Şimdi Ara

6198/6000/7000 serisi philips akıllı kumanda sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
21.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6198 kullanıcısıyım.. Akıllı kumandanın klawye kısmını tv algılarken kanal değiştirme kısmı algılamamakta. piller bitiktir diye değiştirdim ama sonuç aynı. bu tarz bir prblem yaşamış olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 27 Ekim 2013; 19:24:27 >

• ???
  • 6877 var. kumandası çalışmıyor kaç gündür. ne bir alternatif kumanda programı buldum pc için nede çakma bir kumanda. servisde taklacıymış. kumandanın aksesuar olduğunu bu nedenlede garanti kapsamında olmadığını öne sürüp ücret talep ediyorlarmış (yersen). umarım banda aynı muhabbeti çekmezler yoksa çok pis sararım pilipse
  • android telefonunuz var ise philips remote diye program var. tvnize wireless ile kumanda edebiliyorsunuz yada tvniz evdeki internete bağlı isehttp://www.netdata.be/tv/ bu link vasıtası ile tvinizi kontrol edebiliyorsunuz.. ben 15 gün kadar bu şekilde idare ettim.

Gelelim tv kumandasının değişimine... servisin taklacı olması pek mümkün değil.. çünkü yetkili servis sayısı zaten çok az.. ben üsküdarda belediyenin hizasında bulunan servisden kumandayı hemen değiştirdim. Belki kumanda ellerinde olmaz o vakitte fabrikadan siparişini veriyorlar zaten.. yani servise giren çıkan yokki taklacılık yapsınlar.. kumandayı kırmadığınız sürece garanti kapsamında değiştiriyorlar..

• dewr kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Benim kuzenim yaşamıştı kumandasında sorun fakat servise gittiğinde hallettiler yenisiyle değiştirdiler eğer garanti süren bitmediyse değiştirirler.
  • Philips 50pfk6510 kumanda arıza verdi. Çalışmıyordu. Servisi aradım. Televizyonun arkasındaki açma kapama düğmesine basılı tutmamı, ekranın alt köşesinde "kumanda eşleştirme" yazısının geleceğini o yazı gelince kumandaya mavi ve kırmızı düğmeleri aynı anda basması söyledi. Söylediği gibi yaptım kumanda düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg bu konuda başarılı.Akıllı kumanda 100 den fazla düşmüştür 60-70 cm den parkeye ufak boya kalkmaları dışında hiçbir problem yok.Kumanda ne zaman bozulursa gidip yenisini alacağım internette 150 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.