Şimdi Ara

Taksiciler kızgın 😡: 'İstanbul'un taksiye ulaşamamasının tek sorumlusu İmamoğlu' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
10.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Bu mesaj silindi.

Saldırı falan yok. Yanlış olan nüfusu 4 katına çıkan şehrin hâlâ ayni taksi sayısına sahip olmasıdır. Bunun tersini ancak plaka sahipleri savunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt

Hiç değilse işi bilen adam için Müşteri memnuniyeti %100

• uber de tüm ülkeye gelmeli

• İmamoğluna helal olsun kimse İstanbul'da taksici ile uğraşmak istemez ama adam öttürüyor hepsini iyide yapıyor adam olsunlar önce , her gün turistten 200 Euro isteyen haberi var her gün taksici trafik terörü haberi var alayı ipsiz sapsız

• Türkiye’de sağ ve sol görüşlülerin birleştiği tek konu taksi konusudur. taksiciler ne kadar zorda kalırsa o kadar mutlu oluyoruz. taksicilerin karşısında kim varsa elleri öpülesi insanlardır. taksicileri taksiciler dışında savunan hiç görmedim. taksicileri şikayet etmekten çekinmeyiniz.

• ulaştırma bakanlığıyla çözülmez bu durum taksi bakanlığı kurulsun   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 21 Ağustos 2021; 9:34:40 >
  • Gecen Uskudardan taksiye bindim. Motor iskelesinden, dedim yolda finansbank gorunce durursun ustumde para yok. Tam karadeniz siveli bir sofor. gumus yuzuk,osmanli tugrasi..

Yol boyu ona buna kufur ediyor falan. Dedi ki, pos cihazi var arabada kartla odersin. Indim 45 tl tuttu baktim 55 cekiyor. kart komisyonu diyor.

boyle serefsiz suruculere sahipler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksicilerin ne kadr sevmesekde Plaka sahıplerı degılde Taksı şöförlüğü yapıp bıu işten ekmegını kazananlar Cok zor şartlar altında çalışıyorlar bu meslekde durüst olursan aç kalırısın Plaka sahıbıne para kazandırmak ıçın adamlar sanki yarış halındeler.Kazandıkları paranın bellı bır lımıtını oyle veya bu sekılde cıkartacaklar.Durum boyle olunca halıyle her turlu yolu denemek zorunda kalıyorlar.Bu duruma cozum olrk aynı Toplu taşımada oldugu gıbı taksi taşımacılıgın Beledıyeye gecmesı gerektıgını bu sekılde Istanbulluya gercek hızmetın gelecegıdır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eryıl34 -- 22 Ağustos 2021; 10:41:57 >
  • Geçen ay Nişantaşı’nda aracımı çektiler, abartısız söylüyorum 45 dakika taksi aradım otoparka gidebilmek için. En son bir taksi durağına rica ettim de götürdüler sağolsun, yoldan geçenlerin hiçbiri durmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Kardeşim genelev diye aşağılama, hor görme. En azından paranı verip karşılığını alıyorsun. Baştan fiyat neyse o. İş bittikten sonra seni dolandırmıyorlar. İşini yapmadan önce din, Allah, kitap diyip, iş bitince tarife değişmiyor.

Hizmet almak istediğin zaman, genelevde kabul edilme oranın taksiye kabul edilme oranından daha yüksek. Taksicilerin çoğu şu an Arapları gezdirme derdinde. Ama geneleve gidersen Türksün diye burun kıvırmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 21 Ağustos 2021; 11:11:10 >

• Taksiciler bukadar ağlıyorsa taksici esnafı artık suriyeli ve afganlılar olması gerektiğini düşünüyorum. mesela amerikada nasıl çoğunluk hintli bizde de buna evrilmeli.

özellikle istanbulda trafik aşırı fazla (yapacak bişey yok) çoğu da götürmek için değil de geri dönüşleri düşündükleri için isyan ediyor. trafikte geçen her süre taksici esnafı için zarar demek.

mesela büyük şehirler hariç (özellikle istanbul hariç) küçük il ilçelerde taksicilik iyi kazandırıyor. ve güzel meslek.

Ek: (siz bakmayın aslında istanbuldada iyi kazanıyorlar, müşteri sıkıntısı yok, taksimetre ücreti 100lira olsa, 200 olsun diye isyan ederler.)

• quote:

Orijinalden alıntı: yelloha

Akşam saat 7 8 den sonra Eminönü sahilin oraya gıdın 20 tane taksi boş duruyor.Hiç biri yolcu almıyor bilerek Taksim'e gitmek ısteyen turiste 100tl çekıyorlar. Kabul eden olursa gitmekteler.Türk gelirse moladayız diyip almıyorlar.Taksicilerın %80 para göz sehtakar olarak bakıyorum.İmamoğlunun taksi projesini destekliyorum

Teknolojiyle idare etmek lazim hocam. Uber vardi ne guzel kapatildi. IBB'nin de boyle bir uygulama cikartmasi lazim. Oradan gelen datayla kimin ne yaptigi belli olur

App kullanmayan keko taksiciler de yoldan musteri toplamaya calisir anca

• winwin35 kullanıcısına yanıt

Ne alt yapı var ne üst. Bakın bakalım ülkede hangi sistem düzgün yürüyor. Sağlık? Eğitim? Ulaşım? Ekonomi?

İnsanlar bile (forumda gördüğünüz gibi) birlik olacağına birbirini öldürme peşinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 21 Ağustos 2021; 14:37:5 >
  • Başıma gelen 2 olayı yazayım siz anlayın bu taksici milletinin ne olduğunu:

-Birinde hastamız var. Hastane yakında ama kadın yaşlılık nedeniyle yürüyemiyor. Taksiyi çevirdim kem küm etti ama aldı annemle ananemi. Ben gitmeyeceğim için onlar binerken indim. 1.5 2km yolu gidene kadar demediğini bırakmamış. Yok ben gidemem, niye aldım ki, benim arabam arızalı. En çok da benim arabam arızalı yalanına sinir oldum. Araban arızalıysa ben işaret edince neden duruyorsun? Bir diğerinde de bu sefer yol uzun diye laf yedim. Karşıya geçeceğim elimde kasayla. Bindim yeri söyledim. Ya durak bana neden karşı olduğunu söylemiyor bilsem gitmezdim. E nereye gideceksiniz abi siz? Uber bunların tepelerine binmeden bunlar akıllanmaz.

Şu konuda haklılar: Biz şu kadar birim para verip taksi plakası aldık iş yapmak için ama über geldi bizim gibi taksi plaka almadan iş yapıyor. Kardeşim o zaman siz de kem küm etmeden insan taşıyın. Verginizi kazancınız üzerinden ödeyin. Eğer km ücreti düşük geliyorsa satın plakanızı asgari ücretle bir işe girin. Çünkü ne zaman laf oraya gelse "asgari ücret iyi ama insanımız nankör" demeye getiriyorsunuz lafı. İmamoğlu'nun sonuna kadar arkasındayım.

• taksiciler kadar ........ bir meslek grubu daha var mı ?

vallahi yetkili olsam hepsini tek tek .......

istanbula geldik 7 tane ...... cocugu önümüzde durdu türkçe konuştugumuz icin bizi almadılar, silah olsa vururdum o kadar kızdım

artık tövbe ne istanbula gelirim ne bu ......çocuklarının eline düşerim....

• quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Size herşey çok kolay geliyor dimi klavyenin başında taksiciye beddua okumak, hakaret etmek. Biz her sabah işe çıkarken acaba bugün kaza yaparmıyım, gaspa uğrarmıyım, dengesiz biri tarafından tacize uğrarmıyım, bir trafik magandası tarafından kurşunlanırmıyım vs. düşünerek ailemizle sözlü olmasada gözlerimizle helalleşip işe çıkıyoruz. Sizler ise siyasi güdülerle bizim dediğimiz niye olmadı inadıyla hakaretler savuruyorsunuz. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun çünkü şehrin başka derdi kalmamış, herkes püripakmış gibi.

https://twitter.com/KiyasettinTelli/status/1428406497692819460?s=19

Not: az çok trolleri tanıyorum. Troll sorularına ve hakaret içeren sorulara cevap vermeyeceğim. Adam gibi soru soranın başımın üstünde yeri var.

TURBO Sen misin?

ekşisözlük'de taksicilerle ilgili meşhur bir başlık var. bildin mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.