|
Araba almak için kuralı sistemde FuzulEv'e gireceğim ama sıra bana gelene kadar işimi görecek bir araba almam gerekiyor. Lada Samara gibi arabalar işimi görür mü? Daha önce dizel motor Fiat Aleba kullanmıştım, fiat grubunda dizel motor, yokuş yukarı kaldırmak kolaydı, hiç hararet yapmıyordu. Klima olmamasını kışın sorun etmem. Yaza doğruda biraz daha sabrederim. 100 bin TL civarına Lada Samara gibi arabalar var. Şuana kadar araba kiralayarak idare ettim fakat kiralık arabaya da güven olmuyor, İstanbul'a dönünce biran önce teslim ediyorum. 100 bin TL'yi pek geçmeyecek ne alabilirim? Eski model arabaları, yokuş yukarı kaldırması zor oluyor mu? Frenleri çok m kötü oluyor? Şehir içi yavaş kullanırım. Zaten tatile giderken kiraladığım arabaları da yavaş kullanıyorum. Ailece bir yere giderken, taksiye biniyoruz, ama 1000 TL gidiş, 1000 TL dönüş gibi para ödeyebiliyoruz. Hatta 1 bin TL üzerinde tutuyor çoğu zaman. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 18 Eylül 2025; 21:37:54 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı