neler) Bundan sonra bir ekip olacağız ve ona göre çalışacağız. Kendinize çok iyi bakın sevgili dostlarım...

Not: Ağzınızın suyu aksın diye bir resim gönderiyorum, bakalım ne diyeceksiniz... (Resmin kalitesi düştüğü için biraz zor okunuyor...)

TCDD tren similatörü

• Şafak Abi gerçekten haklısın söylediklerinde.Birlik beraberlik içinde olmamız gerekli.DE 24093 te ben sanıyosam sizin bir siteniz vardı Dokuz Eylül Üniversitesi Adı Altında bulmuştum.Site DE 24000 resimlerinde Halkalı Depoda bir DE 24060 vardı onun hali çok haraptı numarasını ve hangi sitede olduğunu hatırlayamadım zaten fotoğraftada sadece önü vardı bende gerisini kendim TCDD de gördüklerimden ekledim.Ama DE 24060 ı asla unutmayacam canım loko kırmızı beyazken beyaz gri olmuştu

E 43000 ise gece kabin hali çok harika olmuş gece kullanmak zaten çok zevkliydi birde kabin gece aydınlatmasıyla oldumu harika olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 26 Aralık 2006; 21:43:28 >
  • Merhabalar

Evet, bahsettiğin DE24060'ı çok iyi hatırlıyorum. O makineyi bana, 2004 yılında Halkalı Depo'da sevgili dostum Halkalı makinistlerinden Özgür Demir göstermişti. Makinenin hali o kadar haraptı ki, içim parçalanmıştı. Ekte resmini gönderiyorum, gerçekten çok kötü haldeydi ama tıkır tıkır çalışıyordu. Ben o zaman, bu makinenin ıskat olacağını tahmin ediyordum ki, birkaç ay önce bir İstanbul seyahatım sırasında Doğançay İstasyonu'nda DE24060'ı bir yük trenini çekerken gördüm. Gıcır gıcır olmuştu ve kükreyerek yük trenini çekiyordu. Emin olun o anda benim kadar sevinen bir başka insan olamazdı! Bildiğime göre hala daha o makine tıkır tıkır işliyor. Eğer bir yerlerde denk gelirseniz mutlaka resmini çekin...

TCDD tren similatörü

• Ek olarak, istenildiğinde DE24000'ler nasıl güzel hale getirilebiliyor onu gösteren bir resim var. DE24064, yakın zamanda Tülomsaş'ta revizyon gördü ve kabini elden geçti. Resimde DE24064'ü, Marşandiz Dizel Depo'da görüyorsunuz...

TCDD tren similatörü
  • oo caner kardeş aramıza hoş geldin 156 aradım kayıp listesine alsınlar diye seniii....

cabuk buldular seniii evet artık başlayalalım calışmalarada türk rotasıda olsun artık...
  • arkadaşlar msts ile bildiğiniz yamaların sitesi varmı
  • Merhabalar

Rail Simulator'dan yeni bir ekran görüntüsü ve birkaç tanıtım videosu linki yayınlıyorum. Mutlaka inceleyin...

http://www.youtube.com/watch?v=ncIZ72Z0y8k

http://www.youtube.com/watch?v=lIXDKl8bIas

http://www.youtube.com/watch?v=Vg8HLhsnW0Y

TCDD tren similatörü

• resımler super tebrık ederım
  • yanii gözlewrime inanamadım gercekden makinistlerin hareketleri lokomotivi cevirme özellkleri gercekden süper tapii oyun cıktıkdan sonra bizim binalar olursa daha eglenceli olacak dizel depoları düşünüyorumda ama görsellikde ve yapımda gercekcilik süper artık oyunu heycanla bekliyorum..süper süper vallaha süper...
  • www.fullbucket.com
    Full Bucket Line - A Desert Route for MSTS
    http://www.fullbucket.com/msts/index.html

http://steam4me.railpage.org.au/trainsim/routes/

www.thetrain.de
    www.msts.website.pl/msts/
    www.msts.website.pl/msts/pkp/intercity.html
    www.msts.rail.pl/download.htm
    www.msts.rail.pl/dalekobiezne.htm (bu adresteki vagonları indirin, sonrawww.msts.rail.pl/dzwieki_wag.htm bu adresteki sesleri indirin ve aynı yere kurun)

http://train-simulator.startkabel.nl/ bu siteden bütün sitelere baka bilirsiniz her türlü dosyaya yamaya ulaşabilirsiniz..

burda trenlerle ilgili herşey var ne istiyorsanız

• ŞAfak beyi uzun süredir tanıyorum gerçekden tüm tren sever arkadaşlarında cogunu tanıyorum can ciger arkadaşlar arkadaşlar bence kin nefret duymadan güzel dostluklar kura biliriz sadece biraz öz veriyle herşey olabilir gercekden...Şafak beyin sözlerini destekliyorum ve her zaman söyledigim gibi birlikden güç dogar gelin bu güçü kullanalım diyorum....tek vucut tek yürek .....istedigimiz herşeye sahip olabiliriz göz acıp kapayana kadarda rail similatör cıkar cok güzel günler bizi bekliyor....
  • slm millet ya ne diyeceğimi bilemiyorum forumun neşesi süper böle durup durup patlamanız beni çok mutlu ediyor artık foruma bi yığın yeni tren dostlarımız katıldı isimleri bile takip edemez hale geldim
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.