|
Bildirim
|
Tamamen palavra.Geleceğin ölmez mesleği yazılımcılıktır.İşi biliyorsan problemi çözüyorsan peşinden koşan çok olur..
|
Yaziyi yazan kimdir tanimam etmem, soyle bir goz ucuyla baktim. Ben yurtdisina cikmadan once gorduklerimi biraz aktarayim size Turkiye ile ilgili.
Piyasada gercekten cok buyuk bir yazilimci acigi var. Bir cok firmada bulundum, bir cok kez mulakat yaptim. Bu alan nankor bir alandir, surekli calisman merak etmen zevk alman gerekir. Universiteden mezun olunca yazilimci olunmaz veya baska bolumden mezun olup 5 ay dandirik bir kurs alarak yazilimci olunmaz, bana kalirsa hic bir kurs ile yazilimci olunmaz. Mezun ve kendini yazilimci olarak kabullenen cok kisi var, ama bos vakitlerinde ne bir teknik yazi okuyor nede is disinda bir ugrasi var. Kisacasi bu alani is olarak goruyor, dolayisiyla ben bu kisiyi nicin ise alayim? Sonuca baglamak gerekirse, bu alan cok buyuk aciklarin oldugu, ve eger birazcik merakli, problem cozmeye istekli ve hobi olarak gorebilecekseniz kesinlikle pisman olunmayacak bir alan. Ayrica dunyada hic bir meslekte cok kolay bir sekilde haritadan ulke begenerek ben buraya gidiyorum diyemezsiniz, ancak bu yazilimci icin mumkundur. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 10 Temmuz 2017; 6:24:41 > |
|
|
|