Şimdi Ara

Taunus vs Şahin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 95 model şahini verip 90 model Ford taunus aldım millet alma çok yakar şahinin iki katını yakar diyolardı ve beklenen onların dediği gibi olmadı
    Tofaş yakıt:42 krş
    Ford yakıt:37
    Arada 5 krş fark var ve herkesin bildiği gibi taunus neredeyse 200 kg şahinden daha da ağır Tofaş grubu araçlardan uzak durma kararı aldım bu kararı almamda ki en büyük sebep Tofaş grubunda ne yaparsanız yapın malzeme kalitesinin hiç olmayışı taunusun balatalarını değiştirdim arabada balatayı bile sabitlemek için ayrı ayrı demir kullanmışlar Tofaş ta öylemi tekeri sök balatayı eskisini çıkar yenisini tak kara düzen basit daha da Tofaş yok arkadaş en iyisi avrupa gerekirse 5 yaş daha alt model olsun adı bilinmiş sağlamlıkla ün yapmış araba olsun saygılar sevgiler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Helal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 Tofaş da Ford da

• Hayırlı olsun Tekerine taş değmesin.

• Keşke lada vega tarzı yüksek modelli araç alsaydınız ama bu zamandan sonra hayirli olsun Allah kaza bela vermesin demek düşer bize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Demek 1.6 Taunus, 1,6 Şahinle aynı yakıyor??? Yani 2 yıl Taunus kullanmasam inanacağım da, maalesef 2 yıl Taunus sahibi olma şansızlığına sahip oldum.

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Sizin araba ne kadar yakıyodu bide taunusa sahip olmuşsunuz Tofaş grubu araçlara sahip oldunuz mu? Bende 2 sene şahine bindim hiç motoru zorlamama rağmen 42 krş çıkıyodu sürekli şuan 37 krş yakıyor taunus Allaha şükür sizi inandırmak zorunda değilim...

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Demek 1.6 Taunus, 1,6 Şahinle aynı yakıyor??? Yani 2 yıl Taunus kullanmasam inanacağım da, maalesef 2 yıl Taunus sahibi olma şansızlığına sahip oldum.
    bildiğim kadarıyla ikisi de çok yakıyor.

ben 1.4 şahin sahibi oldum, taunus daha konforlu bir araç ama şahin'deki ucuzluğu, parça bolluğunu göremeyecek arkadaş. şahin ile bu konuda yarışabilecek bir araç yoktur. ucuz, basit. basit olmasını kötü birşey olarak görmüş arkadaş ama o yaştaki bir araç için en çok aranacak şeylerin başındadır bence basitlik.

• 1.4 ile 1.6 motoru kıyaslamışsınız ben 1.6 ya 1.6 yı yazdım ama parça olarak ta hiç savunma yapmayın malzeme kalitesinin tofaşlarda düşük olduğu herkes tarafından bilinir taunuslada kıyaslamayın bence hiç yanına dahi yanaşamaz lada samara Skoda favoritle karşılaştırın tofaşları daha mantıklı olur

• Taunus efsane bir araçta bukadar az yakması normal mi yahu? Bizde 2.0 motor taunus vardı 60 krştan aşağı yakmıyordu (benzin 3 lirayken :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 2.0 atmosferik lpg ile 30kr yakıyorum ama çok çok sakin kullanırsam. trafiğe girince ( şehir içi ) 35-40kr arası yakıyor.

benzinde en son 5 lirayken denemiştim. 70kr dan aşağı yakmıyordu

araba 30 yaşında.

birde 800cc daewoo tico var. o da şehir içi lpg de 25kr yakıyor. sakin kullanmak nasip olmadı daha

şahin falan hikaye. verimsiz motor.

• Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Tabiki de alınır taş gibi araba akrabalar almasaydın felan diyorlar ne zaman bir fikirleri işe yaradı ki bunda da yarasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.