Şimdi Ara

Bluetooth Özelliği Olmayan TV'ye Bluetooth donanımı ekleme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Forumda konuyla alakalı bir başlık bulamadığım için yeni konu açmak durumunda kaldım. Umuyorum ki konu hakkında bir çoğunuzun net bilgisi vardır. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok memnun kalıcam. Bende 4k eski bir Samsung TV var fakat bluetooth özelliği yok. Bu sebeple gece hanım uyurken falan kablosuz kulaklık ile TV'ye devam edemiyorum malesef. İnternette biraz araştırdım ama pek emin olamadım. Bluetooth adaptörler ile bu sorunu kolayca halledebilirmişim sanıyorum.

Bu adaptör nasıl birşey? kurulumu vs. zorlar mı ? Nereden elde edebilirim ?

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım yazarlarsa cok sevinirim.

• Hocam usb bluetooth adaptörler var veya tvnizde aux çıkışı varsa aux bluetooth cihazlar var usb bluetooth adaptörler eski cihazlarda çalışmamam ihtimali yüksek alır usb girişine takarsınız hiç tepki alamayabilirsiniz aux bluetooth dönüştürücüde ise hata yapamanız lazım aux in değil aux out olan modeli nadirdir.

İyisi mi bir android box alın geçin bence en pratiği o olur.

Son olarak android box tam olarak ne işe yarıyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam android box nedir bir araştırı stick olan modeller var kutu şeklinde olanlar var bütçenize göre bakın.Optic output olayına fln girmeye hiç gerek yok android box ile aynı paralara gelir gereksiz olur.

Farklı cihazlara bakabilirsiniz bu cihazlar tvnize android özellikler kazandırır wifi blutooth bağlarsınız netflix amazon prime film dizi internet yani eski tvler için çok iyi oluyor.

• Şöyle cihazlar var. Bu cihazı alıcı veya verici olarak kullanabiliyorsunuz.

Sizin senaryoda beyaz kırmızı kabloları TV ye takıp TX modunda çalıştırıp kulaklığınıza bağlayacaksınız.

Eğer isterseniz RX modunda iken kırmızı beyaz kabloları bir ses sistemine bağlayıp bluetooth ile müziği ses sisteminden açabilirsiniz.

Aliexpresste vs. daha gelişmiş cihazlar da mevcut.

www.hepsiburada.com
    Sunshinee Bluetooth 5.0 Verici Alıcı 2'si 1 Arada Bluetooth Fiyatı
    https://app.hb.biz/SoolGgw0nPuf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 29 Mart 2025; 17:38:57 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.