Şimdi Ara

Takım Elbise almam gerek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda takım elbise giymedim.Almak zorundayım.Ayda bir giymem gerekecek artık.Zayıfım.Üstüme oturacak modeller düşünüyorum
    Nerden ve nasıl alırım?Nelere dikkat edeyim?Hangi mağazaları önerirsiniz???Nerelere bakayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pahalı ama zarada bulabilirsin üstüne dikilmiş gibi hissedersin zayıf olsan bile.

• Yaşadığım yerde zara yı zor bulurum hem biraz fazla pahalı başka tavsiyeler lütfen. süvari yi direk eledim,ucuz ama kesimleri kötü,kumaşları kötü.

• Bence kilo al hocam zayıfa takım pek gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

Bence kilo al hocam zayıfa takım pek gitmiyor

Bugün-yarın kilo alma işlemine başlayacağım zaten
    Zayıflık hertürlü dert,bünyen zayıf oluyor,biraz ağır olan birşeyi taşıyamıyorsun,üstüne göre kıyafeti çok zor buluyorsun vs vs
    Takım işini ertelemeyi de düşündüm ama almak zorundayım, yapacak birşey yok.
    Ekleme:bugün iki aynadan yandan profilimi gördüm.resmen kamburum var.kilo alımına yönelik spora başlıyorum derhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgknm -- 19 Ağustos 2013; 21:41:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ensetraşı

quote:

Zayıflık hertürlü dert,bünyen zayıf oluyor,biraz ağır olan birşeyi taşıyamıyorsun,üstüne göre kıyafeti çok zor buluyorsun vs vs
    Ekleme:bugün iki aynadan yandan profilimi gördüm.resmen kamburum var.kilo alımına yönelik spora başlıyorum derhal

İnşallah hayırlısı olur hocam hafif vucut üstüne slim takım dattan yinmez

• takım elbise alıcaksan üstüme tam olsun diyorsan paraya kıyıp italyan kesim alıcan digerleri dandik oluyor bende zayıfım 65 kg yum bende takım elbise sadece ceket aldım altına kot süper oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kiğılıyı tavsiye ederim.slim fit modellere bakacaksın cuk diye oturacak üzerine zayıfta göstermeyecek.
  • Kiğılı'ya bak.Ya da hatemoğlu da olabilir.Onlar da olmazsa sarara bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

takım elbise alıcaksan üstüme tam olsun diyorsan paraya kıyıp italyan kesim alıcan digerleri dandik oluyor bende zayıfım 65 kg yum bende takım elbise sadece ceket aldım altına kot süper oldu.

quote:

zayıflık demişken : demin çektim

Takım Elbise almam gerek

böyleyim işte.

@Galatasa4ray,@kukaraça,@Face Of Melinda cevaplar için teşekkürler.çoklu alıntı yapmaya çalıştım beceremedim.Kiğılı'ya uğrayacağım o zaman.

Sarar ' a da uğrarım kiğılıdan sonra.

Başka tavsiyeleri de bekliyorum,forum ahalisinden

edit:düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgknm -- 19 Ağustos 2013; 23:38:12 >

• oyyş demeyi isterdim ama malesef
  •  Takım Elbise almam gerek
  • benim üstümde çuval gibi durur diye korkuyorum
    Victoria ablamızın da maşallahı var
  • bu görüntünün aynısı bende :D dediğimiz gibi slim fit takım elbise aldınmı çuval gibi olmaz alman gerekmiyor git mağazalara dene sende görüceksin denemek bedava :)
  • Bence centone ye git... Altınyıldız kumaşları ile çalışıyorlar çok kaliteliler
  • quote:

Hayatımda takım elbise giymedim.Almak zorundayım.Ayda bir giymem gerekecek artık.Zayıfım.Üstüme oturacak modeller düşünüyorum
    Nerden ve nasıl alırım?Nelere dikkat edeyim?Hangi mağazaları önerirsiniz???Nerelere bakayım?

kesinlikle git direk EFOR dan al
    ben çok memnunum
  • quote:

quote:

Bol proteinli ve kardiyolu bir program uygularsan çok sağlam vücut yapabilirsin.Zayıfsan kilo verme derdin de olmaz

• quote:

evet kendimen biliyom 52 kiloyum 175 boyum var takım elbise giydim ama olmadı
  • seri üretim mamüller arasında sana en uygun sarar'ın interview serisi gibi geliyor bana. 350-400 arası alabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

takım elbise alıcaksan üstüme tam olsun diyorsan paraya kıyıp italyan kesim alıcan digerleri dandik oluyor bende zayıfım 65 kg yum bende takım elbise sadece ceket aldım altına kot süper oldu.

quote:

zayıflık demişken : demin çektim

Takım Elbise almam gerek

böyleyim işte.

@Galatasa4ray,@kukaraça,@Face Of Melinda cevaplar için teşekkürler.çoklu alıntı yapmaya çalıştım beceremedim.Kiğılı'ya uğrayacağım o zaman.

Sarar ' a da uğrarım kiğılıdan sonra.

Başka tavsiyeleri de bekliyorum,forum ahalisinden

edit:düzelttim

halamın oğlu olabilir misin sen ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.