Rahat spor bişeyle gidilemez mi ? Babam tutturdu takım elbise git diye
ünv mezunuysan eğer takım elbise şart gibi bişey ama lise mezuysan onu bilemem ne kadar gerekli...
Şahsen ben iş veren olsam sırf zorunluluktan giydiği belli olan ve kravatını nerdeyse kendisini boğdurcak derecede sıkmış olan biri yerine abartmamak şartıyla biraz daha spor giyinmiş birine ilk etapta daha fazala tölerans gösterirdim
iş görüşmesine takım elbiseyle gidilir.
quote:
Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
iş görüşmesine takım elbiseyle gidilir.
+1
sektöre göre değişir, şimdi gidip bir reklam firmasının iş görüşmesine takım elbiseyle gidersen komik duruma düşersin, yada satış pazarlama vs bir iş için rahat bir kıyafet tercih etmen yanlış olacak. Takım elbise giymek işi ciddiye aldığını gösterir, ve genelde iş görüşmelerine takım elbiseyle gidilir gidilmelidir.
quote:
Orjinalden alıntı: dungeon16
Şahsen ben iş veren olsam sırf zorunluluktan giydiği belli olan ve kravatını nerdeyse kendisini boğdurcak derecede sıkmış olan biri yerine abartmamak şartıyla biraz daha spor giyinmiş birine ilk etapta daha fazala tölerans gösterirdim
bende işveren olsam ve bir ünv mezununu işe alacaksam olayın ciddiyetini idrak edememiş spor elbise giyerek gelen bir adamı da mülakata bile sokmazdım ne kadar farklıyız di mi sonuçta işe girerse de rahat spor kıyafetle mi gelicek hiç sanmıyorum...