şahin aldım 1,6 altı kardeşimin arkadaşından bana taş gibi araba dedi bir kaç yerinde çürük var dedi birde döşemeler biraz eski dedi fiyatta anlaştık tamirciye tanıdık arkadaş dedim götürmedim paranın bir kısmını verdim bir kısmını da 5 gün sonra verecektim bu arada satışı üzerime aldım kalan parayı vermeden önce bir kaportacıya götüreyim nereler çürük ekstra bir durum var mı diye usta sağına soluna baktı ve
arabayı lifte koydu altına bakmak için kaldırırken arabanın önü aşağıya doğru esnedi bildiğiniz eğildi araba bel kırmış dedi daha fazla kaldırmadan indirdi ama ben anlayamadım ne demek tahminen masrafı nedir ? şimdiden teşekkür ederim
arabayı geri versem kabul edermi etmese hakkımı . Bana zorluk cıkartırmı yasal yollara başvursam bir hak talep edebilirmiyim
Ayıplı mal kapsamında 2 3 sene icerisinde dava sonuclanır.
Araç büyük kaza geçirmiş. Daha sonra burnunu (A sütnunun bitiminden tibaren) komple kesip iyi ihtimalle yan sanayi sac parçalarla, kötü ihtimalle çıkan parçaları düzelterek veya çıkma parçalarla toplayıp kötü işçilikle kaynatmışlar. Bu araç ufak bir kazada bile ikiye bölünecektir. Bu işi yapanlarla 2-3 yıl içli dışlı idim ordan biiyorum. Şahin, toros gibi arabaların tük sac kısımları yan sanayi oalraksatılıyor. Arabanın önü komple kopsa ezilse bile yine toplayıp satıyorlar. Kaza yapmadan anlamış oldunuz bu iyi bişy. Ama şahinin en temizinde bile ölürsünüz şu yıl itibariyle. Siz de söylüyorsunuz gözle bile bi sürü yerinin çürüdüğünü görüyorsunuz. Görmediğiniz yerler ne kadar çürüdü, delinmese de ne kadar inceldi bilmiyorsunuz. Geçmiş olsun ama imkanınız varsa bu tür araçlardan uzak durun derim.