|
Bildirim
|
Hocam bu iki aracın da forumda pek kullanıcısı yok. Kullanıcı sayfaları varsa oraya sorarsanız daha iyi olur. Ayrıca bu tip araçları bir gün kiralama yoluyla test ederseniz almadan önce sizin için en azından sürüş, konfor vs konularında tecrübe olur
|
Tanıdığım Ranger Rover binicilerinden ozenip ben de 40-60.000 km de 4-5 yasinda bakmistim.
Piyasada bu arabaya binen 2 tip adam var. 1. Dalavereci 2. Beyefendiler genelde Borusan'dan alinma ilk sahibi oluyor. Kilometre ve yaş arrtikca ya da arac el değiştikçe profil 2'den 1'e doğru bir kaymaya başlıyor. Borusan Sterlin cinsinden bu araclara bakim yapıyor. 1 nolu profil arabaya bakim bile yaptirmiyor. Belki yağ ve hava filtresi. Adamin agzindan lafi kerpetenle alirsin. 2 nolu profil ya Borusan'da yaptirir ya da Maslak da basinda durarak keyfine saglam senelerdir bildigi ustasi vardir. Genelde evin bir kac arabasindan biridir. Kazaya pek önem vermez ne varsa siz sormadan gercegi ile soyler tik tik. Mümkünse kilometresin degil de 2 nolu profil Borusan olandan alin. Tum markalarda oldugu gibi Premium arabalarda sahibine ben daha cok bakiyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|