Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Yakuza34

Arkadaslar bu oyunu uzun bi uğraş sonucu nihayet buldum.Oyunuda kurdum.Fakat ne yapmam gerketiğini bilmiyorummenüden yol ve treni seciyorum. Sonra oyun açılıyor.Bi kadın konusuyor ve treni kendi sürüyor bende izliyorum oyun bu mu?Eklemek istediğiniz bişiy warmı????

HELP MEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Yok yok bu kadar basit değil oyunda aslında treni sen kullanıyorsun baştan sona ama sen tanıtım moduna girmişsin ondan öyle olmuş arkaşın dediği gibi Drive a Train kısmını açacaksın Tutorials'ı değil.
    Kolay gelsin

• bak şimdi dostum. ilk önce bütün hepsini kaldır. çünkü nereye ne kurduğunu bilmiyorum. hepsini program ekle/kaldır dan kaldır. daha sonra program files içinden microsoft games dosyasınıda sil. sonra tekrar ilk önce train simulatör ü kur yani msts yi. C:\Program Files ın içine tabii. daha sonra turkish trains adds on 3.0 cd sini kur onuda aynı dosya içerisine kur yani train simulatör ün içine. daha sonra oyuna gir bir dene bakalım böyle nasıl olacak.
  • öncelikle birde ben yazayım erkan kardeşimiz dedigi gibi oyunu önce kaldır tekrar kur c ye yada fark etmez d yede kura bilirsin c ve d kursan oyunun adres şekli böyledir C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator d ye kursanda bu yine D:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator kurdukdan sonra vol 3 ek paketini tak otomotik gelecekdir ekrana kurararsın oyunu otomatik gelmedigini düşünürsek cd içine gir exe dosyasını cift tıkla kurmaya başlar kurdukdan oyuna gir oyuna girdikden sonra ekran resim birdeki gibi ekrana geliyorsa oyun yüklenmişdir tek fark tren resmi degişik olabilir orası sürekli degişebiliyor ordan drive a train kısmından gireceksin girdikden sonra ikinci resimde görülen tren isimlerini ordan secebiliyorsun görmen acısından ben bizim trenlerin ve cetin kardeşin activedisinin oldugu rotayı secdim...tren isimlerini resimlere bakarac degiştire bilirsin diger bir şekilde daha önceki sayfalarda ben microsoft train similatör nasıl calışır diye bir dosya linki vermişdim ordan alıp okuayarak daha cok cabuk kavraya bilirsiniz yine olmazsa benim msn eklersniz o dosyayı gönderirim..tekrardan kolay gelsin .....

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

• Sağolun arkadaslar dediğinizi yaptım.Fakat şimdi makas değiştiremiyorum.Tren i çalıstırıyorum düz gidiyor yön değiştirmediği içinde binaya tosluyor.Ve bide sadece o 5 tren mi war bu oyunda sadece??
    şimdiden teşekkürler.
  • emeğinize sağlık arkadaşlar lokomotifler ve vagon harika olmuş
  • Merhaba arkadaşlar

E43042 çok harika geliyor, sıkı durun! Şu anda üst kısım bitmek üzere, birkaç ayrıntı ve kaplama işinden sonra boji ve alt aksama geçeceğim. Pazartesi size yeni birkaç resim göndereceğim.

Bu arada, Turkcell reklamında çıkan lokomotif, bilgisayarla değiştirilmiş bir nevi E43000'lik kabini. Böyle bir lokomotif TCDD'de yok, zaten giderken hiç sallanmıyor dikkat ediyorsanız.

Diğer bir konu ise, arkadaşlar ben çok sık sizlerle olamıyorum ama benim adıma Tarık Bey(HERCAİ01), Caner(TCDDelisi) ve Çetin Bey(Makinist71) tam yetkilidir. Onlara da her konuda danışabilirsiniz. Çalışmalarınız çok güzel arkadaşlar, yardımcı olacağım konular varsa lütfen sorun. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere...
  • Arkadaşlar DH9500 ü yapmaya çalışıyorum olmuşmu farlları değiştiricem

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 8 Eylül 2006; 11:17:45 >
  • cok tşk ederim şafak bey gerçekden calışmalarınızı dört gözle bekliyoruz..gerçekden makas konusunda dedigim gibi sana gönderdigim dosyada makas calışması yapa bilirsin yanlız makasları cözene kadar bol makaslı yerlerde deneme yapmanı tam makaslara hakim olana kadar hızlı gecme yollardan birkaç manevra yapman gerek sadece f7 f8 tuş aklıam gelmedi onlardan birini dene cıkan makas şeklinde sadee mauseyle üzerini cift tıkla oklar saga sola dönecekdir ama bu işlemi makasa gelmeden yapacaksın makasa gelince yaparsan makas atmaz söyleyim yada kalkışdan önce degiştireceksin..
  • manevra lokomotivi bence güzel olur ama resim cok küçük ayrıntıyı inceleyemiyorum ...farklı bir resimde eklerseniz sevinirim kardeş...
  • tşkler şafak bey....

evet personel vagonu bittiğine göre ben yeşil de22046 ya devam ediyorum döneceğim

TCDD tren similatörü
  • Caner kardeş çok güzel olmuş personel vagonu ne oldu hızlı Treni bitirdinmi koyarmısın bi resmini
  • Hiç kimse yardımcı olmuyor

• evet sadece küçük yan tarafı kaldı küçük bir aksaklık var onu düzeltmeye çalışıyorum diğer kardeş makas değiştirmek için

F8 Tuşu İle Makas Panelini Açıcaksın "G" Tuşu İle Makas Vericeksin Alt Makası Vermek İçinde Shift G Kullanabilirsin..
  • Yakuza kardeş makas değiştirmek için yardım istiyosan F8 tuşuna basıp makas şemasını açıyorsun daha sonra üstlerine tıklayarak veya g tuşuna basarak makasları dğişitebilirsin
  • Çok sağol Çavuş en sonunda aldım cvb ımı tesekkürler...
  • DH9500

TCDD tren similatörü
  • guzel oluyor kardeşim ;) buda koyulaştırılmış amblem eklediğim hala çalıştığım de22046 yeşil

TCDD tren similatörü
  • dh 9500 vol 2de varmış galiba işte resimi

TCDD tren similatörü
  • oyundan test sürüşü daha tamamlanmadı boyası şekilleri bitmek üzere ...

DAHA YAN CİZGİLERİ YAPILACAK...

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 8 Eylül 2006; 13:29:46 >
  • De22046 spr oluyo
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.