Şimdi Ara

Tam Donanımlı 2012 Model Philips 9607-9707 Geliyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bekleyişlerden sonra Philips'in amiral gemisi olan 9 serisiyle alakalı bilgiler PDF formatı olarak yabancı teknoloji sitelerine sızdı arkadaşlar ve bunu hemen sizlerle paylaşmak istiyorum.

Philips üreticisi TP Vision’ın Rusya kolu tarafından sızdırılan PDF dokümanı 46 inç ve 60 inç’lik 9607 ve 9707 modelleriyle ilgili detaylar içeriyor. Televizyonlar aktif 3D gözlük, mikro karartma sistemi ve ekran yansıtmasını azaltan özel Moth Eye filtreleme sistemi gibi özellikler barındırıyor.

Her iki model de Philips ile LG arasında kurulan işbirliği sonucu hayata geçirilen ve açık, standart bazlı uygulamaların üstünde çalıştığı platformun avantajlarından yararlanacak Smart TV Premium ile birlikte satılacak. Ayrıca bu TV’leri Wi-Fi üzerinden akıllı telefonlar ve tabletlerle kontrol etmek mümkün olacak. Kullanıcılar TV’yi mobil cihazlarla kontrol etmenin yanı sıra ikisi arasında video akışında da bulunabilecek.

Philips’in bu TV’leriyle ilgili daha fazla detayın eylül başında düzenlenecek IFA’da verilmesi bekleniyor.

Tam Donanımlı 2012 Model Philips 9607-9707 Geliyor  !!!

Teknik Özellikler

1920*1080

3D Max

1200 Hz Perfect Motion Rate Sistem

Perfect Pixel HD İşleme Teknolojisi

Wifi

İnce Tasarım

Tam Donanımlı 2012 Model Philips 9607-9707 Geliyor  !!!

• Kumanda çok güzel ya :)

Kumandanın arkası klavye, böylece televizyonda yazı yazmak artık çok kolay olacak.Ve kumanda hangi yüzünün yukarda olduğunu anlıyor, alttaki tuşlara yanlışlıkla bassanız bile işlevsiz oluyorlar. Öte yandan bildiğimiz kızıl ötesi yerine, radyo frekansı kullanılıyor.Yani artık kumanda, televizyonu görmek zorunda değil.Mutfaktan, yatak odasından, banyodan her taraftan tvmizi kontrol edebileceğiz ve bildiğim kadarıyla ilginçtir ki bu teknoloji kumanda pilinin ömrünü 3-4 kat uzatıyor.

Benim en çok sevdiğim özellik wireless üzerinden ekran paylaşımı.Elinizde ipad var, odanıza gitmek zorundasınız giderken televizyon görüntüyü otomatik olarak ipad e aktarıyorsunuz, izlemeye devam ediyorsunuz yeter ki aynı ağa bağlı olun. Deli bir şey. bu olay samsungda da var ama tabii ki kimsede olmayan galaxy tabletleri için, philips burada bir adım önde açık ara pazar lideri olan tablete hitap ettiği için.

• quote:

Orijinalden alıntı: drknss1903

Kumanda çok güzel ya :)

Kumandanın arkası klavye, böylece televizyonda yazı yazmak artık çok kolay olacak.Ve kumanda hangi yüzünün yukarda olduğunu anlıyor, alttaki tuşlara yanlışlıkla bassanız bile işlevsiz oluyorlar. Öte yandan bildiğimiz kızıl ötesi yerine, radyo frekansı kullanılıyor.Yani artık kumanda, televizyonu görmek zorunda değil.Mutfaktan, yatak odasından, banyodan her taraftan tvmizi kontrol edebileceğiz ve bildiğim kadarıyla ilginçtir ki bu teknoloji kumanda pilinin ömrünü 3-4 kat uzatıyor.

Benim en çok sevdiğim özellik wireless üzerinden ekran paylaşımı.Elinizde ipad var, odanıza gitmek zorundasınız giderken televizyon görüntüyü otomatik olarak ipad e aktarıyorsunuz, izlemeye devam ediyorsunuz yeter ki aynı ağa bağlı olun. Deli bir şey. bu olay samsungda da var ama tabii ki kimsede olmayan galaxy tabletleri için, philips burada bir adım önde açık ara pazar lideri olan tablete hitap ettiği için.

I pad' im yok ancak Tv deki görüntüyü başka bir odadayken önündeki ekrana aktarabilmek çok güzel olsa gerek. PDF formatında yüzeysel bilgiler bu şekilde.Eylül de tam olrak ne olduğu belli olacak. Birde şunu söyleyeyim panelin çok ince olacağı söyleniyor.Bende Samsung kadar ince olup olamayacağını açıkçası çok merak ediyorum.

Saygılar

• ofofofofofof her zaman şu philipsin 9 serilerine bayılmışımdır gerçekten çok iyi serileri.Zaten ödüllüdür 9 serileri ve sharp paneller kullanılıyor. Ayrıca şu Perfect Pixel HD 2 falan bekliyordum yeni cihazlarda.
    Bu hafta 6*** serileri elmize ulaştı yanında qwerty kumandaları mevcut 9 daki gibi.Bence 9 serisine özel kumanda yapılsaymış daha iyi olucakmış.Kumanda berbat gözüküyor neydi o eski 9664 lerin kumandaları hey gidi hey.Hi end üründe 50 liralık kumanda koyuyorlar çok saçma. ayrıca ambilight ? atlanmış sanki yine ambilight Xl la gelir :)
    Merakla beklediğim model 9707 bakalım 15.000 fiyat seviyesindemi olucak
    XFX RX 6800XT MERC 319||SAMSUNG QLED 27''G7 ODYSSEY 240HZ 1ms|| Lian Li O11 Dynamic EVO White||ROG B550-A GAMİNG||CORSAIR 32GB WHİTE Dominator Platinum RGB||CORSAİR HX850 80PLUS PLATİNİUM||PHANTEKS WHİTE EXTENSİON CABLE KİT||SAMSUNG 1TB EVO 980 M2 NVME SSD||TECHNİCS RPDH 1200 Dj HEADPHONE||Corsair Void Elite white Gaming Headphone||Razer Mamba Elite||Corsair K70 MK2||DXRacer RED DX-OHFE08
  • Ben 8007 serisini inceledim,bana kalırsa o bile amiral gemisi denebilir mükemmel bir cihaz çıkartmışlar.merak ettigim 9 serisinde uwand Smart tv sistemini kullanacakmı Philips.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Philips televizyonlar, üstün performanslı ve çevreci özellikleriyle EISA ödüllerinde geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da önemli ödüllere layık görüldü. EISA jürisi, 2012-2013 yılı Avrupa’nın En İyi LCD Televizyonu olarak Philips 46PFL9707’yi seçerken, çevreci teknolojisiyle Philips 55PFL6007 modelini ise 2012-2013 yılı Avrupa’nın En Yeşil Televizyonu ilan etti.

link

• kRAL ÇIKAR ÇIKMAZ ÖDÜLE LAYİK GÖRÜLDÜ
    XFX RX 6800XT MERC 319||SAMSUNG QLED 27''G7 ODYSSEY 240HZ 1ms|| Lian Li O11 Dynamic EVO White||ROG B550-A GAMİNG||CORSAIR 32GB WHİTE Dominator Platinum RGB||CORSAİR HX850 80PLUS PLATİNİUM||PHANTEKS WHİTE EXTENSİON CABLE KİT||SAMSUNG 1TB EVO 980 M2 NVME SSD||TECHNİCS RPDH 1200 Dj HEADPHONE||Corsair Void Elite white Gaming Headphone||Razer Mamba Elite||Corsair K70 MK2||DXRacer RED DX-OHFE08
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakalım takibe devam,en iyi telefon ödülü Samsunga en iyi tv ödülü philipse gitmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

Arkadaşlar bu tv le ilgilenen var ise size kötü bir haberim var.Philips bu cihazı sadece 3 ülkede satışa sunucakmış.Bunlardan 1 tanesinde biz yokuz. Yani göremiyeceğiz

Bence hayatlarının hatası olur,en azından belli bir adette gelmesi lazım.turkiyede geçtiğimiz senelerde 9 serisi kullananların cogu yeni tv olarak yine 9 serisi alıyor.kaldiki eisada en iyi tv ödülü almışlar prestij İcin bile gelecektir.

Orijinalden alıntı: eternity

quote:

Arkadaşlar bu tv le ilgilenen var ise size kötü bir haberim var.Philips bu cihazı sadece 3 ülkede satışa sunucakmış.Bunlardan 1 tanesinde biz yokuz. Yani göremiyeceğiz

Bence hayatlarının hatası olur,en azından belli bir adette gelmesi lazım.turkiyede geçtiğimiz senelerde 9 serisi kullananların cogu yeni tv olarak yine 9 serisi alıyor.kaldiki eisada en iyi tv ödülü almışlar prestij İcin bile gelecektir.

Öyle duydum ben.Getirmezler yani çok alt seviye cihaz çıktı bu sene çünki...
    alınabilecek en iyi cihaz bence anlamıyorlarmı artık ne diyeyim.
  • quote:

Philips zaten bir tek avrupa pazarında var.9 serisi tr de çok pahalı olduğundan getirmeyebilir ama yinede hata eder.zira philin ürünleri farklı ülkelerde de muadil ürünlere kıyasla pahalı.getirmeme sebebini açıkçası bende merak ettim.

Saygılar
  • Geliyor arkadaşlar, şu an philips türkiye 9706 stoklarını eritiyor 4000 liraya kadar düştü, ama 9707 nin giriş fiyatı 7500 lira seviyelerinde olacak.
    Intel i7 - Viewsonic VP2468A - Sapphire HD7850 - 55W905A - TechniSat Digicorder - Fidelio BDP/9700 - Souncore Liberty Pro 3 - M52 5G - 2013 Fluence Icon EDC - 2011 Meriva B Cosmo 1.3 ecoFlex - 2019 Captur Icon EDC
  • Tasarım açısından bakıyorum da çok basit geldi bana kasa. Premium diyeceğim bir albenisi var gibi gelmedi bana. Bir de şu gri renkten vazgeçmeli philips, gri çerçeve göz alıyor rahatsız ediyor, en güzeli sıfır çerçeve, olmuyorsa siyah çerçeve. Sony' nin monolith tasarımından sonra hiç bir kasayı beğenemiyorum artık.
  • Bu tvler çabuk bitti piyasada sanırım

Philips yeni serileri desigline olarak çok farklı olacak görünüyor fuarlarda görebildiğim kadarıyla gelen maillerdede takip edebildiğim kadarıyla biz görürmüyüz :( bilmiyorum ama şimdilik 9705 yetiyorda artıyor :)

http://tv.pclubblog.com/2013/03/televizyon-tasarimiyla-ilgili-bildiginiz-her-seyi-unutun/
    Olacak İş Değil
  • 9XXX serisi bu sene yok mu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.