Kazalı ve hava yastığı patlamış araçlar toplanırken ,yeni torpido almamak için eski torpidonun üstüne benzer görünümde suni deri kaplanıyor. Ve sonuç Torpidonuzda sonradan kaplama deri varsa benzer olay yaşanabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 4 Haziran 2021; 9:29:8 > |
Tamir edilmiş hava yastığı ve gögüs kaplama sonuç facia!!!

-
-
toplayanlar insaflı airbag direnç atmamışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1-) Video eski
2-) Direnç hava yastığına atılmaz kemer fişeklerine atılır sistemi tamamlayıp tekrar çalışır hale getirme amaçlı.
3-) Tamirli hava yastığı açar fakat işçiliğin çok iyi olması lazım
4-) Tamirli hava yastığının açması için bir önceki kazada zarar gören darbe sensörlerininde değişmesi gerekir.
-
Bir araç Yetkili serviste hava yastığı tamiri görmüş ise güvenilir midir sizce ?
-
Çok pahalıya patlar ama düzgün olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoyBir araç Yetkili serviste hava yastığı tamiri görmüş ise güvenilir midir sizce ?
Yetkili servis hava yastığı tamir etmez direkt değiştirir.
Sürücü tarafı patladıysa yenisi takılır yolcu tarafı patladıysa komple göğüslük değişir yenisi takılır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Malik the Mafia1-) Video eski
2-) Direnç hava yastığına atılmaz kemer fişeklerine atılır sistemi tamamlayıp tekrar çalışır hale getirme amaçlı.
3-) Tamirli hava yastığı açar fakat işçiliğin çok iyi olması lazım
4-) Tamirli hava yastığının açması için bir önceki kazada zarar gören darbe sensörlerininde değişmesi gerekir.
Eksik bir bilgi var hocam direnç kemerlerin yanı sıra sürücü-yolcu hava yastıklarına da atabilir ve airbag ışığı söndürülebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 3 Haziran 2021; 16:36:24 > -
Bir araçta hava yastığı değişim işlemi yapılmış ve bu işlemin yetkili serviste yapıldığı kayıt altındaysa böyle bir aracı almakta sakınca yok diyebiliriz o zaman.
Yetkili serviste yaptıran zaten kaskodan yaptırır. Ne kadar tuttuğuna bakmaz. Bu söylediğim hava yastığı açılıp sigorta tarafında pert edilmeyen araçlar için geçerli tabi.
-
Düppü guccuk takmışlardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 3 Haziran 2021; 17:42:21 > -
Aynı videoyu atmaya gelmiştim gördüm gidiyorum. Airbagi katlayıp yerine sokamayan “çırağın” torbayı delerek takması beni benden alıyor.
Adeta bir başyapıt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crssover -- 3 Haziran 2021; 21:20:23 >
quote:
Orijinalden alıntı: crssoverAynı videoyu atmaya gelmiştim gördüm gidiyorum. Airbagi katlayıp yerine sokamayan “çırağın” torbayı delerek takması beni benden alıyor.
Adeta bir başyapıt.
kaçıncı dakika saniye ?
-
9:17 den itibaren izleyin. Sanat yapıyor mübarek.
Tarcanlar sami tarcan bir röportajında hava yastığı yerine atlet koyduklarını gördüm demişti 😅
-
Aynen öyle. Arkadaş alkollü kaza yaptı tabi alkol olunca kasko karsilamadi. Oda mecbur cebinden yaptirdi yetkilide.quote:
Orijinalden alıntı: Malik the MafiaYetkili servis hava yastığı tamir etmez direkt değiştirir.
Sürücü tarafı patladıysa yenisi takılır yolcu tarafı patladıysa komple göğüslük değişir yenisi takılır.
Alıntıları Göster
Guncel fiyatlarini yazayim size;
Sofor airbag 10.500tl
Yolcu airbag 11.000tl
On konsol 19.000tl
Yeni emniyet kemeri teki 4.000tl
Araç vw golf7.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adamlarin on konsoldaki ince isciligine bak ..
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Aynen öyle. Arkadaş alkollü kaza yaptı tabi alkol olunca kasko karsilamadi. Oda mecbur cebinden yaptirdi yetkilide.
Guncel fiyatlarini yazayim size;
Sofor airbag 10.500tl
Yolcu airbag 11.000tl
On konsol 19.000tl
Yeni emniyet kemeri teki 4.000tl
Araç vw golf7.
Alıntıları GösterAlkolluyken taksi tutup gitse 500TL bile çıkmazdı cebinden.
-
Daha çarptığı tarafin da 40.000tl masrafı cikti. Onu da ödedi. Daha 20 bin civari da deger kaybi cikacak 60 bini bulur karsi tarafin masrafı.quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoyAlkolluyken taksi tutup gitse 500TL bile çıkmazdı cebinden.
Alıntıları Göster
Kendi aracinin masrafi ve deger kaybiyla filan 120-130 bin para cikacak cebinden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Göğüslere suni deri takarken airbag tarafına arkadan cızık atılsa patlarken oradan açılırdı.
Koltuğa kimse oturmuyorsa ve emniyet kemeri takılmamışsa o kısım airbag açmaz bide bunuda belirteyim. Airbag konusu yani bilgilendirmek için yazıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 4 Haziran 2021; 21:19:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
.
En Beğenilen Yanıtlar

zeytinkoy demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Yetkili servis hava yastığı tamir etmez direkt değiştirir. Sürücü tarafı patladıysa yenisi takılır yolcu tarafı patladıysa komple göğüslük değişir yenisi takılır. |
Eksik bir bilgi var hocam direnç kemerlerin yanı sıra sürücü-yolcu hava yastıklarına da atabilir ve airbag ışığı söndürülebilir. |
Benzer içerikler
- kontak kapalıyken klima çalışır mı
- liqui moly 10w40 mos2 yorumlar
- 800.000 tl alınacak en iyi araba 2025
- kontrolsüz kavşak kazalarında kusur
- egea cross 1.4 kronik sorunlar
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- nissan qashqai e-power fiyat
- silence s04
- kia ev6 menzil
- nio et9 türkiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X