Şimdi Ara

Tartışmalara en net cevap (Ofsayt konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Tartışmalara en net cevap (Ofsayt konusu)

Bence gayet açıklayıcı, kafalarda soru işaretleri kalmayacaktır, yan hakem o kargaşada nasıl görmüş hayret doğrusu.

• Markus Merk de ofsayt dedi zaten. Bir de çok zor bir pozisyon olduğunu 25 yıllık hakemlik hayatında bu tip pozisyonlarda çok az rastladığını söyledi. Yan hakemide bu kararından dolayı tebrik etti. Tabii Beşiktaş taraftarı duygusal davrandığı için çok büyük tepki verdi. Akşam evde izleyince onlarda hakeme hak vermişlerdir.
  • Ofsayt kurallarında son adam kaleci olarak kabul edilmez. Ofsayt kurallarında son adam son adamdır.
  • Ben maç esnasında ofsayt olduğunu anlamıştım.
  • Yahu ne farkeder ? Adam sonrasında penaltı vermiş. Atacaksın artık, %95 gol demek...Zaten buraya kadar 1-1 getirmeleri hata. Kasımpaşanın ne iddiası var ? Gelen giden 4-5-6-7 atıyor bunlara
  • macin tum ofsayt pozisyonlarinda yanlis karar veren y.hakem o pozisyonda sahin gozlu kesildi
  • pozisyonu görmedim resim üzerinden yorum yapıcam,

yani geçen sene kendi ceza alanımızda yaşadığımız golle sonuçlanan offsidelarda vücudun merkez ağırlığının geçmesi gerekliliği konuşulurken,
    Geçen senelerde oynanan yanlış hatırlamıyorsam Fenerbahçe maçında kaleci önündeki adamın aktifliği pasifliği tartışılırken bu pozisyonun açık offside olma sebebi siyah beyaz forma giymiş olmaları muhtemelen..

tartıştığım pozisyonun offside olması değil altını çiziyorum açık offside olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bu pozisyonda yukarda yazıldığı gibi bir kural geçerliyse hakemin o an bunu düşünüp ofsayt verdiğini pek sanmıyorum. Attı tuttu bence.
  • biz san verelim hak'kı sen götür ver bizim yerimize hakeme olurmu
    quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Markus Merk de ofsayt dedi zaten. Bir de çok zor bir pozisyon olduğunu 25 yıllık hakemlik hayatında bu tip pozisyonlarda çok az rastladığını söyledi. Yan hakemide bu kararından dolayı tebrik etti. Tabii Beşiktaş taraftarı duygusal davrandığı için çok büyük tepki verdi. Akşam evde izleyince onlarda hakeme hak vermişlerdir.

Beşiktaşlı ve hakeme hak vermek ha ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

pozisyonu görmedim resim üzerinden yorum yapıcam,

yani geçen sene kendi ceza alanımızda yaşadığımız golle sonuçlanan offsidelarda vücudun merkez ağırlığının geçmesi gerekliliği konuşulurken,
    Geçen senelerde oynanan yanlış hatırlamıyorsam Fenerbahçe maçında kaleci önündeki adamın aktifliği pasifliği tartışılırken bu pozisyonun açık offside olma sebebi siyah beyaz forma giymiş olmaları muhtemelen..

tartıştığım pozisyonun offside olması değil altını çiziyorum açık offside olması

Arkadaşım bırakın bu FB muhabbetlerini. Galibiyeti olmayan takıma atamamışsın sen hala hakemler FB yi koruyor derdindesin. Takımının kötü oyununa bak önce. Bu pozisyonda tartışılacak birşey yok. Açık degilmi pozisyon ? Vücut agırlıgı ne alaka..Bobo açık ofsaytta

• o mesajda hakemler onu bunu kolluyor değil, işinize gelince öyle işinize gelince böyle yorum yapmayın yazıyor.
    Açık offsidemış dediğim şey bu işte,
    işinize gelince açılıyor o offside içinize gelince kapanıyor ne hikmetse
    quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

pozisyonu görmedim resim üzerinden yorum yapıcam,

Arkadaşım bırakın bu FB muhabbetlerini. Galibiyeti olmayan takıma atamamışsın sen hala hakemler FB yi koruyor derdindesin. Takımının kötü oyununa bak önce. Bu pozisyonda tartışılacak birşey yok. Açık degilmi pozisyon ? Vücut agırlıgı ne alaka..Bobo açık ofsaytta

• Arkadaşlar bence yanlış yorumluyorsunuz.

Kuralda derki. Sondan 2 rakip oyuncu. Yani kaleciler sütten falan değil.
    Eğer Kalecilerle ilgili özel bir durum olsa idi kuralda bu açık seçik belirtilirdi Kaleci hariç 2 rakip oyuncu daha diye.
    Sanırım burda kafaları karıştıran durum oyuncu denilince genelde kaleci hariç diğer oyunculara oyuncu diye hitap edilmesi.
    Aslında kalecilerde futbol oyununa dahil olan oyunculardır.
    Mesela ileri uçta oynayan oyunculara forvet, kalede duran oyuncuya da kaleci denir. Aslında 11 kişi de oyuncudur..

Burda ofsayt çizgisi Bobo' nun hizasındaki adamdan çekilir. Haa Bobo yinede ofsayttadır değildir bu tartışılır (Bana göre değil)
     Tartışmalara en net cevap (Ofsayt konusu)

• Benim kafam karışmış sanırım..
  • quote:

o mesajda hakemler onu bunu kolluyor değil, işinize gelince öyle işinize gelince böyle yorum yapmayın yazıyor.

Yahu ne işine gelip gelmemesi..FB maçlarını izliyormusun sen ? FB işini ofsaytlara bırakmıyor.
    Sen diger takımlara laf edeceğine takımına, rezil oyununa bak diyorum. Karara birşey diyemeyince, "rakiplere iltimas geçiyorlar, onlarda görmüyorlarda bizde görüyorlar" diye konuşuyorsun...
    Bu sene hangi takıma bariz ne olduda yazıyorsun bunları ?
  • Pozisyon ofsayt.
  • arkadaş ana dilin ne söyle o dilde yazayım, anlaman için..hala aynı şeyi tekrarlıyosun. kötü oyun, dünkü maçı haketmemişiz, hakem hata yapmış değil anlattığım şey..
    yorma adamı
    quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

o mesajda hakemler onu bunu kolluyor değil, işinize gelince öyle işinize gelince böyle yorum yapmayın yazıyor.

Yahu ne işine gelip gelmemesi..FB maçlarını izliyormusun sen ? FB işini ofsaytlara bırakmıyor.
    Sen diger takımlara laf edeceğine takımına, rezil oyununa bak diyorum. Karara birşey diyemeyince, "rakiplere iltimas geçiyorlar, onlarda görmüyorlarda bizde görüyorlar" diye konuşuyorsun...
    Bu sene hangi takıma bariz ne olduda yazıyorsun bunları ?

• Hayranım size ya.

2+2 gibi belli olan bir ofsayt. Konu nerelere geliyor da pozisyonda haklı çıkılmaya çalışılıyor. Yok şu maçta şöyle imiş bu böyle imiş.
    2 yanlış bir doğru etmez. Necati2ye son dakikada yapılan ve verilmeyen penaltı var bu sene mesela. Her takıma hata oluyor.
    Ama bu azime hayranım. Takım 5 tane penaltı kaçırsa, hakem tacı 30 cm. geriden attırdı diye hakemin siyah beyaz formasından bashedilecek neredeyse.

Harika maç yönetti hakem. Ufak tefek hatalar olur. Hakem iyi maç yönetince niye bize hata yapmadı mı oluyor?

Hayır Berbat oynadığın maçta savunmaya çarpıp giren golle berabere yapıyorsun. 90+4te penaltı kazanıyorsun. Ki ona da tartışmalı diyenler var, bence net penaltı o ayrı, penaltıyı atamıyorsun sonra hakemin doğru karar vermesini eleştiriyorsun. Hakikaten numunelik yani.

Geçen sene penaltı kaçma sebebi Bilica idi, Bobo müthiş vurdu Volkan iyi uzandı, ama Bilica kurtardı penaltıyı. Bilica'nın yaptığı delilik, ama penaltıya etkisi yok.

Oscarlık şu performans.

• o karmaşada gol ofsayt diye verilmediyse helal olsun yan hakeme valla
  • işte sorununuz bu,
    sizin baktığınız açıdan dünya doğru öteki açıların yanlışlığını bırakın varlığı bile sözkonusu değil sizin için,

Bilica'dan bahsederken
    oyun kurallarını bilerekmi konuştun?

Beşiktaşlıların o gün tartıştığı şey o pozisyonun kart olup olmadığıydı, kalkar gelir demagoji yaparsınız böyle,

Kazanmak için her yol mübah elbette, 4-5 sezon önce ligi basket ligine çevirilmesine ses etmeyen güruhtan nasıl bir yorum beklenebilirki..

konuşulan şey hakemler değil sizin işinize geldiği yöne esmenizden içimizin bayılmış olması..2 gram objektif olun olamıyorsanızda yorum yapmayın..

yoksa feda olsun size binlerce offside nedir ki

quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine723

Hayranım size ya.

2+2 gibi belli olan bir ofsayt. Konu nerelere geliyor da pozisyonda haklı çıkılmaya çalışılıyor. Yok şu maçta şöyle imiş bu böyle imiş.
    2 yanlış bir doğru etmez. Necati2ye son dakikada yapılan ve verilmeyen penaltı var bu sene mesela. Her takıma hata oluyor.
    Ama bu azime hayranım. Takım 5 tane penaltı kaçırsa, hakem tacı 30 cm. geriden attırdı diye hakemin siyah beyaz formasından bashedilecek neredeyse.

Harika maç yönetti hakem. Ufak tefek hatalar olur. Hakem iyi maç yönetince niye bize hata yapmadı mı oluyor?

Hayır Berbat oynadığın maçta savunmaya çarpıp giren golle berabere yapıyorsun. 90+4te penaltı kazanıyorsun. Ki ona da tartışmalı diyenler var, bence net penaltı o ayrı, penaltıyı atamıyorsun sonra hakemin doğru karar vermesini eleştiriyorsun. Hakikaten numunelik yani.

Geçen sene penaltı kaçma sebebi Bilica idi, Bobo müthiş vurdu Volkan iyi uzandı, ama Bilica kurtardı penaltıyı. Bilica'nın yaptığı delilik, ama penaltıya etkisi yok.

Oscarlık şu performans.

• Geçen sene penaltıyı etkiledi dediler.
    Yoksa Bilica kart görmeliydi.
    Olay o değil.
    Şuna ofsayt değil demek ya cahilliktir ya da fanatikliktir. Yoruma açık değil en ufak şekilde.

BJK'nin sorunu bence çoğu zaman suçu takımdan çok hakemde aramakta.

90+4te penaltı kaçırıyorsun. Hakem yanlış karar verse bile konuşmamak lazım o şartlarda ki yardımcı hakem doğru karar vermiş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.