Şimdi Ara

Takoz koymadan aracı lifte almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Peugeot 308 2019 model aracıma kışlık lastik taktırmaya gittim. Aracı lifte aldılar ancak herhangi bir takoz vb koymdılar. Sordum böyle zarar vermez mi ezip bükmez mi diye birşey olmaz dediler. Hiç içime sinmedi

şu videodaki gibi kaldırdı aracı

https://www.youtube.com/watch?v=0NdwBFi3oxY

yani bir sorun olur mu bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basınç alanı büyük olduğu için pek bir şey olmaz. Takoz yumuşak ama onunda yüzey alanı düşük. (arabayı kriko ile kaldırınca emin olun bundan daha çok zarar veriyordur.) Burada da tüm yükü (videoda) 10 cm takoz alanı yerine 1 metre boyunca taşıyor. Takoza binen yükün onda biri kadar yaklaşık bir yük birim başına düşüyor. Merak etmeyin önemli bir şey yoktur. En fazla çizik vardır. Orası burası zarar görmüştür diyenlere bakmayın.
  • olmaz

• Marşpiyellere zarar vermiş olabilir. Takozsuz kaldırtmamak lazım.

• star scream S kullanıcısına yanıt

Aracın kritik yürüyen aksamlarına bir zarar verir mi acaba

• artık çoğu yerde bunlar var daha iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şasi kaymıştır.

• hocam salıncaklara bi baktırın zarar görmüş olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstüne atılan korozyon önleyici boyası atmış olabilir

Kesinlikle bi kontrol ediniz ordan çürüme başlarsa yürür gider yazık daha 3 yıllık araç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bijonları sıkarken janta zarar verdikleri için lastikçi değiştirdim. Beş yıldan beri aynı yerden lastik alıyoruz. Şirket hariç üç set lastik aldık. Her defasında takoz kullanarak lifte alıyorlar. Bijonları "target" Takoz koymadan aracı lifte almak  olarak görmüyorlar.

• Basınç alanı büyük olduğu için pek bir şey olmaz. Takoz yumuşak ama onunda yüzey alanı düşük. (arabayı kriko ile kaldırınca emin olun bundan daha çok zarar veriyordur.) Burada da tüm yükü (videoda) 10 cm takoz alanı yerine 1 metre boyunca taşıyor. Takoza binen yükün onda biri kadar yaklaşık bir yük birim başına düşüyor. Merak etmeyin önemli bir şey yoktur. En fazla çizik vardır. Orası burası zarar görmüştür diyenlere bakmayın.

• Aracıma coil taktırmak için bilindik bir servise gitmiştim, adamlar lap diye kaldırdı aracı, sağ sol marşpiyellere zarar verdi, adam söylüyorum bir şey olmaz diyor, sıfır jantları tekere bir takışı var evlere şenlik, sonuç olarak tartışma çıktı kaçınılmaz. Direk söyleyin gavur malı değil, ben umursamaz tavırlı şerefsizlerden nefret ediyorum.

• Takoz koymadan aracı lifte almak

gerekli malzemeler...

- azıcık özen + resimeki plastik kaucuk tampon

- temiz işçilik

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi bu aracın altında boydan boya uzanan bir sac levha var. Ben serviste baktığımda takozları bu levhaya hizalıyorlardı. Bu levhanın yalnızca belli noktaları mı kaldırmaya dayanıklı yoksa tamamı boydan boya dayanır mı? Bu levha ile marşpiyel arasındaki bağlantı nedir?

• hocam aracın altına karton,örtü falan serip gir bi bak. gözle görülen hasar var mı yok mu onu sen görürsün. bize boşuna soruyorsun.

• Bazı liftler plastik oluyor kaldıran yeri belki öyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 20 Kasım 2022; 0:59:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçların altını da yolda bir şeylere çarpma ihtimali olduğu için kullanıcıların mühendisler genelde en alçak noktayı dayanıklı yapıyorlar. Ona dayanarak söylüyorum. Telefon kamerası ile kontrol edin. Eğilmekten daha kolay olur.

• Boyaya( pütüre) zararı olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marşpiyel altında dik önden arkaya dik bir çıkıntı var.Lift o çıkıntıya oturuyor.Çift katlı sağlam bir sac.Benim araca takılı olan kriko aracın altından kaydı.Kriko yamuldu o çıkıntı yere birsey olmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.