Şimdi Ara

Kasap olan ya da kasaplar hakkında bilgili kişiler bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce kasapta yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istedim;

20tl lık kıyma istedim ve eldiven giymesini rica ettim kasaptan. Bu beni dinlemedi daha önceden çekilmiş kıymayı makineye attı diğer çıplak elinide makinenin ağzına koydu eline doldurdu eti koydu kaba tarttı. Ben eldiven takmanızı istemiştim, taze etten eldivenle tekrar çeker misiniz dedim.

O da ne farkeder abicim biz kasap adamız elimiz temiz dedi. Daha önceden de yaşadım aynı olayı eldivensiz eti aldı sonra gitti kasaya para üstümü verdi o etli ellerle. Hadi neyse demiştim, çünkü en sonunda dikkat ettim eldiven olayına.

Neyse işte adam bu sefer taktı eldiveni taze eti çekti kaba koydu 374 gr tarttı uzattı çıktım. Açtım hesap makinesini 44 lira etin 374 grami 16.50 yapıyor. Birde evde hassas tartıyla tartıyım dedim. 374gr çıkti. Sonra kasaba tekrar gittim bi tanıdığa dedim abi içeri gir kıyma ne kadar diye sor. 45tl dana 70 kuzu demiş ona. Sonra ben girdim içeri kıyma ne kadar dedim 50-55dedi. Listede 44 yazıyor dedim. Burda sabit fiyat olmaz ben sana farklı yerinden çektim 55tl onun kilosu dedi çıktım gittim bende.

Arkadaşlar var mı böyle bir şey gerçekten. Listede 44 yazıyor aldığım et bembeyaz full yağ nerdeyse. Bana 20tl ye verdi o eti. Bu konu hakkında bilgilendiriseniz sevinirim. İstediği yerden istediği fiyata verebilir mi böyle ?

Ben etin parasinda ya da 3-5 gramında değilim. 1 kuruşta olsa böyle samimiyetsiz insana hakkımı yedirtmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genius. -- 8 Kasım 2018; 17:12:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen onu uğraştırdın diye fazladan para almış klasik türk esnafı.
    Yaş 20 benim. Babamın yıllardır gittiği kasabı var oraya giderdim hep gözüm kapalı güvenirim o insanlara. Tertemiz bir yer. Ama farklı bir yer olunca ve yasanılan deneyim azsa böyle ortada kalıyorsun.

Dediğiniz kasaba da birdaha uğramayın bence.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.