Şimdi Ara

TAKIMLARI DÜŞÜRMEZENİZ AVRUPA YA GİDEMEZSİNİZ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen: "Platini ile konuştum, 'Takımları düşürmezseniz, Avrupa'da yer alamazsınız'' dedi.

Hüseyin Doğru - Kamuoyu tarafından siyasi kimliğinin yanı sıra sportif kişiliği ile de tanınan eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, "Platini ile konuştum, ’Takımları düşürmezseniz, Avrupa’da yer alamazsınız’ dedi" uyarısında bulundu.

Özellikle son dönemde farklı spor dallarındaki organizasyonlara katılarak "sporcu" yönünü ön plana çıkaran ve sosyal projelere destek veren Tüzmen, AA muhabirine, spor yapamadığı zaman kendisini adeta "suçlu gibi" hissettiğini söyledi.

HABER DOĞRU BEYLER İSTEYEN ARAŞTIRSIN

FANATİK

• Basının gazı işte. :) Şuanki yaptırımlar çok yetersiz. Puan silme olursa da hiçbir problem çıkmaz Avrupa açısından. Gaz versinler bakalım.

GS şampiyon olursa bu seneden puan silecekler. Bu da benim duyumum olsun.

Orijinalden alıntı: solidfb

Basının gazı işte. :) Şuanki yaptırımlar çok yetersiz. Puan silme olursa da hiçbir problem çıkmaz Avrupa açısından. Gaz versinler bakalım.

Zaten bilinen bir şey hocam bu.
  • quote:

Basının gazı işte. :) Şuanki yaptırımlar çok yetersiz. Puan silme olursa da hiçbir problem çıkmaz Avrupa açısından. Gaz versinler bakalım.

Bunu bilmeyen mi var?

bu sene fenerbahçeyi şampiyon yapmak istemeleri belli şike sürecinde her zaman varsa birşey ceza verilsin yaptırım olsun diyen galatasarayın 4 büyük koalisyonu bozduğu düşüncesiyle şampiyon olamamasını sağlamak .zaten play off sistemi sene başında bunun için yapıldı galatasarayın açık ara lider bitireceği aşikardı. trabzon çok adam kaybetti beşiktaş ve fenerbahçede bu süreçle uğraşırken galatasaray aradan sıyrılıp almasın diye yapıldı bu düzen. kim ne derse desin bence bu senenin şampiyonu galatasaraydır kadıköyde sonuç ne olursa olsun.. 2 gün sonra avrupadan yaptırım gelirse takımlarınızı yollamayın diye o zaman göreceğiz uefa ve süper kupayla avrupada Türk takımlarının isimlerini duymaya başladık 2002de dünya 3ncüsü olarak tavan yaptık ama bu süreçte resmen dibe vurduk. eğer ceza verilmezse sonuçlar bu olursa o zaman hiç bir fenerbahçeli bana yaptıklarını savunmasın bu ülke için birşeyler yapıyoruz demesinler evet yapıyorlar ama zarardan başka birşey değil..

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

• Oo biliyorsanız sorun yok. :)

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

bu sene fenerbahçeyi şampiyon yapmak istemeleri belli şike sürecinde her zaman varsa birşey ceza verilsin yaptırım olsun diyen galatasarayın 4 büyük koalisyonu bozduğu düşüncesiyle şampiyon olamamasını sağlamak .zaten play off sistemi sene başında bunun için yapıldı galatasarayın açık ara lider bitireceği aşikardı. trabzon çok adam kaybetti beşiktaş ve fenerbahçede bu süreçle uğraşırken galatasaray aradan sıyrılıp almasın diye yapıldı bu düzen. kim ne derse desin bence bu senenin şampiyonu galatasaraydır kadıköyde sonuç ne olursa olsun.. 2 gün sonra avrupadan yaptırım gelirse takımlarınızı yollamayın diye o zaman göreceğiz uefa ve süper kupayla avrupada Türk takımlarının isimlerini duymaya başladık 2002de dünya 3ncüsü olarak tavan yaptık ama bu süreçte resmen dibe vurduk. eğer ceza verilmezse sonuçlar bu olursa o zaman hiç bir fenerbahçeli bana yaptıklarını savunmasın bu ülke için birşeyler yapıyoruz demesinler evet yapıyorlar ama zarardan başka birşey değil..

Fenerbahçe şampiyon yapılmak istense yapılırdı. Playoffta sizin lehinize daha fazla hakem hatası var. Kasıtlı demiyorum, denk geldi.

Ayrıca suçsuz takımlara ceza gelmez. Suçlu takımlar uzun süre men edilir Avrupa'dan.

Galatasaray'ın açık ara lider bitireceği aşikar değildi. Yeni bir takım kuruldu. Beşiktaş ve Trabzonspor gibi 2 rakip, kadrosu güçsüzleşmiş olsa da oturmuş kadroya sahip bir Fenerbahçe vardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Fenerbahçe şampiyon yapılmak istense yapılırdı. Playoffta sizin lehinize daha fazla hakem hatası var. Kasıtlı demiyorum, denk geldi.

Ayrıca suçsuz takımlara ceza gelmez. Suçlu takımlar uzun süre men edilir Avrupa'dan.

Galatasaray'ın açık ara lider bitireceği aşikar değildi. Yeni bir takım kuruldu. Beşiktaş ve Trabzonspor gibi 2 rakip, kadrosu güçsüzleşmiş olsa da oturmuş kadroya sahip bir Fenerbahçe vardı.

çok adam kaybettiniz sene başında sow yoktu. ziegler yoktu yobo nun alınacagı belli değildi. play off onlar geldikten sonra çıktı ./sow hariç) ayrıca şampiyon yapılmak isteniyor zaten tek fark hem digitürk kaybettiği paraları kazanıyor hem de galatasaray attığı 9 puanlık farkın önce 5e düşürülmesiyle daha sonrada gerek hakem gerek şanssızlık gerekse de beceriksizlik yüzünden 1e düştüğü belli.ben burda şampiyonluk gitti diye yazmıyorum . kadıköyde şampiyon olacağız benim inancım tam. eğer uefa ceza vermezseniz milli ve kulüp olarak hiç bir organizasyonda Türkiyeyi görmeyeceğiz dedi.Yani genel olarak kapsıyor suç işleyen takım değil. kurunun yanında yaşta yanıyor..

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

• Hakem yüzünden 1'e düşmedi. 1 oldu.

GS lehine daha fazla ve skor değiştirici hatalar oldu.

Azcık tarafsız bakın yahu.

Bu sene hakem bahanesi kullanırsanız gülünür sadece.

UEFA da öyle bir şey demedi. Basına inanıyorsan UEFA iç işlere karışmaz da dendi basında. Ki daha akla yatkın.

Hakem yüzünden 1'e düşmedi. 1 oldu.

UEFA da öyle bir şey demedi. Basına inanıyorsan UEFA iç işlere karışmaz da dendi basında. Ki daha akla yatkın.

Hangi maclarda olmus yazsana ?
    Bjk macindaki hadi ofsayt olayi peki Ts macinin son dakikasinda verilmeyen penalti. öbür maclarda zaten bir halt olmadi
  • uefa deseki takımlara ceza vermezsen ben sadece senin milli takımına ceza vereceğim 5 sene boyunca hiçbir turnuvaya katılamayacak, hemen kabul ederler böyle garip bir yönetim var tepemizde.

Tamam anlıyorum takımı düşürsen sıkıntı olacakta ver eksi puan kurtul işte uefa belasından bundan bile neden korkuyorsun anlamıyorum.Maa ayarlamıştı tüm düzeni bunun için playoff bile çıkarttı :) hani eleştirmek biryana yaptıkları cezayı minimum düzeyde vererek bu işten sorunsuz yırtmaktı, merak ediyorum bunlar nasıl yırtacak.Amma karın ağrısı yarattılar.Burda millet birbirini yiyorsada sorumlusu bunlar, dışarıda takımlar birbirini yiyorsada sorumlusu bunlar.Birşeyler görülüyor saklamanın esprisi yok ver işte makul seviyede cezayı enazından şu çileden kurtul.

Konuya gelirsekte uefanın yapacağı şu olur tamam sen içerde napıyorsan yap ben şu şu işleri yaptığı belirtilmiş takımları 3-5 sene avrupaya almıyorum der biter.Komple üstüne çekmek istemez takımları, malum artık eskisi gibi değil deli para dönüyor bu sektörde.Haksız yere hakkı alınan takım olursa olaylar büyür.

• quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

Bjk macindaki hadi ofsayt olayi peki Ts macinin son dakikasinda verilmeyen penalti. öbür maclarda zaten bir halt olmadi

Olcan'ın düşürülmesi var alehinize penaltı olarak.

Bizim TS maçındaki hakem kararları ortada.

Hakemle buraya geldiniz diyemem ama Fenerbahçe hakemle demek çok komik hakemden GS'ye göre daha az fayda sağlamış bir takımız çünkü, en azından Playofflarda.

• Gs Sampiyon olursa puan mi silecekler?
    Oldu olacak onceki sezonlarda fbnin sampiyon olamadigi bir yildan silsinler puanlari.. Ulan kimler yonetiyor futbolu ya

quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

Olcan'ın düşürülmesi var alehinize penaltı olarak.

Bizim TS maçındaki hakem kararları ortada.

Hakemle buraya geldiniz diyemem ama Fenerbahçe hakemle demek çok komik hakemden GS'ye göre daha az fayda sağlamış bir takımız çünkü, en azından Playofflarda.

Play-offları bir kenara bırakıp, ligin ilk yarısının ilk haftalarının özet görüntülerini izlemeni tavsiye ederim..
    Özellikle bizim şu Gaziantep, Karabük, Antalya v.b maçlar..

Ligin ilk yarısını Galatasaray'ın lider kapatacağı su götürmez bir gerçekti. Puan farkı fazla açılmasın diye ligin ilk yarısında epey bir ''dengeleme'' yaptılar.
    Özellikle Gazientep ve Karabük maçlarındaki ''hakem hatalarının'' izahı yok.

• Antep maçında bir şey yaptıkları yok.

Kendisini pek sevmesem de Hıncal Uluç'un söylediği gibi seyirciyi galeyana getirme durumu var.

Antep'in 2 tane penaltısı verilebilirdi. Melo'ya kırmızı kart çıkmalıydı.

Servet'e sarı kart çıkmalıydı. Sabri'nin pozisyonuna faul değil dendi ama benzer pozisyonda Caner faul yapınca sarı kart verilmemesi eleştirildi. Yani toplamda Antep bile zararlı çıkabilir. Üstüne adamlar fark attı maçta. Çok büyük performans farkı vardı.

Karabük maçında Muslera atılmıştı sanırım. O karara doğru diyen kesim de vardı baya.

Onlar hatadır. Kendinize hata yapılınca art niyet aramayın.

Zokora'nın tekmesine kırmızı çıkmaması art niyet olarak açıklanabilir o da değil bence. Ne olursa oslun maçı bitir talimati geldiyse hakem piyon olarak kullanılmış olabilir.

Yani öyle engellendiğiniz falan yok.

Geçen sene önemli hatalar yapıldı alehinize, onun dışında GS, FB ile birlikte hakemden en az zarar gören takım olmuştur.

• Bu arada Antalyaspor maçında da hiçbir şey yoktu.

3 dakika uzatma verildi 5-6 dakika verilmesi gerekirken. Kötü sonuçta bahane arama modası maçı ona bağladı, maalesef.

Playoffta Trabzonspor maçında verilen 5 dakika uzatma da bana göre çok fazlaydı. Olabiliyor öyle hatalar arada.

tabi yöneticilerin bu utancın kulüple özdeşlesmesini sorun edeceğini düşünmüyorum hepsi günü ve kendilerini kurtarma derdinde.

koskoca juventus bile şike yapmamasına rağmen aklanıp tekrar geldi. adamlar hâlâ şikeci olarak anılıyor.

Bu arada Antalyaspor maçında da hiçbir şey yoktu.

3 dakika uzatma verildi 5-6 dakika verilmesi gerekirken. Kötü sonuçta bahane arama modası maçı ona bağladı, maalesef.

Playoffta Trabzonspor maçında verilen 5 dakika uzatma da bana göre çok fazlaydı. Olabiliyor öyle hatalar arada.

sen nelere taklılıyoresun böyle yaa takımın türk futbolunu dünyaya rezil rüsva kepaze etti hala konuşabiliyorsanız burada sizinle birşey tartışılmaz

DRIVE THE CHANGE
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.