< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 11 Mayıs 2019; 11:30:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 11 Mayıs 2019; 11:30:57 > |
Fiyatlar normale mi döndü..
la millet bu trollere kaç para ödüyorlar.. adam fiyatlara normal diyor la... atmaca yetiş beni de sizin takıma al... ben de iyi para kazanmak istiyoruum.. Soğana Patatese su gibi para harcayabilmek istiyoruuum.... |
Nerde döndü ya şakamısınız insanları salak mı sanıyorsunuz sen ev geçindiriyor musun sen ?
|
Trol kardeş pazarda da fiyatlar aynı..
Ama siz bilmezsiniz.. bankamatikte hep para vardır size.. |
Şu kadrolu yiyiciye neden birşey anlatmaya çalışıyorsunuz ki, he deyin geçin.
|
Amacsiz trol kardeşim. Asabin bozulduysa ne mutlu bana.. bak yukarda arkadaş koymuş fiyatları..
bu fiyatlar size belediyelerden ödenen maaşlara kıyasla ufak olabilir ama biz halka koyuyor trolcüm. >Diyorum bana da aranızda bi iş bulun ya.. ben de şu fiyatlara normal diyebilmek istiyorum.. Beni de trol yapın, ben de insanca geçinmek istiyorum!!! ![]() |
Seçimin ertesi günü kaldırıldı. Zaten seçim için yapılmıştı. Vergilerle halkı ezen hükümet halkı mı düşünecek Allah aşkına..
|
Bahceli yazın yeriz diyodu aha yaz geldi fiyatlarda düşüşü bırak artış var
![]() |
Hocam varlık kuyruğuna girmekten sıkıldık, hükümetimiz de kaldırdı onları.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 10 Mayıs 2019; 12:12:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 10 Mayıs 2019; 13:47:58 > |