Şimdi Ara

TAVUK ÇİFTLİĞİ KURMAK HAKKINDA BİLGİSİ OLAN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ÖNCELİKLE HERKESE İYİ GÜNLER DİLERİM.... KAFAMDA TAVUK ÇİFTLİĞİ KURMAK GİBİ BİR PROJE VAR GEREK İNTERNETTEN GEREKSE BU KONU HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLARLA KONUŞTUM VE ARAŞTIRMALAR YAPTIM... ARAZİ SIKINTISI YOK LAKİN MADDİ OLARAK YORACAK GİBİ... DEVLET GENÇ ÇİFTÇİLERE ÖZEL HİBE VEDE FAİZSİZ KREDİ İMKANI SUNUYOR KOSGEB DEN GİRİŞİMCİLİ BELGESİ ALINMASI GEREKİYORMUŞ BU KONU HAKKINDA YADA ÖZELLİKLE DETAYLI BİLGİ SAHİBİ OLANLARIN BİLGİLERİNE BAŞVURMAK İSTİYORUM...HERKESE HAYIRLI GÜNLER...HAYIRLI İŞLER....

• Arkadaşım yapıyor bu işi.
    Daha geçen konuştuk işi bilmeyen yapamaz diyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakata kullanıcısına yanıt
    AMA BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM VEDE ARKADAŞINIZDAN RİCA ETSEM ÇİFLİĞİ KURMA MALİYETİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRMİSİNİZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

AMA BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM VEDE ARKADAŞINIZDAN RİCA ETSEM ÇİFLİĞİ KURMA MALİYETİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRMİSİNİZ?
    http://www.girisimcidestekleri.com/slayt-94-girisimci-destekleri-devam-ediyor!!!.aspx
  • quote:

Maliyeti hakkında bilgim var. Yaklaşık 2 milyon tl ile yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: anakata

quote:

Küçük ölçekli bir yatırımdır o. Verdiğin maliyet fiyatı oldukça az çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

quote:

quote:

Aksini söylemedim. 50bin civarı sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakata kullanıcısına yanıt
    50 bin derken ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

quote:

quote:

Aksini söylemedim. 50bin civarı sanırım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yapıyor pisliği falan cokmuş kışın sıkıntı sonuçta o hayvanların üşümemesi gerekiyor belli bir sayının altındaki kümeslere firma tavuk yollamıyor

• en azından 10-12 bin kapasiteli bir çiftlik kurma planımız var ama sadece çiftliğin ve tesisatların kurulması için 200-250 bin tl civarı bi maliyete kapatmayı düşünüyoruz şimdilik önceden öyle bi düşünmüştük şimdi kafamıza yattı iş ciddiye bindi ciddi ciddi araştırmalar yapmaya başladık bende girişimcilik belgesi alıp hibe ve kredi almak için başvurmayı planlıyorum bu iş için ama bi proje çizmemiz gerek nereden nasıl başlayacağız onu düşünüyorum.. bu işi detaylı araştırmaya başladık tarım kredi koop. da tanıdık bi hemşerimiz var onla bi görüşme yapıcaz bilgi almaya çalışcaz bakalım hayırlısı olsun diyelim...
  • quote:

en azından 10-12 bin kapasiteli bir çiftlik kurma planımız var ama sadece çiftliğin ve tesisatların kurulması için 200-250 bin tl civarı bi maliyete kapatmayı düşünüyoruz şimdilik önceden öyle bi düşünmüştük şimdi kafamıza yattı iş ciddiye bindi ciddi ciddi araştırmalar yapmaya başladık bende girişimcilik belgesi alıp hibe ve kredi almak için başvurmayı planlıyorum bu iş için ama bi proje çizmemiz gerek nereden nasıl başlayacağız onu düşünüyorum.. bu işi detaylı araştırmaya başladık tarım kredi koop. da tanıdık bi hemşerimiz var onla bi görüşme yapıcaz bilgi almaya çalışcaz bakalım hayırlısı olsun diyelim...

sahibinden çiftlik satanlar var bak bi istersen
  • Esmer33 E kullanıcısına yanıt
    Ne yaptiniz çiftlik işini. Varmı bi gelişme.

• kugutex kullanıcısına yanıt
    Arazi var lakin bi sıkıntı çıktı çözüldüğü zaman tekrar dusunup devletten faissiz destek kredisi vede köye dönüş parası alıp ise başlıcaz...ama arsa sıkıntısı baya üzdü bizi...

• tavuk zararli is bi hastalikta hepsi telef olur inek isine gir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Arazi işi cozulsun de bi hayirlisiyla...ama niyetimiz tavuk üstüne halen daha araştırıyorum ve bazı çiftlik sahipleriyle gorustun sonra , anahtar teslim çiftliği kuran firmalar ile maliyeti gorustun en son...

• quote:

Arazi işi cozulsun de bi hayirlisiyla...ama niyetimiz tavuk üstüne halen daha araştırıyorum ve bazı çiftlik sahipleriyle gorustun sonra , anahtar teslim çiftliği kuran firmalar ile maliyeti gorustun en son...

Düşüncenizden ve çıktığınız bu yoldan asla geri dönmeyin.

Allah yardımcınız olsun.

Saygılar.
  • mustizmir kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun... Allahın izniyle başaracağım....

• quote:

hocam zaten ulkede calisanlar koleden beter anca kendi isini yaparak kazanirsin tavuk hassas canlidir ilk defa hayvan yetistireceksen koyun beslemeni oneririm otu bol olan bir yer ayarlarsin zaten tam zamani pek masrafida olmaz tavugun masrafi daha cok olur koyunu salarsin otla beslenir hem deriside para edio sutude etide ustelik tavuk gibi kolay olmez birde dogururlar zaten bence koyun isine gir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    koyun bakan akrabalarım var açıkcası...Ticari amaçlı değil ama her sene 10 kadar koyun yetiştirip bir kısmın kurbanda satarlar o zamana kadar kuzulatırlar sütünü satarlar vs... Öyle büyük çaplı deği...Büyük çaplı olmadığı halde sıkıntılı bi bakması var tavuk bakımı ise daha farklı 45 günde yetişiyor firma alıp götürüyor yeni civcivleri bırakıyor vs koyuna göre daha kolay geldi bana...Ama öncelikle arazi sıkıntısını aşmam lazım...Tavuk en ufak salgında çok kayıp çok fazla telef olabiliyormuş evet o konuda haklısınız ama koyunda zor geldi bana ne bilem ama kendi işimi kuracam kendi işimin patronu olacağım batmadan çarkı çevirip 3-5 bişey kazanabilirsem vede canım ülkemde ki et fiyatlarının düşmesine faydam olabilirse ne mutlu bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

hocam zaten ulkede calisanlar koleden beter anca kendi isini yaparak kazanirsin tavuk hassas canlidir ilk defa hayvan yetistireceksen koyun beslemeni oneririm otu bol olan bir yer ayarlarsin zaten tam zamani pek masrafida olmaz tavugun masrafi daha cok olur koyunu salarsin otla beslenir hem deriside para edio sutude etide ustelik tavuk gibi kolay olmez birde dogururlar zaten bence koyun isine gir

tavuk hassas massas değil sal çayıra otlasın akşama zaten kümese giriyor sabah 1 kere yem ver yeter bakmadan bilgi vermeyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.