|
Aracımı satıp üzerine birikimimi ekleyip taşıt kredisi çekerek daha üst segment bir otomobil almayı düşünüyorum. Ancak ikinci elde taşıt kredisi araştırırken aklıma bazı soru işaretleri takıldı. Öncelikle noter satış sözleşmesi gerektiği yazıyor. Yani aracını alacağım kişi bana noterden satışı verecek ben de onunla bankaya başvuracağım gibi bir durum var. Ancak bunu satıcıların kabul edip etmeyeceği konusunda şüphelerim var. Sonuçta güven meselesi birçok kişi kabul etmeyecektir. Almak istediğim ikinci el araç il dışından, dolayısıyla ben aynı gün içinde bir devlet bankasına taşıt kredisine başvurup paranın satıcının hesabına yatırılmasını nasıl sağlayacağım? İşimden izin alıp gideceğim için il dışında onay için 2 gün bile bekleme şansım yok. Özellikle aşağıdaki videoyu izleyince acaba ikinci elde kredi işinin olabilirliği kafamı karıştırıyor. Herkese selam dostlar,
bu ilk videom umarım beğenirsiniz ve faydalı olur.
keyifli seyirler diliyorum.. https://www.youtube.com/watch?v=hxqmc302JbQ&pp=ygUXaWtpbmNpIGVsIGFyYcOnIGtyZWRpc2k%3D< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 20 Ağustos 2023; 12:18:28 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı