Şimdi Ara

Fiat Bravo alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araba fiyatları malum çok arttı araba sahibi olmak gerçekten zorlaştı bu yüzden fiat bravo almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? 1.6 dizel manuel 2008-2011 model arası bende isterim ki 2012 kasa i30 yada 2010-2011 golf alayım ama bu piyasada pek mümkün gözükmüyor başka tavsiyeniz varsa buyrun yazın.

• ben de bakıyorum bravolar f/p arabası, tasarımı fena değil, altyapısı giulietta ile ortak bence mantıklı bir seçenek, motor zaten sorunsuz. Klima havalandırma plepesi kronik kontrol edip alınabilir
  • genelde tavsiye edilen bir araba işte ama üretiminin olmaması değer kazanmaması ileride parça tedarik sorunu başlıca sorunlar
  • 2001 model bir araba kullanıyorum bundan önce de 1980 model arabam oldu hiç parça sıkıntısı yaşamadım, siz de yaşamazsınız
  • Kronik sorunları yüzünden listemden çıkardığım bir araç oldu kendisi
  • gecen sene fulu km cok cok dusugu 35 45 arasıydı. 2. elide arac temizse cok hızlı. bravolar her konuda hakkını veren araclar. bilindik motor ve ön düzen parcaları kullanıyor parca sorunu yok.
  • Pandemi de ilk sahibinden 70bin 2013 120 beygir 90bin km civar buldum, çekici vekalet vs zor geldi.fiyaatları c4 megane 3 gibi bunlar yukarı çekti ama satılmıyor aylardır ilândalar 80bin tl üstü.aslında hemen alırdım ama fiat sağ ön yolcu airbag kabarması yırtması patlması olayına artık cevap vermiyor.o para bana çok ve gereksiz masraf cuzi de olsa.klima sorunu yine bi şekilde 1.5k tutmaz.airbag olayı arabayı almamı engelliyor.yoksa c4 focus 308 e karşı bunlar iyiydi .fo cus larda esp yok .2 ve 2.5 kasada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calbor

Kronik sorunları yüzünden listemden çıkardığım bir araç oldu kendisi
    Çok kronik sorunludur. Sakın almayın. Özellikle 1.6 dizel otomatikleri tam bir sorun yumağı.
  • ne kronik sorunu yahu, gayet sıkıntısız güzel bir araçtır. en yaygın kronik sorun klima klape sorunudur ki 300-400tlye halledilebilen bir şey.

biniciden bakımlı bir tane denk getirirseniz gayet güzel bir araçtır, ben 4+ sene kullanıp sattım bir gün bile üzmedi beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 11 Haziran 2020; 10:56:3 >
  • hava yastığı şişmesi v.s. sorunları olmasa mükemmel araçtır ancak evet sorunludur.
    forumun gözbebeğidir, önerilir.
    temiz bulursanız kaçırmayın
  • ortlama piyasası 50-ile 70 arası gidiyor sizin öneriniz varmı bu civarlara başka marka model hb dizel manuel
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

ne kronik sorunu yahu, gayet sıkıntısız güzel bir araçtır. en yaygın kronik sorun klima klape sorunudur ki 300-400tlye halledilebilen bir şey.

biniciden bakımlı bir tane denk getirirseniz gayet güzel bir araçtır, ben 4+ sene kullanıp sattım bir gün bile üzmedi beni.
    4 yıl boyunca severek 1.4 T.jet kullandım, 1 kere dahi arıza veya bir sorun çıkarmadı.
    Aman aman bir kronik arızası yoktur, var diyenlere anlam veremiyorum.
    Model yükseltmek için satmıştım, yolda ne zaman görsem içim sızlar.
    Bu zaman kadar kullandığım benzim/lpg li en keyifli araçtı.
    Temiz bulunursa alınır, mis gibi de binilir.
  • Kronik sorunu var vs diyen araçtan anlamayanlara kulak asnayın.Bravo göğüs hava hastığı şişmesi ve klima klepesi dışında kronik sorunu olmayan taş gibi bir araçtır.Sağlamlık konusunda golfü astrayı c4 ü 308 i vs üçe katlar.Bravo ilgili forumda yeterli konu mevcut.Açın okuyun nasıl araç olduğunu.Almanların yaptığı 100000 km dayanıklılık testinde 54 araç içerisinden 7.olmuştur.Passat ve golften sağlam çıkmıştır.2015 yılından beri 5 yıldır fıat bravo 1.6 dizel 105 hp bravo kullanıyorum.Araç 2009 model ve 5 yıl içinde bir kere egr 250 tl bir kere de debriyaj rulmanı değişti.Daha araca rot balans bile yaptırmadım.Üzerindeki diskler ve balatalar ön balata hariç aldığımdan beri aynı parçalar.6 ileri manuel vitesi bugün bile zor bulursunuz 200000 liraya yakın paraya halen 5 vites olan dizel araçları alabilirsiniz ancak.170 km 6.viteste sinek vızıltısı kadar sesle otoyolda tek elinizle direksiyon kullanırsınız.Tek sıkıntısı yedek parçasj biraz pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 11 Haziran 2020; 11:34:57 >

• Sorunlu diyen arkadaşlara şaşıyorum. Ağzı olan konuşuyor' un canlı örnekleri.

Sorunlu araçtan ziyade bakımsız/hor kullanılmış araç vardır.

1.6 120bg otomatik kullanıyorum, sorunuz varsa yardımcı olurum.

- En büyük kronik sorunu klima klape arızası(sadece bravo değil bir çok araçta görülür). 300-400 tl gibi masrafla 2-3 saatte çözülür. Bir daha da yaşanmaz.

- Blue me arızası tüm fiat araçlarda olduğu gibi bravoda da kroniktir. km yanıp sönmesine neden olur. km yanıp sönme basit işlemle durdurulur. Ama multimedya teyp yoksa bluetooth görüşme vs yapamazsınız.

- Egr kapağı çatlar, antifirz boşalır. Opel insignia 2.0 egr kapağı takılır, bir daha yaşanmaz.(400-500 tl maliyeti var)

- Güneşlik sarkması kroniktir, çözümü mıknatıs vs alternatif çözümlerdir. Yenisi gereksiz pahalıdır(600 tl civarı).

- Airbag torpido şişmesi bravoya değil fiat a has bir sorun. Özellikle puntoda daha fazla görülür.

- Cam tavanlı alırsanız, cam tavan kenarındaki plastiklerin uçması tehlikesi vardır. Çift taraflı bantla sağlamlarsanız sorun yaşatmaz.

- Dizellerde motor takozu 100-150 bin km arası eskir, araçta ses ve titreşim artar. Kronik sayılır mı emin olamadım.

artı olarak bu paraya c sınıfı 120bg 300nm dizel başka araç bulamazsınız, parasına göre donanım seviyeleri çok iyidir. Punto zannedip selektör atanların aynada küçülüşünü seyredersiniz.

Genelde vag cı arkadaşlar bulaşır nedense, madara etme şansınız fazlasıyla yüksek. Özellikle 105 lik olup kafa tutanları.

Dizellerinde tek şikayetim motor sesi! ön cam akustiktir. yol ses yalıtımı iyidir ancak motor sesi der susarım.

120 lik tjet kullanmadım, yorumları çok çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 11 Haziran 2020; 11:54:10 >

• bravonun en ful paketlerini söylermisiniz birde
  • 2010na kadar en dolu paketi emotion, 2010 sonra sanırım dynamic plus ve sport style var. İkisi de dolu sayılır. İkisinin de cam tavan opsiyonu vardır.
  • peki model yılına göre kronik sorun farkı var mıdır en sorunsuz model yılı hangisidir
  • 2009 da emotion.ancak easy paket full e yakın oluyo.sport ve dynamic plus full değil, extra paket almıssa easy emotion gecer.o yuzden city düğmesinin altında asr off varsa full gibidir.cam tavan ve xenon hariç.2012 easy ilanda fuller ama 80 bin üstü.airbaglar şikayet var fiat okuyun önce.cogu sport ta esp yok.
  • 2010 model bravo 1.4 benzin 90hp aracımı 3 ay önce sattım . İlk sahibinden aldım aracı 75bin kmde aldım 95bin kmde sattım . 1 yıl bindim hiçbir kronik sorun ve arıza yaşamadım . Gayet güzel ve performanslı araçtı . Tek sıkıntısı yakıtı çok yakmasıydı . Satma sebebimde yakıt değil sıfır araç alacak olmam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.