Selam bunula ilgili bir başlık sabitlense; ve 2. elveya sıfır olarak hangi bankadan- hangi oranlarla kredi kullanıldığını paylaşsak nasıl olur? Bu hafta ; yani seçim sonrası hiç kredi kullanan yada krediye başvuran arkadaş oldu mu? merak ediyorum; özellikle KAMU bankaları ;araç kredisine mesafeli mi? Yoksa alınabiliyor mu? Bazı basın yayın organları,aylık kredi faizleri 4 'e çıktı 5'e çıktı falan yazmış; doğru mu ? İnternette kamu bankaları 1,6 - 1,9 civarı görünüyor ama kullandırmıyorlar mı? |
araç kredi faizleri ne durumda ?

-
-
Özel banka bile kredi verirse öp başına koy.
Hiç kimseye kredi vermiyorlar. Çevremde kimse alamadı kredi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel bankaların zaten çok yüksek kredi oranları, 3 ten aşağı kalmamış.
O zaman araç piyasası etkilenecektir kesin.
Ben de bunu merak ediyorum, son günlerde ikinci el için kredi kullanan olduysa paylaşabilir mi?
-
Seçimden önce enpara dan 1.99 ile tüketici kredisi çekmiştim, bugün baktım 3.79 olmuş muhtemelen benzer durum diğer kredilerde de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 31 Mayıs 2023; 22:16:4 >
Zaten kredi verse bile faiz oranı düşük olsa bile bddk kısıtlaması yüzünden kimse kredi cekemeyecek. 2 m üzeri kredi yasak 1.2 üzeri %20sine çıkıyor max ve de vade 12 ay.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bankalar şu an taşıt kredilerini kapattılar birkaç güne nakit avanslar da kapatılacak
Halkbank 260 bin kredi çıktı bir sürü evrak istediler bende garanti den 262 bin 3.49 dan aylık 14500 ödeyeceğim her bankada verdi kredi muhtemelen karı koca çalışmamızdan dolayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben seçimden 1 gün önce 70.000 veriyodu 1,89 özel oranla dedim gerek yok 😂
Şimdi 50.000 lira max
12 ay 3,79
24 ay 3,99
36 ay 4,19
Geçen yıl 10 haziranda 1,89dan 36 ay 150bin taşıt kredisi kullanmıştım. İstanbulda 2,79 falandı faizler o zamanlarda. Ben Ankara Ford bayisi aracılığıyla Yapı Kredi den kullandım.
Şimdi baktığımda faizler denildiği gibi 3 ü geçmiş. İhtiyaç kredisi 4,29 dan veriyor. 50bin üstüne yüzde 6!! faizle kredi veriyor aynı banka.
-
Tasit kredisini bilmiyorum ama garanti ihtiyac icin faiz 3'tu. Bugun baktim 2.58 olmus
1 ay önceye kadar akbank 400 bin ön onaylı taşıt kredisi veriyordu sanırım şu an vermiyorlar.
-
Şu an kredi veren banka yok sanırım.
Gecen hafta finanscell’den 1,85 oranli 260 bin lira kullandim arac kredisi
Financell ne oluyor tam olarak ? Baktım ama telefon için falan diye yazıyordu.
Sadece Carvak mı yoksa istediğimiz aracı alabiliyor muyuz ?
Ben carvaktan aldim baska yerle anlasmasi var mi bilmiyorum arayip sormak lazim.
0850 200 0532
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X