Şimdi Ara

Takım elbise alırken neye dikkat etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önemli. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Yün, polyester, viskoz, elastan vb. Bir sürü çeşit var. Internette daha uygun olup mağaza da daha pahalı olanlar var, içinde ki kumaşın oranları aynı olmasına rağmen. Bir mağaza görevlisi polyester, viskoz vb şeylerin de kendi içinde kaliteleri olduğunu söyledi, bu ne kadar doğru? Uzun lafın kısası takım elbise üzerine muhabbet edelim bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bedeni bilmek yeter

50 beden ama vücut geliştirdiğim için 52 alacağım. Beymen ve W Collection iki takım arasında kararsız kaldım. Fiyatları birbirlerine çok yakın...

• 25+ değilsen klasik ceket değil blazer ceket al. bedenin tam oturmasına dikkat et. bir de dresscode diye bir program var onu takip et videoları kısa kısa

bu liste
    DW Türkçeyoutube
    Gardırobunuzu baştan sona nasıl yenilersiniz? - DW Türkçe
    https://www.youtube.com/watch?v=nsT0AVJq45o&list=PLJ2ys3zGv598gLRG5RBAIzzrQdL2WVxKm

Soft Rock ve Classic Rock Hayranları

• quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

25+ değilsen klasik ceket değil blazer ceket al. bedenin tam oturmasına dikkat et. bir de dresscode diye bir program var onu takip et videoları kısa kısa

bu liste
    https://www.youtube.com/watch?v=nsT0AVJq45o&list=PLJ2ys3zGv598gLRG5RBAIzzrQdL2WVxKm

Bu üstteki üçü Beymen club.

Bunlar ise W Collection. Beymen marka olarak kafamda vardı ama W Collection daha tarz durdu. Yaş 23 bu arada. Dediğin video serisini izleyeceğim şimdi, teşekkür ederim gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luimneach -- 10 Ağustos 2019; 3:9:5 >

• Bir beden büyük al, seneye de giyersin.

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

Bir beden büyük al, seneye de giyersin.
    Vücut geliştirdiğim için büyük almak mantıklı gibi duruyor ama vücuduma da tam otursun istiyorum. Masraflı iş gerçekten.

Orijinalden alıntı: Treth

Kumaş kaliteli olmalı kesim ve dikim çok çok iyi olmalı
    %100 yün almak mantıklı mı sence? Polyester satan mağazalar yün çabuk kırışır falan diyorlar. Birde kesin Beymen alacağım kafasıyla gittim ama W Collection aklımı çeldi. W Collection da beğenmediğim tek şey yakalarında ki uç kısımların dikişleri sökülmüş gibi olması. :/

Orijinalden alıntı: Luimneach

%100 yün almak mantıklı mı sence? Polyester satan mağazalar yün çabuk kırışır falan diyorlar. Birde kesin Beymen alacağım kafasıyla gittim ama W Collection aklımı çeldi. W Collection da beğenmediğim tek şey yakalarında ki uç kısımların dikişleri sökülmüş gibi olması. :/

Alıntıları Göster
    Öncelikle takım elbise kumaşında sentetik malzeme olursa hava alma konusunda sıkıntı olur. Terlersin aslında pişersin.

Pamuk çabuk kırışır.

Yün alacaksan ipek ve kaşmir gibi malzemelerin karışımından oluşan bir kumaş en iyisi olur.

Ketenden de uzak dur ayrıca.. Keten ve takım elbise iyi gitmiyor.

Altın Yıldızın 180s kumaşı var. Yanlış hatırlamıyorsam kaşmir ipek karışımı %100 yün olarak geçiyor bu kumaş ve takım elbise için bilinen en uygun kumaş.

• quote:

Öncelikle takım elbise kumaşında sentetik malzeme olursa hava alma konusunda sıkıntı olur. Terlersin aslında pişersin.

Pamuk çabuk kırışır.

Yün alacaksan ipek ve kaşmir gibi malzemelerin karışımından oluşan bir kumaş en iyisi olur.

Ketenden de uzak dur ayrıca.. Keten ve takım elbise iyi gitmiyor.

Altın Yıldızın 180s kumaşı var. Yanlış hatırlamıyorsam kaşmir ipek karışımı %100 yün olarak geçiyor bu kumaş ve takım elbise için bilinen en uygun kumaş.

Alıntıları Göster
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Beymenden alacaktım bugün ama görevli kadın gerçekten iyi birisiydi tam memnun olmadığımı anladı içine sinmedi mi dedi evet dedim, fikrini aldım en son olarak yukarıda fotoğraflarda da olan W Collection olanı aldım. Bugün centone den falan da denedim ama hiçbiri w Collection daki kalıp gibi üzerime tam istediğim gibi tarzda oturmadı.

Bu arada keten görünce şaşırmıştım ama bakalım zamana pişeceğiz takım elbiseler konusunda. Şuan terzi de bir an önce giymeyi bekliyorum

Ek olarak takım elbisede ayakkabıyla kemer aynı renkte olmalı diye biliyorum ama kravat konusunda ne düşünüyorsun? Siyah takım elbise, siyah ayakkabı ve kemer ama kravat böyle renkli absurd birşey nasıl durur sence? Takım gelsin bu sefer de kravat konusunu açacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luimneach -- 10 Ağustos 2019; 23:44:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Luimneach

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Beymenden alacaktım bugün ama görevli kadın gerçekten iyi birisiydi tam memnun olmadığımı anladı içine sinmedi mi dedi evet dedim, fikrini aldım en son olarak yukarıda fotoğraflarda da olan W Collection olanı aldım. Bugün centone den falan da denedim ama hiçbiri w Collection daki kalıp gibi üzerime tam istediğim gibi tarzda oturmadı.

Bu arada keten görünce şaşırmıştım ama bakalım zamana pişeceğiz takım elbiseler konusunda. Şuan terzi de bir an önce giymeyi bekliyorum

Ek olarak takım elbisede ayakkabıyla kemer aynı renkte olmalı diye biliyorum ama kravat konusunda ne düşünüyorsun? Siyah takım elbise, siyah ayakkabı ve kemer ama kravat böyle renkli absurd birşey nasıl durur sence? Takım gelsin bu sefer de kravat konusunu açacağım

Alıntıları Göster
    Ben renk değişikliğini pek sevmiyorum. Gömlek dahil full siyah giyiyorum

Ama normalde böyle önermezler.

• quote:

Ben renk değişikliğini pek sevmiyorum. Gömlek dahil full siyah giyiyorum

Ama normalde böyle önermezler.

Alıntıları Göster
    Full siyah biraz ağır olur ya

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.