Şimdi Ara

Tata Vista alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Fiyatı nispeten uygun olması ve 1.3 Multijet ünite dikkatimi çekti. Bu araçların ne gibi sıkıntıları vardır? Güvenlik vb nasıldır? Şehir içi kullanım için nasıl? Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ehliyetimi bu araçla almıştım. çok harika bir araç. milletin ağzına bakıp tutulmuyo diye almayanlar, şuan gidip şahin broadway europa falan biniyolar. kesinlikle fiyat açısından çok iyi bir model. sedan olan versiyonu manza da çok iyidir. kırmızı olursa tadından yenmez. sedan dizel değil aksine 1.4 benzinli motordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şu piyasada mantıklı bir araç. Temizleri ucuz olarak bulunabiliyor. Ama malesef Türkiye'de bi standart marka takıntısı var. Parça konusunda ne olur bilmiyorum

• Liny L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de öyle düşünüyorum. Parça fiat ile ortak yürüyen ancak kaporta ve elektronik ne olur bilemem. Bakacağım. Sağolun.

• Ehliyet alınan araç gözde hemen sevimli oluyor. Clio hiç sevmezdim ehliyeti onla alınca çok hoş gözüktü gözüme .
    Benzinli değil de dizel ve hatchback olması daha hoş. Kırmızı olan her araç çok hoş duruyor :) Özellikle de Ferrari kırmızısı . Teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 29 Eylül 2020; 1:3:4 >
  • İnsanlar alabildiği araca s serisi muamelesi yapar. Bu forumda parası leona yetipte d segment araca ok atanlar şimdide clio alıp c segment araca ok atıyor. Tata markası bile olmayan ülkede neyin kafası. Al geç bin sat. Yeterki temiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Temizi denk gelse mutlaka bakacağım. Ekonomik olsun yeter. Malesef böyle bir algı var. Herkes birbirini yermek yerine objektif olsa daha net bilgi sahibi olacağız. Ama işte...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu SUV alınır mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Chevrolet alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profes124

Ehliyet alınan araç gözde hemen sevimli oluyor. Clio hiç sevmezdim ehliyeti onla alınca çok hoş gözüktü gözüme .
    Benzinli değil de dizel ve hatchback olması daha hoş. Kırmızı olan her araç çok hoş duruyor :) Özellikle de Ferrari kırmızısı . Teşekkür ederim :)
    Ben ehliyeti 1.0 tüplü i10 ile almistim hala da sevemiyorum.Kağnı gibi arabaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wanpo W kullanıcısına yanıt
    Tüp daha da öldürür motorunu. Clio 1.2 ile aldım ben de hocam. 3 bin devir ile kaldırıyorsun sürekli :) Acemilik de var...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.