|
Taşıt kredisi neden çıkmaz ???

-
-
kaç tl için kredi başvurusnda bulundunuz?
-
60 bin 48 ay taşıt -
Sizin sigortanız varmı? Bir de sigorta yoksa eşinizin maaşını saymıyor banka. En az belli süre çalışıp sigortalı olması gerekiyor. Sizin maaşınızın da belli bir oranını kredi taksiti olarak alabildiği için ödeme planı ile uyuşmadığında vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Borç limit oranınız ( kredi kart, kmh vb. ) yüksekse, findeks puanınız düşükse vermeyebilir. Başka bankadan deneyin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Malik the MafiaBorç limit oranınız ( kredi kart, kmh vb. ) yüksekse, findeks puanınız düşükse vermeyebilir. Başka bankadan deneyin.
Başvuru red oldukça kredi puanı düşer, daha da kötü olur. Bu tavsiyeniz yanlış.
Arkadaş önce kredi puanını öğrensin. Eğer tanıdığı var ise bankada, maksimum kaç para riski olduğunu hesaplatsın.
Devlet bankaları daha katı bu konuda şu anda, özeller verebiliyor.
-
Kredi puanını findex'ten bedavaya öğrenebiliyordun, bir dene şansını bakalım.
-
Son beş yıl içinde herhangi bir borcunuzu iki kez geciktiediyseniz "kara liste" ye girmiş olabilirsiniz. Bankaya danışın bu konuda.
Findeks raporu çekerseniz detaylı olarak anlarsınız.
Bankalar söze değil kanıta ve ispata bakar. ödeyecek gücüm var demek banka için anlam taşımaz. yazılı kanıt isterler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigortalı aylık maaşınizin (eşinizi saymazlar kayıtlı olmadığı için) maxsimum yarısına kadar aylık ödemeli krediye izin veriyor sistem.O da evinizin kira olmaması kaydıyla.Yoksa kira ücretini de düşüp kalan aylık ödemeli kısima kadar izin verirler.Tahminim odur ki istediğiniz kredi bu rakamların üzerinde. -
kkb skoruna bakarlar. Düşükse kredi alamazsın.
Gelir gösteremezsen kredi alamazsın.
Borcun fazla ise gelirin olsa bile alamazsın.
Daha bir sürü neden olabilir hocam.
-
öncelikle selamlar,
alacağınız araç bedeli ile ilgili en az %30 peşinatınız var mı? alacağınız araç 10 yaş ve üzeri mi?
ben kendimden örnek vereyim. esnafım ve dolayısıyla vergi ile bankaya borcum vardı. eşim öğretmen. onun üzerine ihtiyaç kredisi çektik.
araç bedelinin yaklaşık %50 kadarını peşin ödedik. krediyi de otoshops üzerinden alj finansman ile hallettik.
sizlere tavsiyem alj finans, otokoç kredi gibi finans kuruluşlarına bakmanız. belki piyasa şartlarına göre 2 3 bin tl fark edebilir.
-
Daha önce kredi kartı borcunu yaplandırmışsanız da kara listeye girip kredi çıkmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DMAX0588
Sigortalı aylık maaşınizin (eşinizi saymazlar kayıtlı olmadığı için) maxsimum yarısına kadar aylık ödemeli krediye izin veriyor sistem.O da evinizin kira olmaması kaydıyla.Yoksa kira ücretini de düşüp kalan aylık ödemeli kısima kadar izin verirler.Tahminim odur ki istediğiniz kredi bu rakamların üzerinde.Yanlış biliyorsunuz
Taşıt kredilerinde kredi oranı 120.000 tl ye kadar %70 120.000 tl üzeri ise %%50
Araca rehin koyacağı için maaşa çok bakmıyorlar
Dün arkadaşımıza çektik Maaş 6000 tl kredi taksiti 4.400 tl
Burada sorun kredi notu veya kredi sicili ile ilgili gözüküyor
-
6.000 TL maaş alabilir. Ama 6.000 tl alan birisine 4.400 ödeme çıkamaz.quote:
Orijinalden alıntı: ozay06Yanlış biliyorsunuz
Taşıt kredilerinde kredi oranı 120.000 tl ye kadar %70 120.000 tl üzeri ise %%50
Alıntıları Göster
Banka bana kredi vermek için sisteme gerçek maaşımdan daha yüksek maaş yazdı.
Sistemde onun maaşı 7-8 görünüyordur.
Maaş bordrosu bile istemiyorlar. Maaşı 2-3 bin yüksek gösterebilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
normal arabalarda 5 yıl belirli bir km ye kadar olan araçlara kredi çekersin. mercedes bmw audi vs de bu yıl miktarı 10 yıl diye biliyorum. kredi kullanmak istediğin aracın yaşı da önemli.
-
Daha önce kredi kartı borcunuzu geciktirdiyseniz bankalar kredi sicilini bozabilyor. Bir kere bende unuttum yatırmayı 850 li numaraları ve istanbul numarasını da açmıyorum mesaj gelmişti kredi siciliniz olumsuz etkilenecektir diye.
-
Daha önce geciktirdigim hatta 2 ay üst üste yaptırmadigim oldu ama bu yıl içerisinde 2 tane kredimi erken kapattım hemde daha 15 ay varken. O etkili olur dedim ama olmadı. Kredi notum dusukmus peki yükseltmek için ne yapabilirim şu an üzerime sadece halkbankin pandemi de verdiği 3000 TL kredi ile artı hesabım eksi 3000 de her ay onu artıya cekiyorum. Eşim evde hemşirelik hizmeti veriyor.onun kini belgelemek işe yarar mı -
quote:
Orijinalden alıntı: ozay06Yanlış biliyorsunuz
Alıntıları GösterAraca rehin koyacakları için maaşa bakmıyorlar cümlesi doğru olmamış. Araba ev gibi değil, çok değer kaybedebiliyor veya araç sahibi hacizli aracı kaçırabiliyor. Hırsızlık olmadığı için aracı da alamaz banka. Bir arkadaşım bu tür araçlarla uğraşıyordu, 20 sene bulunamayan araç var. Hatta temiz kağıdı alıp satılan hacizli araç vardı. Şimdi sistem izin vermiyordur buna muhtemelen gerçi.
Kara liste mesele değil. Kara listeyi geçtim, çekten dolayı sabıkam vardı benim, o bile silindi. Bankalar durmadan kredi vermeye çalışıyor.
Maaşın iyiyse veya uzun süredir bankada paran varsa iyi kredi alırsın, tabii kredi notun iyiyse. Banka ödeyebileceğine güvenememiş, bu kadar basit. Varsa sana güvenen sağlam bir yakının onun üstüne al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi ppf kaplama markası
- kırık far muayeneden geçer mi
- zetec motor nedir
- volvo s60 motor performans düşüklüğü uyarısı
- soğuk pres nedir
- adac testi geçen oto koltukları
- chery qq
- hyundai ıoniq 9
- trugo fiyat
- ford fiyat listesi 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X