|
|

|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 12 Mayıs 2015; 23:07:49 > |
| _____________________________ |
|
|
|
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 27 Nisan 2020; 1:52:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
vay be nereden nereye |
|
Uzun zamandır bu konuda yorum yapılmamış. Eee müjdeli bir gelişmeyle konuyu hortlatalım o zaman :) MSTS için yapılan tren simulatörünün daha detaylı ve gerçekçi bir versiyonu olduğunu söylesem ne dersiniz? Türkiye'deki bir ekip tarafından hazırlanan ve Türkiye'de geçen bir tren simülatörünü sizlere tanıtıyorum. Hatta bu Tren Simulatörü Steam'de satılmaktadır. Oyunu nereye kuracağım, nasıl yapacağım vb. derdi de olmadan. Train Simulator: Taurus Mountains: Ulukışla – Yenice Route Add-On:
Level dergisinde yayınlanan incelemeden bir kesiti sizlerle paylaşayım: ![]() ![]() ![]() İnceleme videosu: https://www.youtube.com/watch?v=qinln35wUCo Tanıtımlardan sonra gelelim oyunu nasıl satın alıp kurabiliriz kısmına: BU DLC'yi kullanmanız için "Train Simulator Classic" adlı oyun ile birlikte "Train Simulator: Taurus Mountains: Ulukışla – Yenice Route Add-On" adlı DLC'yi satın almanız gerekmektedir. * Train Simulator Classic: 16 TL Train Simulator Classic on Steam https://store.steampowered.com/app/24010/Train_Simulator_Classic* Train Simulator: Taurus Mountains: Ulukışla – Yenice Route Add-On: 224 TL Save 20% on Train Simulator: Taurus Mountains: Ulukışla – Yenice Route Add-On on Steam https://store.steampowered.com/app/2009527/Train_Simulator_Taurus_Mountains_Ulukla__Yenice_Route_AddOnToplamda 240 TL'ye bu pakete sahip olabilirsiniz. Tabi bu indirim 6 Şubat'a kadar geçerlidir. Steam'in uyguladığı fiyat politikasından dolayı fiyatlar biraz fazla gelebilir ama bu durum tren sever dostlar için sorun teşkil etmeyecektir diye düşünüyorum. Ayrıca geliştirici ekip yeni eklentiler üzerinde çalışmaya devam etmektedir. Toros dağlarının muhteşem manzarasında tren kullanmak isteyen dostlarımıza duyurulur :) |
|
goruntuler cizgi film gibi hic gercekci degil, oyun eski oldugu icin olabilir hic sevmedim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakeKarakurt -- 3 Nisan 2025; 12:32:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|