Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer loko severlerden böyle boş işlerle forumu işgal ettiğim için özürdilerim. Yalan yanlış okumaları sonucu şahsıma yazılan şeylerden dolayı cvp hakkı doğdu ve kendimi savunmak zorundaydım... Neyse, ve şimdide GERCEK ölçülerini aldığımız 33000liğin autocad çizimini sizlerle paylaşmak istiyorum bitince ".dwg" formatını foruma paylaşıma sunarım..

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2e3a -- 26 Aralık 2006; 0:02:51 >

• Arkadaşlar lokolarla ilgilenmeye devam ederken arada ekspreslerimizdeki bir gelişmeyi belirtmek istiyorum. Başkent ve Cumhuriyet Eskpreslerimizde artık internet erişimi ücretsiz olarak verilmeye başlandı. Laptopu olanlar sanırım wireless üzerinden intnernete bağlanabilecek.

Detaylı bilgi için:http://www.tcdd.gov.tr/haberler/trenint.htm
  • 33000liğin maketi yapılması için hızlı bir şekilde çizilmeye devam ediliyor

TCDD tren similatörü
  • dün oyunu sipariş ettim savaş bey bugün kargoya verecek bakalım nasılmış ilk defa deneyeceğim ama görüntüler harika
  • şafak beyle biraz önce msnde görüştüm cdleri kargoya verecek birazdan ve vol 4.0 ilk size ulaşıyor dedi çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum
  • Arkadaşlar merhaba forumunuza yeni katılıyorum... Ben de TCDD hastasıyım... Bazı arkadaşlar DE24000 ve DE33000 in autocad de çizimlerini oluşturmuşlar... Ellerine sağlık çok güzel olmuş... Ben bu iki makinanın maketini yapmayı düşünüyorum... Eğer mümkünse çizimlerini bana mail edebilirler mi? Teşekkürler...
  • slm arkadaşlar herkes bizim dostumuzdur kimimiz similatör kimimiz maket kimse kimseye alınmasın lütfen hızı kesmeyelim son surat devam ....

Çetin kardeş sana güveniyorum gercekden güzel birşey yapacagınada inanıyorum ama bir ag yapalım şimdilik bizde istasyon ve bina calışmaları üzerindeyiz son hızla sonra hat yapımı en 5 10 km bir yolda olsa yapmayı planlıyoruz bize desteklerini bekleriz...her konuda...
  • evet tarık bey benim amacım mevcut olan bir route üzerinde degişiklikler yapmak biliyorsunuz sıfırdan hat yapımı çok zor ugraştırıcı ama size her türlü destegi verecegimden emin olabilirsiniz kolay gelsin.
  • evet kolay degil gerçekden hat yapımı bizde öncelikli bina yapımında devam edecegiz gibi istasyonları yapıp cünkü genelde istasyon binaları aynı
  • Merhabalar

Arkadaşlar, en nihayetinde Vol 4.0 tam olarak bitti ve testleri başarıyla geçti. Yeni Vol 4.0 içeriğinde şu özellikler var:

- E43007 ve E43042'ye ek olarak, E43037 ve E43040 lokomotifler,
    - Tamamen Türkçeleşmiş arabirim ve kontroller,
    - Yepyeni bir özellik olarak TVS2000'lerin kapılarının CTRL + 7 ve CTRL + 9 tuşları ile istenildiği gibi, hatta dizel lokomotiflerle bile açılıp-kapanabilmesi,
    - Bazı lokomotif ve vagonlarda, ufak çapta ama önemli iyileştirmeler.

Vol 4.0'ı, diğer Turkish Trains Add-ons'ları Vol 2.0, Vol 3.0 ve Vol 3.1'den farklı bir şekilde ayrı bir add-on olarak hazırladım. İçeriğindeki birçok değişikliğe ek olarak, sistemini geliştirmeye uygun bir alt yapıya getirdim. Bu sayede artık yapılacak yamaları, ayrı bir cd yerine ufak ufak internetten indirebileceksiniz. Diğer tüm eski add-onların yerine geçecek olan Vol 4.0, ayrıca herkeste standart olacağı için, aktivite-hat yapımı ve geliştirmeler de sorunsuz olarak herkeste çalışabilecektir.
    Tekrar açıklayayım, Vol 4.0'ın ücreti, daha önceden Vol 3.x almış olan arkadaşlar için 10 YTL, ilk defa alacak olanlar için 30 YTL'dir. İlk defa alacaklar için olan ücrete, istenirse hediye olarak göndereceğim Microsoft Train Simulator oyunu ve ekstra hatlar içeren bir CD de dahildir. Temin etmek isteyenler, lütfen bana safak_aktas@hotmail.com, aktas.safak@gmail.com veya 0535 563 1276 ve 0505 441 7126 nolu telefonlarımdan ulaşsınlar.
    Bazı arkadaşlar, beni arayarak daha önce cd aldıkları için Vol 4.0 için neden ücret vereceklerini sordular. Tabii bu arkadaşlarımı anlıyorum, ama bu işin bir de şu yanı var. Microsoft firması bile, yeni bir ürün çıkardığı zaman, mesela Windows Vista gibi, daha önce mesela Windows XP almış olan herkese ücretsiz mi yolluyor? Trainz'in üreticisi Auran, bırakın eklentiyi, her bir lokomotifi 8-10$ civarında sitesinden ayrı ayrı satıyor. Ben bu şartlarda, sizden sadece 10 YTL masraf bedeli talep ediyorum. Ödeme ile ilgili havalede problem çeken arkadaşlar için; İş Bankası'nda hesabı olmayan arkadaşlar, Türkiye'nin her yerinden PTT'den isme havale şeklinde çok düşük bir ücretle ücreti ödeyebilirler. Vol 4.0'ı almak isteyenler lütfen benimle irtibata geçsinler.

• quote:

Orjinalden alıntı: alitemiz1974

Arkadaşlar merhaba forumunuza yeni katılıyorum... Ben de TCDD hastasıyım... Bazı arkadaşlar DE24000 ve DE33000 in autocad de çizimlerini oluşturmuşlar... Ellerine sağlık çok güzel olmuş... Ben bu iki makinanın maketini yapmayı düşünüyorum... Eğer mümkünse çizimlerini bana mail edebilirler mi? Teşekkürler...

öncelikle hoşgeldin aramıza... daha önce demiştim tabi yeni olduğun için tekrar belirteyim. Elimde Orjinal 33000-24000 liklerin teknik planları mevcut. ama bunları paylaşmadan önce ben autocadde çizmem gerekli sabredin bugün bitirmeye çalışacağım. bittiğinde çizdiğimi ölçülerini yazıp foruma ekleyeceğim. maketini bizde yapmak istiyoruz dostum... foruma sık sık uğra, foruma eklerim bilgileri..

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2e3a -- 26 Aralık 2006; 13:13:31 >

• Adana Rotası garında kaplamalar tüm hızıyla sürüyor.

TCDD tren similatörü
  • az bir işi kaldı 33000liğin bitimine

TCDD tren similatörü
  • evet cok tşk ederiz şafak bey büyük emeklerinizden dolayı

******VOL 4.0 HAYIRLI OLSUN *******
  • tarık bey selamlar hayırlı işler.
  • oyunla ilgili bişey soracaktım bi yardımcı olabilirmisiniz. mümkünse.
  • tarık bey forumdamısınız ?
  • burdayım msn alayım hasan abi senii
  • abisi şu an işteyim burda msn engelleniyor burdan sorabilirmiyim
  • hasana abi nedem sen sorunu yaz ben dahil herkes yardımcı olur abiii merak etme..
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.