Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı toplantıda aldığı karar ile ilgili açıklamadır:
Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz, almış olduğu kararla, halen görevde bulunan Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu ile gelecek sezondan itibaren 2 artı 1 yıllık anlaşmaya varmıştır.
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu'ya görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.
Hayırlı olsun. İnşallah başarılı olur. Ama kupa maçında Gutiyi 90 dakika sahada tutması beni çok kızdırmıştı. Umarım bidaha böle birşey yapmaz.
hayırlı olsun çok mutlu oldum.
geçmiş olsun.tayfuru severim ama şu an kadar gösterdiği performansla beni tatmin etmedi.
fenerbahçe-aykut kocaman örneğinden yola çıkmış galiba bizim yönetim.. içimde kötü hisler var ama hayırlı olur umarım.. fazla bi şey yapmasına gerek yok, takımın başı ayrı yerde kıçı ayrı yerde oynamasın yeter.
Enteresan
İnşallah hayırlı olur bizim için
Yazık olmuş. İkinci Ertuğrul Sağlam vakası olur diyeceğim ama bence Ertuğrul Sağlam'dan daha başarısız olacak. Yine de hayırlı olsun diyelim Bjk'li arkadaşlara... Bunlar sadece benim öngörülerim futbolda her şey olabilir.
Tayfur çok deneyimsiz. Tamam yıllarca birçok hocayla birlikte çalışmış olabilir ama büyük bir takımın başına geçecek tecrübe noksanlığı var. Umarım BJK'ya takım havası katıp iyi bir yerlere gelirler. İsimleri bir kenara bırakırsak yönetimin yerli hoca tercihi çok iyi oldu. Hayırlı olsun BJK'ya...
İyi bir seçim olduğunu düşünmüyorum ama artık destek olmaktan başka bir şey düşmez bize
Tayfuru severim ama bu işin altından kalkamaz bence
Bence yanlış bir karar ama bakalım ne olacak..
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
İyi bir seçim olduğunu düşünmüyorum ama artık destek olmaktan başka bir şey düşmez bize
+1903
Hayırlı olsun ama çok büyük kumar oynadık.Hiç sevinemedim bu işe açıkçası.
Çoook yanlış bir hareket. Yine yine yine yapılan tüm işler berbat olacak gibi geliyor.
Umarım ilk geldiği gün ki net değişikliklerini ve akıllı kadrosunu sahaya yansıtır da bizde arkasında oluruz. İyi taraftar profili her zaman adamın arkasında durmak değildir. Eğer bu adam 2-3 sefer üst üste mağlubiyet alırsa ister nankör desinler, ister skor taraftarı desinler zerre arkasında durmam.
Görünen köy kılavuz istemezdi ama olmuş bir kere. Destekleyeceğiz, iyi bir şeyler yapmasını bekleyeceğiz...
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
Yazık olmuş. İkinci Ertuğrul Sağlam vakası olur diyeceğim ama bence Ertuğrul Sağlam'dan daha başarısız olacak. Yine de hayırlı olsun diyelim Bjk'li arkadaşlara... Bunlar sadece benim öngörülerim futbolda her şey olabilir.
Müneccim değilsen bunlar sadece senin temennilerin , Aykut hocaya da burada bazılarınız saydırdınız ama şimdi 180 derece
teknik direktör kimi getirirsen getir tutmayınca tutmuyo, lucescu gelmiycekse sonuna kadar desteklerim tayfuru.
iyi bi hava yakalarsan öyle gidebilir, bazende tepetaklak olursun ben önümüzdeki sene teknik direktörün çok önemli bi faktör olcağına inanmıyorum.schustere göbek attıkta ne oldu ?
Bu konuya da yazayım ;
Her ne kadar kupa finalinde oynadığımız berbat futbolu beğenmesem de, Türkiye'yi tanımayan yabancı bir teknik direktör ile macera aramaya gerek yok. İnşallah Tayfur hoca daha iyi oynatır takımı ve başarılı oluruz.