Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada DE24002'yi emektarı unutmayalım oda sizlerin olacak.

• evet arkadaşlar gökten türk trenleri yagıyor ne güzel filomoz cogaldıkca güzelleşiyor activeteleride görelim artık arkadaşlar...
  • yaaa ben yeşil kaldım dosyayyı bulamadımhttp://r a p i s h a r e.com/files/9265656/DE33002.zip.html ilginçç
  • Tarık abi baksana adrese eksik.r a p i d s h a r e deil rapishare yazıyo d yok olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 28 Aralık 2006; 17:03:20 >
  • rail similatöre üye olmuştum böyle bir mesaj geldi türkceye cevirmeye calışdıgım kadarıyla böyle bir mesaj..

Mutlu Yıllar ve mutlu takım olan simülatörün olduğu parmaklığın olduğu bir yeni yıl!

Biz, çok geçmişin üzerinde meşgul ayların, için parmaklığa simülatörü almanın hazır 2007'in olduğu tahliye olduğu ve dört Avrupalı için rotayı tatmin ettiği az kısım olduk, şimdi yakınında tamamlamayız. Yeni yıl, bize alfayı yakında görecek, ve o zaman biz, kendisiyle sen olarak, boyuta bizim rotalarımızı hayal edebilen dönemi test ediyor olan bizim ana hattımız olan, bir anda alacak.

Bizim websitemizin, bugün iki yeni güncelleştirmesi var; İlk olarak hakkında kısa bir not (Bizim, –'i çıkarması için birkaç e-postamız vardı, ama eğer sen, bu kadar açıkça onu okuyor olsan, seni etkilemem! ) websitenin olduğu kayıt Ve ikinci güncelleştirme, 5inci'ye parmaklığı kendisinde Hagen – Siegen'i rotaya yer verecek olan 294'ün olduğu erkek kardeşin olduğu–un olduğu simülatöre yer vermesi için sen treni tanıştırdığı. Olarak şimdiye kadar, güncelleştirmeler, wwwdir. Railsimulator.

-Biz, başka bir (Ufakça daha büyüğü)ün, bizim kaydedilene yeni yıl olan üyeleri postaya verdiği arka olacağız. Takım olan simülatörün olduğu parmaklık com

• DE 24093 Halkalı Dizel Depoda 2. Yolda Beklerken
  • tşk ederim engin kardeş...de24093 sanamı ait cok süper gözüküyor...
  • Tarık abi ben Engin deil Deniz uzun süre msn de senle konuşmayınca adımızıda unuttun heee
  • Merhabalar

Tarık Bey, herhalde ProÇeviri programını kullanıyorsunuz. Hatırlıyorum o program İngilizce'den Türkçe'ye çevirirken böyle katlediyordu yazılanları. Okurken gülmekten öldüm, ne diyeyim Allah sizden razı olsun, keyfim yerine geldi
  • arkadaşlar ne olursunuz bana ulaşın bende böyle locoar yok sadece orjinalde bulunan locolar var benimle paylaşmanızı istiyorum biliyorum ben daha aranıza yeni katıldım ama ben makinistim ve benim gerçek olarak çalıştığım yer 5.bölge müdürlüğü malatya ve ben trenleri sevdiğim için yoldan geldikten sonra bilgisayarın başına geçip orada kendi activitemi yapmak istiyorum ama biliyorsunuz biraz uzun sürüyor ve benim zamanım yetmiyor ne olursunuz benide aranıza alın paylaşımlarınızı bekliyorum e mail adresim mgurkangur@hotmail.com
  • 44makinist44 merhaba şimdi siz vol.3 veya vol.4 varmı şafak beyden aldınızmı almadıysanız bu modelleri kullanamassınız eger aldıysanız resimde görülen lokolar paylaşılacaktır mesela üs tarafta şafak bey iki model verdi indire bilirsiniz(vol.3 aldıysanız) activite yapımına yakında başlayacagım biraz bekleyiniz.
  • evet bende vol3 de vol3.1 de var şafak beyden aldım
  • ozaman şafak bey yukardaki linkte iki model verdi onları indirin kullanın şifre için şafak beye özelin'den ulaşın acele etmeyin tüm lokolar paylaşılacak activiteler yapılacak.
  • şafak bey teşekkürler yeşil deyi falan eklicem birazdan rapide burun üçgenleştimi?de33
  • arkadaşlar emekler için herkese teşekkürler helal size
  • Merhabalar

Gürkan Bey, resimlerini gördüğünüz diğer modeller, bu forumda bulunan diğer arkadaşların çalışmaları. Bu arkadaşlar, modellerini tamamladıklarında bizimle çalışmalarını paylaşıyorlar. Yukarıda linkini de verdiğim modelleri indirip kullanabilirsiniz. Consist yapmayı bilmeyen veya MSTS'in Consist Editor'unu kullanmak istemeyen arkadaşlar için, benim de kullandığım çok kullanışlı alternatif bir program, Consist Builder:

http://www.conbuilder.3dtrains.com/files/cblite.zip
    (www.c o n b u i l d e r . 3 d t r a i n s.com)

Aynı şekilde, .ace yani kaplama dosyalarını açıp, çevirip istediğiniz şekilde boyama yapıp tekrar oyuna ekleyebileceğiniz TGATool2A programı

http://www.3dtrains.com/files/msts/tools/AceItSetup.zip
    (www.3 d t r a i n s.com)

Bu programlar gayet basittir, zaten kullanan arkadaşlar da var. Yine de takılan veya sorun yaşayan olursa lütfen burada sorsun, yardımcı olalım.
    Çetin Bey, sesler güzel olmuş elinize sağlık, yalnız şöyle bir problem var. Yeni özelliklere göre kumlama tuşu basılı tuttuğunuz sürece çalışıyor, bıraktığınızda devreden çıkıyor. Bu nedenle de bendeki denemelerde motor sesi bir süre sonra susuyor, ona bir çözüm bulursanız çok güzel olur. Caner, Deniz, Çetin Bey, yeni modelleri bekliyorum, hadi bakalım...

• Caner;

DE33000'le uğraşmaya hiç vaktim yok, o yüzden birşey yapamıyorum. Bu böyle bir süre daha sürecek, ancak Ocak ayından sonra en iyi ihtimalle DE33000'e başlayabilirim. Sadece burunla bitse iyi, birçok yeri var değişmesi gereken. En başta da kaplaması, ve sesleri tabii ki. Yine de belli olmaz benim sağım solum, bir sürprizle gelebilirim her an!

Bu arada, bugün Çukurova Mavi'yi Ankara'ya bir DE33000'lik getirdi. Yenişehir'den öyle bir inişi vardı ki....
  • evet şafak bey sesler konusunda çok istekliyim ve başaracagım normalde bende herşey normal görünüyor dedigim şekilde çalışıyor kumlama tuşuna bastıgım zaman motor çalışıyor aynen sesleri 22binliklere'de uyguluyacagım zaten sesleri kaldı çukurova mavisini hep 24binlik çekerdi bana denk gelmiyor saat kaç civarında gördünüz ankarada cukurova'yı şafak bey ben burda bir yakalasam 33binligi iyice fotograflarını çekip seslerini kayıt ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 29 Aralık 2006; 12:01:43 >
  • evet deniz kardeş isimleri karıştırdım yaawww evet de33000 lik bende bir kaç deneme sesleri vardı arkadaşlar önümüz bayram inşallah bu sefer de33000 likle tam bir ses cekimi yapacagım hatta varda cektim herşey cok güzel güzel bir korna caldı cektim müthiş bir sesdi lakin cok yakın durmuşum biraz cızırdılı olmuş ama devam ediyorum burda cekimlere ....

Şafak bey de33000 süpriz olursa benide yönlentirerek istedikleriniz cekerim daha önceki verdiginiz dogrultuda tekrar tekrar cekim yapıyorum ama bu sıralar güneşide ykalamam lazım de3300 likler adanada cennet oldu...gercekden süper....

henüz de33002 indiremedim indiriyorum ama şifre kısmını cözemedi..
  • Şafak Bey 4.0 için çok teşekkürler elinize sağlık.. İyi çalışmalar..
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.